Zamieszczone przez AdamB
Spalanie naszych aut - diesel
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Maicroft, http://kryzyswieku.blogspot.com/ :diabelski_usmiechOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Panowie jak ogladam na motostacie i czytma o waszych spalaniach to nie wim jak wy to robicie... mzoe u mnie juz DPF troche zapchany i wiecej ciagnie czy jak..
jeżdze codziennie do pravcy ok 30km w jenda strone gdzie pierwsze kilka km robie w :"miescie" i na dojeżdzie do pracy 200m w korku reszta to obwodnica wawy tempomat i 120km/h (5 bieg bo na 6 spalanie chwilowe jest wieksze) cąły czas. strednia z motostatu wychodzi mi na poziomie 7,47 l/100km.
jadą ctrasą jak wyżejw jednym kierunku po doejchaniu do domy jestem wstanie dośc do średniego spalania 6,3 pod domem ale to wiadomo im dluzej sie ekonomicznie jedzie tym bardziej spada.
Wcześniej miałem Leona 1.9 TDi ASV 110KM i spalanie na podobnym poziomie.
Staram sie jechac ekonomicznie ale zeby z calego baku miec okolo 6l to chyba malo mozliwe kiedy nie robi sie jednej bardzo dlugiej trasu...
Komentarz
-
-
siemi1, jeżdżę prawie identycznie jak Ty , z tym że rano lecę sobie 90 , po południu szybciej , spalania ostatnie z dstrybutora 6,8 . mam dsg.
też nie wiem jak oni to robią.. :diabelski_usmiechO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez siemi1jak wy to robicie.Zamieszczone przez siemi1tempomat i 120km/h
1) wyłącz tempomat
2)zwolnij do około 80-90km/h
i bedziesz miał takie spalanie
zrobione na trasie około 25km, jak dojeżdżałem do miasta jeszcze chciało spadać
To jest oczywiście pokaz że sie da dzis przelot obwodnicą Lublina i nie chciało spać poniżej 8,2
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gusiak11
1) wyłącz tempomat - ale po
2)zwolnij do około 80-90km/h
Komentarz
-
Komentarz