Zamieszczone przez neoXs
[O2] O2\O2 Tour, zamówienia, daty i inne sprawy
Zwiń
X
-
ta felicje maja zaczac produkować chyba pod koniec 2012 wiec czymś musza zatkać dziurę przez ten okres od ktorego mieli by przestać produkować tura do wyjscia felicji. chyba że tura będą produkowali wlasnie do tego momentu....BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Nareszcie mogę dołączyć do szczęśliwców co odebrali swoje auto. Po długim oczekiwaniu, odebrałem 18.07 z Carsed (filia Stojadła) swoją Octavie Tour Liftback 1.6 LPG (zamówienie złożone koniec lutego 2011). Moje zamówienie prowadził Kuba Jaczewski, czyli jaczak1 z forum. Wszystkie formalności, kontakt bez problemów. Ja jestem bardzo zadowolony z obsługi sprzedawcy i auta. Polecam.
Komentarz
-
-
Kupić nowego toura ? Pytanie raczej powinno brzmieć: kiedy zamówić nowego toura, aby odebrać go w wakacje, lub pod koniec roku ? :diabelski_usmiechDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez seba210Emida Kraków pokonała wszystkie inne oferty.
Zamieszczone przez schwungDziś podpisałem złożone ponad miesiąc temu zamówienie na O2 L&K 1.8 DSG. Samochód ma być do odbioru w połowie października. I ten termin (39 tydzień produkcji) nie zmienił się ani przez chwilę.
Zamieszczone przez Eidos71Kupić nowego toura ? Pytanie raczej powinno brzmieć: kiedy zamówić nowego toura, aby odebrać go w wakacje, lub pod koniec roku ?
Komentarz
-
-
Wiec moze naprawde lepiej zastanowic sie nad FL Mint
No ale mnie problem zakupu auta na parę lat ma nie dotyczyć więc zobaczymy co będzie wtedy
Komentarz
-
-
Witam,
Jestem i ja szczęśliwym posiadaczem Nowego Toura Liftback 1.6. Mam pytanie do osób posiadających orginalny alarm. Zauważyłem że włącznik świateł awaryjnych podczas zupełnych ciemności delikatnie pulsuje po chwili od zamknięcia auta (oprócz diody na drzwiach. Ponadto po otwarciu auta włącznik nie pulsuje ale świeci światłem ciągłym. Jest to prawie niezauważalne (widać w nocy). Czy tak ma być czy przypadkiem za mocno pociągnołem kabel od awaryjnych przy wymianie schowka z klapką środkowego?
Komentarz
-
-
Będąc dzisiaj w Ganinexie w Katowicach przepytałem trochę sprzedawców. Produkcja Toura II ma trwać do kwietnia 2012 roku. W 2013 wychodzi Octavia 3.
Na moje pytanie co wypełni lukę po Tour II odpowiedziano, że nie wiedzą ale po premierze Octavii 3 prawdopodobnie dostaniemy Toura III - czyli O2 FLOczywiście to nie jest nic pewnego tylko takie krążą plotki.
O nowej Felici nic nie potrafili powiedzieć. Jakby ktoś chciał zamówić Toura w Ganinexie to planowane terminy są na grudzień :O
P.S.
Pozdrawiam Pana, który dzisiaj siedział obok mnie cały podekscytowany, że po 4 miesiącach czekania jutro odbiera swoje Toura II- dzisiaj dowiózł radio do montażu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leewyyswego Scouta zamówiłem pod koniec lutego, wg zamówienia powinienem się nim cieszyć od końca maja. Pod koniec kwietnia dostałem info o przesunięciu produkcji na połowę czerwca 2011. W maju Dealer poinformował, że produkcje przesunięto na lipiec.
Dziś dostałem info, że produkcja jest na połowę września
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leewyyZamieszczone przez leewyyswego Scouta zamówiłem pod koniec lutego, wg zamówienia powinienem się nim cieszyć od końca maja. Pod koniec kwietnia dostałem info o przesunięciu produkcji na połowę czerwca 2011. W maju Dealer poinformował, że produkcje przesunięto na lipiec.
Dziś dostałem info, że produkcja jest na połowę września
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leewyynie wiem czy się chwalić, czy płakać. zamówione auto 28 lutego będą produkować ok 44 tygodnia. 9 miesięcy czekania Spowodowane jest to brakiem radia bolero (będzie w 42 tygodniu) oraz skrzyni DSG i silnika 2.0 TDI (będą miedzy 36 a 41 tygodniem).
