Zamieszczone przez progressowy
[O2] [O2FL] "Ukryte" f-cje
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez vazZamieszczone przez progressowyNa dniach prawdopodobnie bede odbierał FL 1,6tdi ambiente. Czy moge liczyc na aktywowanie cornerów przez kogos z forum w mojej okolicy?Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydW interauto aktywowali mi to nie pytając mnie o zdanie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrrudzinPisałem ostatnio w innym wątku, ale napisze i tu.
Czy Wy też tak macie, że po wrzuceniu wstecznego biegu zamyka się obieg powietrza (po wrzuceniu luzu czy innego biegu otwiera się spowrotem) bez sygnalizacji tego procesu żadną kontrolką?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysnZamieszczone przez maclukeech, ASO przed oddaniem Ci auta pogrzebie w nim, aż miłoAntyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vazZamieszczone przez krzysnZamieszczone przez maclukeech, ASO przed oddaniem Ci auta pogrzebie w nim, aż miło
i potem te wszystkie rzeczy aktywują w VAGu
EDIT: za drobą opłatą :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Czy aktywował sobie ktoś test zegarów ....podobno można to załączyć (tak jak w audi)
rzucam linka - znalazłem w SUPERBIE------- :arrow: TEST ZEGARÓW
Komentarz
-
-
kropeck, ... mam drobne pytanie ...
Z racji ze obkumany jestes deko bardziej niz nie jeden sztyft w ASO to popdowiedz mi prosze czy ten test zegarow mozna tylko wlaczyc takim urzadzeniem jak masz Ty? Pytalem a ASO czy potrafi mi to wlaczyc to jednoznacznie stwierdzil ze tym komputerem ktorym dysponuje serwiec - nie!
Pytalem takze o drugie przeciwmgielne - nie da sie tym urzadzeniem
Pytalem o to czy moze mi uruchomic to, ze po zaciagnieciu recznego gasna dzienne - nie da sie tym urzadzeniem
itd, itd.
Tak wiec - powiedz mi czy mowil prawde czy poprostu nie potrafia tego wlaczyc.
Komentarz
-
-
Trusek: staging (test zegarów) można włączyć w zasadzie każdym VCDSem/VAGiem od 908 w zwyż, o ile zegary mają taką funkcję. W salonie VAS nie ma takiej opcji, bo oficjalnie producent nie oferuje jej w naszych skodziankach - obstawiam, że jest to po prostu "nadmiar" jaki został z modeli usportowionych takich, jak Golf GTI i analogiczne.
Dzienne gasną po zaciągnięciu ręcznego - tak samo może nie być w ASOwym VAS, bo to nie dość, że pewnie zabronione w naszym prawodawstwie, to dodatkowo jest to tak zwany system amerykański, czyli w oficjalnie w PL po prostu niedostępny.
Tak więc ekipa w ASO nie tyle nie potrafi, co po prostu nie ma takiej opcji
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jakubdTrusek: staging (test zegarów) można włączyć w zasadzie każdym VCDSem/VAGiem od 908 w zwyż, o ile zegary mają taką funkcję. W salonie VAS nie ma takiej opcji,
Zdaje sie, że VCDSem, nawet w wersji 10.6.x też nie można włączyć funkcji, aby dzienne gasły po zaciągnięciu ręcznego? Przez dzienne rozumiem światła w zderzaku, obok halogenów, a nie światła mijania jako dzienne (bo w tej konfiguracji zaciągnięcie ręcznego rzeczywiście je gasi, co zdaje sie kolega Kropeck też ma włączone i gdzieś o tym pisał).
Komentarz
-
Komentarz