Co się stało że zrezygnowałeś z tego bajeru :?:
To są sprężynki do O2 kombi?
[O2] automatyczne otwieranie klapy bagażnika
Zwiń
X
-
Januszgóra, jesli chcesz to moge odstapic swoje byly na aucie tydzien i je zdemontowalem,cena taka jak kupilem czyli 20zl +przesylka
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez liloostatnio mało kiedy otwieram bagażnik bo nie mam takiej potrzeby
ja otwieram prawie codziennie bo chowam antene od CB i dla tego mnie to wku...a, ale chyba zafuduje sobie triflexa i tez bede "gościem" w gagazniku
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Jac_eka jaką to magiczną moc ma klima jak chcesz pobrać kwit na parking, podjechać do McSraki itd mając klimę czy nie i tak musisz otworzyć sobie szybę korbką ;-)
poprzedni drugi samochód w rodzinie właśnie miał korbki, chyba, bo nieużywane, klimę miał na pewno :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pon 06 Wrz, 10 19:02 ]
Zamieszczone przez liloostatnio mało kiedy otwieram bagażnik bo nie mam takiej potrzeby :wink:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez marc!nCo masz na myśli - spręzyny u Ciebie działają?
Czy masz inny patent
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez liloZamieszczone przez marc!nale nie ukrywam ze wkurza mnie podnoszenie tej klapy ręcznie
Czy masz inny patent
Zostaw komentarz:
-
-
Jac_ek, jak pada deszcz staram sie nie otwierac okien, tylko podjezdzac tak, zeby dalo sie przez drzwi odebrac - ludzie sie smieja, ale mam to gdzies, bo przynajmniej okna wiecznie czyste bez zamazan :twisted:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez szkodajak mam klimę to na dobrą sprawę wszystko jedno
wiadomo jak ktoś korzysta to mu się przydaje - jak nie korzysta to jest bajer i tyle.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroszkoda, ja klape otwieram minimum 30 razy dziennie w kazda srode i sobote - i to jest mega wk.....
Zostaw komentarz:
-
-
szkoda, ja klape otwieram minimum 30 razy dziennie w kazda srode i sobote - i to jest mega wk..... :evil:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekZamieszczone przez szkodaZamieszczone przez marc!nwkurza mnie podnoszenie tej klapy ręcznie :evil:
ale, co do klapy, to moje zdziwienie byc może stąd, że nie tak jak w przypadku szyb - otwieranie klapy ma U MNIE charakter incydentalny i jak dotąd nigdy nie przeszło mi przez głowę, że jest to w jakimkolwiek stopniu uciążliwe, ale to wiadomo - mnie nie przeszło
ale tak jak zdaję się Kowal pisał, jeśli ktoś to robi dziesiątki razy dziennie, to może i zaczyna to "urządzenie" hałasować i może jest to uciążliwe.
każdy z nas inaczej używa samochodu.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez marc!nwkurza mnie podnoszenie tej klapy ręcznie :evil:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez kropeckMoże ktoś się zdecyduje na taki fajny komplecik:
Zostaw komentarz:
-
-
Może ktoś się zdecyduje na taki fajny komplecik:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez marc!nale nie ukrywam ze wkurza mnie podnoszenie tej klapy ręcznie
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez marc!nwkurza mnie podnoszenie tej klapy ręcznie :evil:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekto ja napiszę kolejny cykliczny "raport" z użytkowania sprężyn:
znów spadła siła otwierania zarówno sprężyny jak i siłowniki - słabnie ten zestaw ale pocieszające jest to że wciąż jeszcze działa choć coraz wolniej ale wciąż płynnie
ale nie ukrywam ze wkurza mnie podnoszenie tej klapy ręcznie :evil:
Zostaw komentarz:
-
-
to ja napiszę kolejny cykliczny "raport" z użytkowania sprężyn:
znów spadła siła otwierania zarówno sprężyny jak i siłowniki - słabnie ten zestaw ale pocieszające jest to że wciąż jeszcze działa choć coraz wolniej ale wciąż płynnie
Zostaw komentarz:
-
-
Witam! Czytałem wasze posty i gdzieś przegapiłem adres gzie można zamówić te sprężynki do O2 Kombi, jak ktoś może to niech podeśle mi adres.
Niestety autkiem nie pochwalę się bo jeszcze nie mam, odbieram początkiem października
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
dziś wreszcie udało sie przywrócić klape bagażnika do stanu sprzed "modu" automatycznego otwierania klapy.
pamiątacie filmik...
klapa wyjechała około 1 cm do tyłu bo testowaliśmy wtedy sprezyny od wiatrówki :d
naszczęście juz jest jak dawnej - otwieranie ręczne
ale trzeba przyznać - dawno nie było takiego poruszenia jak przy tej modyfikacji naszych szkodników :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
w ramach ciekawostek dzisiaj na parkingu pod sklepem przywaliłem klapą przypadkowo przechodzącej babceAle nie piekliła się zbytnio no bo po jaką cholerę ocierała się prawie o mój samochód
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroProblem lezy w tym, ze sprezyna w 97% swojego uzytkowania pozostaje scisnieta
Zamieszczone przez misiek^wroNie szukalbym przyczyny w miejscu zamontowania samej sprezyny, a amortyzatorach tudziez zle dobranej sprezynie
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie.
Sciagnijcie sobie sprezyne po 3-4 miesiacach i przyrownajcie do nowej :twisted:
Problem lezy w tym, ze sprezyna w 97% swojego uzytkowania pozostaje scisnieta - i to na tyle mocno, ze niestety ale traci na tym odrzut samej klapy. Nie szukalbym przyczyny w miejscu zamontowania samej sprezyny, a amortyzatorach tudziez zle dobranej sprezynie :twisted:
Zostaw komentarz:
-
-
Jac_ek, też o tym myślałem, np w miejscu gdzie są takie gumowe, odstające dzyndzle w klapie...
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: