Dzis w Kielcach na Lukoilu to juz się nawet niezła kolejka zrobiła, bo najtaniej w Kielcach za lpg 2,45 zeta :diabelski_usmiech choć Rzeszów powiedziałby, ze drogo, bo tam maja 2,18 wiec przy pełnym zbironku (50 litrów) zostałoby na 4-ro paka :diabelski_usmiech
Ceny paliw
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez cezaryaksuma co powiecie na taką różnicę LPG: Albigowa (no name) 2,99zł, Radzyń Podlaski (orlen) 2,35złpozdrawiam
Komentarz
-
-
Dziś na Shell Pb95=5,49zł/l, ale...
Poprosiłem pompiarza (tzn. sam się wprosił) o zalanie zwykłego paliwa dziewięćdziesiąt pięć i poszedłem do kasy oglądać gazety. Gdy już pompiarz nalał zapłaciłem, ale po spojrzeniu na rachunek okazało się, że dostałem "95 VP" za... 5,94zł :shock:
Kasjerka jednak przyjęła reklamację i wzróciła mi różnicę w cenie paliwa...
Tak więc mam nadzieję, że to odosobniony przypadek, ale radzę oglądać rachunek za paliwo.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Poprosiłem pompiarza (tzn. sam się wprosił) o zalanie zwykłego paliwa dziewięćdziesiąt pięć i poszedłem do kasy oglądać gazety. Gdy już pompiarz nalał zapłaciłem, ale po spojrzeniu na rachunek okazało się, że dostałem "95 VP" za... 5,94złO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Dziś na Shell Pb95=5,49zł/l, ale...
Poprosiłem pompiarza (tzn. sam się wprosił) o zalanie zwykłego paliwa dziewięćdziesiąt pięć i poszedłem do kasy oglądać gazety. Gdy już pompiarz nalał zapłaciłem, ale po spojrzeniu na rachunek okazało się, że dostałem "95 VP" za... 5,94zł :shock:
Kasjerka jednak przyjęła reklamację i wzróciła mi różnicę w cenie paliwa...
Tak więc mam nadzieję, że to odosobniony przypadek, ale radzę oglądać rachunek za paliwo.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Dziś na Shell Pb95=5,49zł/l, ale...
(aż jestem taki matoł by sobie wlewu nie umieć odkręcić, włożyć pistoleta i zablokować itd...) 8)
Zawsze wciskają VP czy to benzyna czy ropa.
Trzecia odmowa - "Czy rozumie Pan moją polszczyznę?" - skutkuje w 100%. :szeroki_usmiech
Jako że tankuję prawie zawsze na 1-nej stacji już się nauczyli by mnie omijać. :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
bzyq_74, gdybym wiedział, że pompiarz da dupy z nalaniem WŁAŚCIWEGO paliwa, to bym mu nie pozwolił wkładać pistole-ta(-tu?) w rurę
Bajdełej: Pb95 na tej stacji staniało o 2gr - tak samo jak na sąsiedniej stacji Statoil.
[ Dodano: Wto 09 Kwi, 13 19:40 ]
Na Statoil kolejna obniżka o 2gr -> Pb95=5,45zł/l...
Komentarz
-
-
brothers and sisters, w uk chca podniesc ceny o 20% w ciagu 5 lat :shock: :shock: :shock: sumujac paliwo bedzie kolo 2funta za liter mowie o benzynie, a czujac niucham ze do polski tez to dojedzie i jak , to dzis patrze na banknot zlodziejski 10 zl , tak to mnie sie wydaje ze to byndzie , yyyyyy talon na paliwo??? narazie cena za liter vpowera diesel jest 1.51 F za liter na shellu oby tak trzymali dalej )prawidłowa odległość ,mniejsza od większej
Komentarz
-
Komentarz