rOBERTO795, Sprawdź czy powodem nie jest rdza na klapie, może to tylko zbieg okoliczności.
domykanie szyb z pilota w kluczyku kodowanie modułu komfortu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez GuguśrOBERTO795, Sprawdź czy powodem nie jest rdza na klapie, może to tylko zbieg okoliczności.OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
DIAGNOSTYKA VAG - CHIPTUNING zapraszam. 791-603-634.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=29138
Silnik i skrzynię smaruje MILLERS.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez rOBERTO795Raczej nie jest to zbieg okoliczności- zawsze sprawdzam czy auto jest zamkniete
Napiszczie lepiej jak wrócić do poprzednich ustawień bez moduluOI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GuguśCzeskim programikiem jeżeli nim ustawiałeś to on ma możliwość cofnięcia ustawień.OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Guguś
wyskoczył kod 929 nieprawidłowy sygnał siłownika drzwi Prawy przod (f221)
co to dokladnie oznacza??ze padł przy okazji siłownik?
[ Dodano: Czw 08 Lip, 10 21:24 ]
Nikt nie pomoże ??
Oki drzwi otwarte zamek wymieniony wszystko działa tak jak należyOI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b-bar01-otwieranie szyb przy otwieraniu auta
teraz przy otwieraniu samochodu w momencie gdy dłużej przytrzymam przycisk otwierania otwierają się także wszystkie okna.
Mam mały problem, bo nie zawsze mi to chce działać i np. muszę dwa razy klikać na otwieranie.
Po otwarciu okien, po 30 sekundach jeżeli żadne z drzwi nie zostało otwarte, to samochód zamyka się ale tylko na zamki - alarm się nie uzbraja, bez domykania szyb (co się dzieje przy standardowym zamykaniu). Potem wystarczy tylko przy samochodzie kliknąć na otwarcie i samochód już otwarty.
Sprawa genialna jeżeli chodzi o lato. Przewietrzenie samochodu jeszcze przed wejściem do niego.
Polecam!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EvilMam mały problem, bo nie zawsze mi to chce działać i np. muszę dwa razy klikać na otwieranie.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez splawikZamieszczone przez EvilMam mały problem, bo nie zawsze mi to chce działać i np. muszę dwa razy klikać na otwieranie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez splawikCzasem w szczególności z daleka nie chcą się otwierać okna, mimo, że auto się otwiera, w swojej A6 też to samo zauważyłem.
Zamieszczone przez matiiprawdopodobnie słabawe baterie w pilocie
Komentarz
-
-
to co piszecie, że auto z daleka się otworzy, a szyby już nie bardzo - jednak samo otwarcie auta to krótki impuls z pilota, do szyb musi być on dłuższy, ciągły i nieprzerwany, robiłem test [o bateriach pisałem, bo moje mam od nowości ] przystawiłem niedawno kluczyk do lewego nadkola, bo z tego co pamiętam tam gdzieś jest odbiornik centralki i bezproblemowo otwierało
Komentarz
-
-
Mam octe z 2000 roku, wersję SLX, z wysokim wyposażeniem, i zastanawiam się czy u mnie jest opcja „zrobienia” domykania szyb z kluczyka???
Kluczyk mam zwykły – pilocik (nie scyzoryk) z 2 przyciskami.
Najchętniej zlecił by to komuś kto wie jak to zrobić, bo nie mam ochoty się bawić w jednorazowe zakupy kabli.
Z góry dziękuje za doradztwo.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrekk78Uznam, to za żart
Z kluczyka to żaden "luksus", chciałbym się dowiedzieć, czy jest możliwość zamykania PILOTEM, który jest w kluczyku ))__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrekk78(...) chciałbym się dowiedzieć, czy jest możliwość zamykania PILOTEM, który jest w kluczyku ))
Przecież załączając alarm (z pilota) szyby są domykane automatycznie - chyba, że wyłączyłeś chwilowo domykanie szyb.Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrekk78Uznam, to za żart
Z kluczyka to żaden "luksus", chciałbym się dowiedzieć, czy jest możliwość zamykania PILOTEM, który jest w kluczyku ))
Zamieszczone przez piotrekk78A w jaki sposób sprawdzić, jaki mam ten moduł komfortu.__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrekk78(...) A gdzie jest to chwilowe włączanie/wyłączanie domykanie szyb??
Dokładnie teraz nie pamiętam, ale coś trzeba 'pokombinować' przekręcając kluczyk dwukrotnie w zamku - (chyba) w prawo, puszczasz i raz jeszcze w prawo.
Jak masz instrukcje obsługi, to looknij, a jeśli nie masz, to jutro popatrzę - mam ją w samochodzie
Jeśli jest wyłączone domykanie szyb, to po załączeniu alarmu nie miga dioda w drzwiach.Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hsurimZamieszczone przez piotrekk78(...) A gdzie jest to chwilowe włączanie/wyłączanie domykanie szyb??
Dokładnie teraz nie pamiętam, ale coś trzeba 'pokombinować' przekręcając kluczyk dwukrotnie w zamku - (chyba) w prawo, puszczasz i raz jeszcze w prawo.
Jak masz instrukcje obsługi, to looknij, a jeśli nie masz, to jutro popatrzę - mam ją w samochodzie
Jeśli jest wyłączone domykanie szyb, to po załączeniu alarmu nie miga dioda w drzwiach.
Jeśli możesz, to sprawdź u Siebie jak to jest dokładnie i napisz mi szczegółowo jak to się "odpala"
Z góry dziękuje za instruktarz
Komentarz
-
Komentarz