zagazowanie 1,4 TSI
Zwiń
X
-
Wiadomość dla zwolenników LPG
Ostatnio weszły nowe wytyczne LandiRenzo dotyczące przeglądów instalacji LPG.
- wymiana oleju silnikowego co 15tys km
- wymiana świec zapłonowych co 15tys km
- wymiana filtra powietrza co 15tys km
- wymiana filtra gazu co 15tys km
Warto dodać te koszty w przypadku kalkulacji zakupu nowego auta na gwarancji z instalacją LPG.
Komentarz
-
-
mam swieze info
mozna juz gazowac 1,4 tsi 122 i 160 ps
instalacja vialle, jest jedno ale - cena Pan mowi ze moze mi zalatwic import z DE koszt z montazem 2500 euro ale mowil tez ze jest szansa ze potanieje bo juz 2 inne firmy pracuja tez na taki roziwazaniem
tak wiec nadal trzeba czekacScirocco 1,4 TSI 160 KM by Aligator - Dynosoft
bylo 174,5 PS i 265Nm jest 216,6 PS i 333,5 Nm
http://picasaweb.google.com/liroyek/...60154131398354
Fotografia Ślubna i nie tylko - www.negatyw.co
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez liroyekmam swieze info
instalacja vialle, jest jedno ale - cena Pan mowi ze moze mi zalatwic import z DE koszt z montazem 2500 euro ale mowil tez ze jest szansa ze potanieje bo juz 2 inne firmy pracuja tez na taki roziwazaniem
tak wiec nadal trzeba czekac
Po za tym, śmiesznie to będzie wygładać turbina w gazie ;D
Sory ale gazu nie lubie :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 105hzSory ale gazu nie lubie- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
[ Dodano: Sro 05 Sty, 11 18:32 ]
tak wiec nadal trzeba czekacZamieszczone przez 105hzZa taką cene to wole do diesla dopłacić.
Zamieszczone przez 105hzPo za tym, śmiesznie to będzie wygładać turbina w gazie ;D
Sory ale gazu nie lubie :wink:
Komentarz
-
-
hmmm
tak mam na mysli besposredni wtrysk lpg a nie kombinowane instalacje
wiadomo ze do scirocco nie zaloze lpg ale bralem pod uwage golfa kombi z tsi 160 i lpg, niestety 10 tys do lpg to wole doplacic i mam disla 2,0 140 ps
gdyby instalacja kosztowala z 5-6 tys to przy moich 30 tys rocznie zwrocilaby sie w 2 lata a tak z 4-5, tym sposobem decyduje sie na disla
zobaczymy czy bede zadowolony, ja wrog disla :diabelski_usmiechScirocco 1,4 TSI 160 KM by Aligator - Dynosoft
bylo 174,5 PS i 265Nm jest 216,6 PS i 333,5 Nm
http://picasaweb.google.com/liroyek/...60154131398354
Fotografia Ślubna i nie tylko - www.negatyw.co
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydOctaviaFLKrak napisał/a:
Zadając sobie pytanie przy zakładaniu gazu do 1.4 TSI , proponuję napierw zadac sobie pytanie czy aby napewno stac mnie na utrzymanie tego samochodu?
Kwestia kalkulacji. Ktoś kto jeździ rocznie > 30 kkm pewnie się skusi i wyjdzie na swoje (niezaleźnie od tego, iż wg. mnie na gaz to są kuchenki i zapalniczki :wink: )....nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 105hzZa taką cene to wole do diesla dopłacić.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekZamieszczone przez 105hzZa taką cene to wole do diesla dopłacić.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
vw ma edycje TSI EcoFuel przystosowany fabrycznie do CNG i moim zdaniem to jest jednyna " gazownicza alternatywa"
Zamieszczone przez szkodaa to on benzinera nigdy nie widział\słyszał :?: :wink:Nie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.
Komentarz
-
-
szkoda, wychodzi na to że spodziewał się co najmniej telepania budą ;-) - no ale był mocno zdziwiony... i niech mi nikt nie mówi że diesel jest alternatywą dla benzyny jak się dużo jeździ - bo jak dla mnie nie jest. Nawet w C5 jest miło ale to nie to co nawet to mruczenie w 1.4TSI (jak mały kotek ;-), ale z pazurkiem) w benzynie- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Psycho Dadvw ma edycje TSI EcoFuel przystosowany fabrycznie do CNG i moim zdaniem to jest jednyna " gazownicza alternatywa"
Na szybko przejrzalem raporty spalania passatow zasilanych CNG i uzytkownicy podaja spalanie benzyny na poziomie 0,7-1 l to by oznaczalo ze rowniez sprzedawana przez Skode instalka moze spalac mniej LPG niz by nam sie wydawalo.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_eki niech mi nikt nie mówi że diesel jest alternatywą dla benzyny jak się dużo jeźdzOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBJeżeli wpisy z motostatu są prawdziwe to robisz rocznie 12kkm, więc raczej tego nie zrozumiesz.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
AdamB, tzn za benzynę i tak płaci firma ;-) z pieniędzy klienta :szeroki_usmiech- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
Komentarz