Doszedłem do wniosku, że nie będę kombinował, tylko wykorzystam już sprawdzony i prosty sposób na obniżenie temp. silnika i w sobotę zamieniłem piny 7 i 9.
Sprawa jest faktycznie szybka, ale jak posiadamy coś do wyciągania pinów z kostki.
Ja zrobiłem sobie narzędzie do wyciągania pinów ze stalowej listwy ze starych wycieraczek szyby.
Sposób, jak to zrobić, znajdziecie w poniższym linku.
Gość przydługo pokazuje jak robi te narzędzia, ale najważniejsze jest na końcu, czyli szkic z wymiarami.
W przypadku tego modu potrzebne jest narzędzie w rozmiarze "junior".
Ja zrobiłem sobie narzędzie według tego szkicu i po wsunięcie go do kostki wysunąłem z niej pin beż problemu, szarpania, czy użycia dużej siły.
Może komuś się przyda w przyszłości do tego, czy innego modu.
Sprawa jest faktycznie szybka, ale jak posiadamy coś do wyciągania pinów z kostki.
Ja zrobiłem sobie narzędzie do wyciągania pinów ze stalowej listwy ze starych wycieraczek szyby.
Sposób, jak to zrobić, znajdziecie w poniższym linku.
Gość przydługo pokazuje jak robi te narzędzia, ale najważniejsze jest na końcu, czyli szkic z wymiarami.
W przypadku tego modu potrzebne jest narzędzie w rozmiarze "junior".
Ja zrobiłem sobie narzędzie według tego szkicu i po wsunięcie go do kostki wysunąłem z niej pin beż problemu, szarpania, czy użycia dużej siły.
Może komuś się przyda w przyszłości do tego, czy innego modu.
Komentarz