Ja mam sterownik 1K0 937 087 J wersja ambiente. Co fizycznie mi daje taki sterownik? co moge dołożyć do auta?
[O2] [O2FL] "Ukryte" f-cje
Zwiń
X
-
Przytrzymanie przycisku otwierania auta (ten przycisk przy zapalniczce) powoduje otwarcie okien według konfigurcji w sterowniku (wszystkie, jedna strona lub tylko kierowcy). Jeżeli zamkniemy tym przyciskiem auto i przytrzymamy go to zamyka szyby.
Przycisk rygla działa analogicznie jak przyciski na scyzoryku.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez qbecZamieszczone przez cztoZamieszczone przez kaczkalolow robocie mam y o2fl ambiente bez maxidota i nie ma nic takiego!!!
nie pokazuje zadnych strzalek! wiec chyba tego nie ma bez maxidota...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kropeckKurcze .... że też sam nie wpadłem na to, że w TOUR'ach można założyć LEDY jako dzienne i obsługiwać je normalnie przez sterownik!:-)
Enriquez jesteś genialny! :-) ile razy ludzie by się już wysypali przez ewentualny brak Ciebie i Twoich rad ...superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquezbo sterownik od parktronica jak i same czujki są widocznie starego typu
Part No SW: 1ZD 919 283 HW: 1ZD 919 283
Component: Parkhilfe 4-Kan H04 0020
Coding: 0000001
Shop #: WSC 73430 790 00066
VCID: 0F26AFB867DB
Czy na podstawie tego można powiedzieć, że sterownik jest starego typu? Czujki nie sprawdzę.
Komentarz
-
-
mój jest taki:
Address 10: Park/Steer Assist (J446) Labels: 3C8-919-475.clb
Part No SW: 1Z0 919 475 HW: 1Z0 919 475
Component: PARKHILFE 4K H06 0004
Revision: -------- Serial number: 66640902711765
Coding: 000001
Shop #: WSC 31414 790 00001
VCID: FEDDB1F3D071
No fault code found.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Mam ustawione halogeny jako dzienne , tryb amer. , po ustawieniu włącznika na auto chociaż jest dzień i świeci słoneczko, to po przekroczeniu - jakiejś tam prędkości zabronionej prawem :wink: , włączają się xenony, czy jest możliwość ( pewo tak ) co by ewentualnie zmienić prędkość przy której to następuje - na taką zgodną z prawem
Komentarz
-
-
fermik, teraz nawet jak masz alarm dokładany w salonie to nie podłączają / nie kodują w nim domykania szyb, bo podobno jest to niedozwolone ( o ile pamiętam to przez EU ). Generalnie domykanie szyb było realizowane poprzez dołożenie dodatkowego kabelka z centralki alarmu do styku zamka w drzwiach kierowcy. Alarm przy zamknięciu podawał przez kilka ( 8 - 10 sek ) sygnał "symulując" przytrzymany w zamku przekręcony kluczyk ( jak wiadomo w grupie VW uruchamia to funkcję domykania szyb ). Można dołożyć dodatkowy prosty układzik, który będzie to realizował w momencie zamykania centralnego zamka, ale zadziała on również po naciśnięciu przycisku ryglowania na tunelu środkowym więc może to być trochę niebezpieczne...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maclukew wersji z alarmem zakładanym w salonie działa tak samo - naciskasz na kilka sekund zamykanie drzwi na kluczyku - zamykają się szyby i składają lusterka (jeżeli są składane).Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
mam pytanko zeby dzialalo wyjscie aux w ambiente to trzeba uruchomic vcds-em?? radio to stream podlaczalem 2 rożne urzadzenia i mi nie odpala. w radiu ta funkcja jest włączona ale i tak nic nie idzie. radio znajduje mp3 samo czy jak bo nigdzie na radiu nie ma przycisku aux? z góry dziekiBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsmam pytanko zeby dzialalo wyjscie aux w ambiente to trzeba uruchomic vcds-em?? radio to stream podlaczalem 2 rożne urzadzenia i mi nie odpala. w radiu ta funkcja jest włączona ale i tak nic nie idzie. radio znajduje mp3 samo czy jak bo nigdzie na radiu nie ma przycisku aux? z góry dziekiJest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz