Wally, pisz do superbman-a powinien miec
[O2] Multifunkcje mam i ja :)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez leonnZamieszczone przez Wallyw Deko 175,Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WallyZamieszczone przez leonnZamieszczone przez Wallyw Deko 175,
Komentarz
-
-
Wally tak jak większość radzi...alledrogo i szukac po zdjęciach. Pamiętaj tylko, że wiązka ma być do poduszki jednonabojowej i dokładnie obejrzyj wtyczkę od poduchy, bo po ewentualnym wystrzale lubią być przytopione. Ja swoją wyrwałem za około 50zł. Inną opcją jest przerobienie obecnej - wtyczka i piny do dostania w ASO. Na Vortexie swojego czasu był schemat. W ostateczności zostaje ASO, ale najlepiej VW bo tam mają z jakiegoś powodu taniej niż w Skodzie.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
JEST: O2 1.9TDI MY2008 jest 146,3KM / 322,3Nm
JEST: ASTRA H 1.6 115KM MY2008
OCP Poznań -> Mapa Spotów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leonnZamieszczone przez Enriqueztą wtyczkę czarną kupujesz w ASO, do tego kilka pinów i dokładasz do swojej starej wiązki i masz pozamiatane za 30 zł max.
[ Dodano: Sro 08 Sty, 14 07:07 ]
Zamieszczone przez meridomaniak
a sprawa kabelka się chyba już załatwiła - będzie przeróbka
chyba, że pojawi się w jakiejś mega dobraj cenie ori :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leonnEnriquez, dla niektórych to bułka z masłem, ale dla innych to czarna magia :wink:Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
no i trafił się kabelek za 6 dych :szeroki_usmiech
czekam na przesyłkę i montowniaByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Witam. Czy któryś z forumowiczów spotkał się z takim problemem a mianowicie...
Po wymianie radia stream na swing i zmianie kierownicy na multi nie działają przyciski głośniej -ciszej... przyciski zmiany stacji,utworu działają...czy ktoś spotkał się z taką sytuacją?? co może być przyczyną?? Gateway zmieniony na wersje z oznaczeniem L...
Bloki pomiarowe w sterowniku sprawdzone i tam działają...Marcin
Komentarz
-
-
a w samym radiu nie koduje się, że jest multikiera?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
A jest w ogóle możliwe sterowanie głosem w Swingu na MLF przedliftowej??
Bo moim zdaniem NIE.
To samo dotyczy Columbusa. Osoby które mają go w autach przed FL muszą wgrywać łatkę softu aby kiera MLF ruszyła.
W przypadku Swinga nie ma czegoś takiego jak zmiana softu (przynajmniej ja nie słyszałem) dlatego moim zdaniem temat jest nie do ogarnięcia.
Komentarz
-
-
ale to dziwne, bo bolero/columbus działa ze starą kierą MF i starym sterownikiem AG/AQ->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
ale bolero nie potrzebuje łatek, tym bardziej swing->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Dzisiaj postaram się ogarnąć jaki sterownik siedzi(na pewno po FL) i można będzie coś więcej powiedzieć... Jeśli to kwestia wymiany sterownika byłoby super...
[ Dodano: Pią 24 Sty, 14 15:58 ]
Witam. W mojej Octavii siedzi sterownik 1K0-953-549-AQ SW 0070 więc jak napisał kolega spacewalker, być może wymiana sterownika na SW 0111 będzie receptą...
PS. Czy ktoś posiada na zbyciu taki sterownik??Marcin
Komentarz
-
Komentarz