Dzięki - poczekam na spota Wyliczenia już są 8-10%
[O2] [O2FL] "Ukryte" f-cje
Zwiń
X
-
No tak mi wyszło na 3 trasach na urlopie: komputer pokazywał 6,6 l /100 a mi wyszło 7,3.
Jak po mieście tego nie wiem, ale ważne dla mnie jest spalanie na trasie.
Cieszyłem się jak dziecko że nauczyłem się i auto mało palić korzystając z energii kinetycznej i odpuszczając gaz, lub wrzucając luz, a tu okazało się że nauczyłem go oszukiwać
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JOYNo tak mi wyszło na 3 trasach na urlopie: komputer pokazywał 6,6 l /100 a mi wyszło 7,3.
Jak po mieście tego nie wiem, ale ważne dla mnie jest spalanie na trasie.
Cieszyłem się jak dziecko że nauczyłem się i auto mało palić korzystając z energii kinetycznej i odpuszczając gaz, lub wrzucając luz, a tu okazało się że nauczyłem go oszukiwać
Komentarz
-
-
A jak to jest w koncu z doswietlaniem zakretow? Czytalem na forum ( ale nie moge znalezc tego wpisu ), ze doswietlanie mozna wlaczyc w OII od roku modelowego 2007, a inny wpis mowil, ze auto musi byc z 2008. Bylo tez napisane, ze halogeny musza byc jakies "inne" ( nie pamietam, na czym to polegalo). Moje sa normalne, tzn. nic w nich specjalnego nie ma. Moja skodzina jest wg VIN z roku modelowego 2007. Czy ktos z Forumowiczow wie, jak jest w rzeczywistosci?
[ Dodano: Pią 29 Paź, 10 19:35 ]
Znalazlem, oto ta dyskusja:
Komentarz
-
-
paisak, w części halogenów był inny nieco matowiony odbłysnik(były oznaczone bodajże lit. K)
wtedy bezproblemowo mozna włączać doświetlanie
w innych może nieco oślepiać ale włączyć można o ile sterownik obsługujeprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Czy Wy też tak macie, że po wrzuceniu wstecznego biegu zamyka się obieg powietrza (po wrzuceniu luzu czy innego biegu otwiera się spowrotem) bez sygnalizacji tego procesu żadną kontrolką?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodatak, mamy i tak ma być.
[ Dodano: Wto 02 Lis, 10 20:48 ]
Zamieszczone przez mrrudzinPisałem ostatnio w innym wątku, ale napisze i tu.
Czy Wy też tak macie, że po wrzuceniu wstecznego biegu zamyka się obieg powietrza (po wrzuceniu luzu czy innego biegu otwiera się spowrotem) bez sygnalizacji tego procesu żadną kontrolką?
Komentarz
-
-
chyba powinnismy sie czuc wyroznieni, ze kupilismy auta sprzed 11/2010 bo znalazlem cos takiego (chociaz, nie wiem o co dokladnie chodzi):
w instrukcji z maja 2009 (tematyka ogrzewania i chlodzenia) jest napisane:
Nastawiona temperatura jest utrzymywana automatycznie, o ile pokrętło nie
znajduje się w skrajnym lewym lub w skrajnym prawym położeniu:
• prawe skrajne położenie – maksymalne grzanie,
w instrukcji z maja 2010 jest napisane:
znajduje się w skrajnym lewym lub w skrajnym prawym położeniu itd...
ale, w dodatku do instrukcji z 11/2010 jest juz napisane tak:
Climatic*
Obsługa
Ustawiona temperatura nie jest automatycznie utrzymywana.
kiedys bylo tak, ze wraz z uplywem czasu od wprowadzenia danego modelu do produkcji usuwali wszelkie niedorobki, dzisiaj usuwaja, ale funkcje...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez patrykLchyba powinnismy sie czuc wyroznieni, ze kupilismy auta sprzed 11/2010 bo znalazlem cos takiego (chociaz, nie wiem o co dokladnie chodzi):
w instrukcji z maja 2009 (tematyka ogrzewania i chlodzenia) jest napisane:
znajduje się w skrajnym lewym lub w skrajnym prawym położeniu:
• prawe skrajne położenie – maksymalne grzanie,
w instrukcji z maja 2010 jest napisane:
znajduje się w skrajnym lewym lub w skrajnym prawym położeniu itd...
ale, w dodatku do instrukcji z 11/2010 jest juz napisane tak:
Climatic*
Obsługa
Ustawiona temperatura nie jest automatycznie utrzymywana.
kiedys bylo tak, ze wraz z uplywem czasu od wprowadzenia danego modelu do produkcji usuwali wszelkie niedorobki, dzisiaj usuwaja, ale funkcje...
ufff dobrze, ze bede mial klimatronic
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
-
Na pewno wpadne na spota. Ale nie tylko z tego wzgledu. Zeby wreszcie fizycznie poznac ocpeowców.
Puki co jestem na etapie wyszukiwania najlepszej oferty na bez capucino lub szary antracyt w hb z motorem 1,6 tdi ambiente. Najniższa cene jaką wirtualnie otrzymałem to 72tys. Jutro wybieram sie do Trojmiejskich salonów.
Cicho.....to nie ten temat.Już odebrane A3 TFSI limuzyna
Komentarz
-
-
progressowy, napisz do danielcio: http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=5900Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
Komentarz