Radio zawsze można dokupić osobno. Legalna nówka kosztuje podobnie jak w cenniku z nowym samochodem, a na seryjnego Swinga znajdziesz napewno amatora chociażby na OCPO2 Scout 1.8 TSI
Komentarz
-
-
To ja miałem więcej "szczęścia"...
Scout zamówiony na koniec marca(bez żadnej umowy czy zaliczki)
-w ubiegły piątek przyjechał do ASO
-w poniedziałek dotarły "papiery"
-wczoraj podpisanie leasingu
-obiecują,że w piątek wyjadę......
Autko z BOLERO na pokładzie :wink: ,czyli gdzieś na górze ściemniają, że przez Bolero są takie opóźnienia....Pozdrawiam
Maciek
Czekałem na białego Scouta 1.8TSI.......i się doczekaliśmy...trwało to 4 m-ce
www.anatoliandog.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauRozmawiałem swego czasu z Kubą jaczak1 to właśnie wspominał, że ma jeden przypadek opóźnienia zamówienia przez Bolero, DSG i uwaga opony :shock: i to chyba był właśnie Scout TDI DSG (każda rzecz to ok. miesiąc poślizgu)
Ale mnie pocieszyliście. Zamówiłem auto zimą aby dostać ja na lato (klima itd) ale przede wszystkim z myślą o dziecku które na dniach się urodzi. Obecnie mam Megane Coupe ale tam ani nie ma jak wcisnąć fotelika, ani włożyć wózka do bagażnika. Porównuję to oczekiwanie do ciąży mojej żony - też 9 miesięcy
Dziwi mnie że skoda dostając zamówienia nie planuje na przyszłość zamówień części pod konkretne auta. I gdzie te "Przemyślane rozwiązania" ?
Komentarz
-
-
Mam i ja
Jestem w zasadzie biernym ale wiernym "czytaczem" tego forum, więc radością swą z wami chcę się podzielić - po 4 miesiącach oczekiwania szkodnik w wersji "turek" czyli bida zajechał z przytupem i pod moje okienko. Zakup zrealizowano w Carsed filia Stojadła, u Kuby Jaczewskiego, którego serdecznie pozdrawiam. Silnik 1.6 + LPG oraz wypas w postaci pakietu optimum czynią ów bolid prawie godnym miana "folk-wagena" czyli limuzyny dla ludu. Tak więc pierwszy dzień radości za mną (zakup), teraz mam nadzieję na długie lata bezawaryjnej współpracy aż do drugiego dnia radości czyli dnia sprzedaży. Pozdrawiam wszystkich i szerokości życzę.
Komentarz
-
-
Nie wiem skąd informacje, jakoby produkcja Octavii Tour miała trwać konkretnie do kwietnia 2012 r.? SAP tego na pewno nie ogłosił...To są plotki, aczkolwiek należy spodziewać się w najbliższej przyszłości zakończenia produkcji tego auta.
Jeśli chodzi o terminy produkcji to żadnej reguły rzeczywiście nie ma, bo raz blokuje brak 15' opon, a innym razem np. silnik 1.6 TDI...
Komentarz
-
-
r2_r, Gratulacje. To skoro już przestałeś być biernym "czytaczem" to czekamy na fotki w odpowiednim dziale.Gdy wszyscy myślą, że się czegoś nie da zrobić, wtedy pojawia się ten który nie wie, że się nie da i to robi.
nasze auta: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=50170
Komentarz
-
-
A myślałem, że to ja mam długo czekać :roll: ( zamówienie 30.03. - odbiór koniec września).
Myślę tu o leewyym. Chyba skrobne do mojego dealera czy dotrzyma terminu bo konfiguracja podobna (bolero i dsg).
Mnie już cholera bierze :evil: ale pozostałym oczekującym życzę cierpliwości.O2 FL 1,8 TSI DSG
Komentarz
-
-
Od wczoraj Scout stoi w garażu
Sadząc po tym co piszecie to miałem więcej "szczęścia niż rozumu"
Czekałem "tylko" 4 miesiące....Pozdrawiam
Maciek
Czekałem na białego Scouta 1.8TSI.......i się doczekaliśmy...trwało to 4 m-ce
www.anatoliandog.pl
Komentarz
-
Komentarz