Zamieszczone przez maxpaynemm
[O2] automatyczne otwieranie klapy bagażnika
Zwiń
X
-
blackrs, to tylko jak już to do kombi, liftbacku klapa jest za ciężka i wygina to zawiasy klapy więc lepiej sobie odpuść. Ps. zresztą mój kumpel w kombi też miał problem bo po jakimś czasie puściły mu siłowniki :x
Zostaw komentarz:
-
-
Ja również musiałem zrezygnować z tego moda, bo u mnie zaczęło wypychać klapę do tyłu. :roll:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez blackrsktos juz robił w hactbaku ?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez blackrsktos juz robił w hactbaku ?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekjuż ich nie mam, są to SB-20051, było już kilka razy w tym wątku - wystarczy czytać
Zostaw komentarz:
-
-
już ich nie mam, są to SB-20051, było już kilka razy w tym wątku - wystarczy czytać
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Jac_ektomy_2000, jak będziesz przejazdem przez Warszawę to daj znać mam jeden komplet wolny (jeden sobie zostawiam na wszelki W)
w razie czego można zamówić TU -> http://www.metalimpex.pl/
Zdając okresowy raport z użytkowania to jest tak, że wciąż działa świetnie 8) choć przy temperaturach poniżej 0 st C zatrzymuje się - jednak sprężyny już osłabły, ale do póki otwiera się normalnie jak jest powyżej 0 st C to nic nie zmieniam - a drugi komplet już czeka jak by co ;-)
Jaki jest oznaczenie tych sprężyn aby można było zamówić w metalimpexie ????
Zostaw komentarz:
-
-
Dzisiaj dostalem sprezyny. Jakby ktos z Lublina chcial sprobowac czy dzialaja u niego to pw.
Zostaw komentarz:
-
-
Ja jeszcze nie mam Octavii i zamowilem sprezyny w metalimpexZbieram graty i jak odbiore auto to bedzie modzenie
Zostaw komentarz:
-
-
lilo masz linka http://allegro.pl/zestaw-elektrycz-o...547161990.html i pokombinuj :P :hammer :hacker może zakończy się tak :slinka
tylko ta cena
Zostaw komentarz:
-
-
ja tam to wywalam od jesieni i nie mogę(czyt. nie chce mi się) zdemontować
przymierzam się do zestawu od VW :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Jac_ek. Daj pls na priv kontakt do siebie. Mi pordzewiały, chętnie wymienię. A jeżeli chodzi o działanie... nadal rewelacyjnie!
Zostaw komentarz:
-
-
tomy_2000, jak będziesz przejazdem przez Warszawę to daj znać mam jeden komplet wolny (jeden sobie zostawiam na wszelki W)
w razie czego można zamówić TU -> http://www.metalimpex.pl/
Zdając okresowy raport z użytkowania to jest tak, że wciąż działa świetnie 8) choć przy temperaturach poniżej 0 st C zatrzymuje się - jednak sprężyny już osłabły, ale do póki otwiera się normalnie jak jest powyżej 0 st C to nic nie zmieniam - a drugi komplet już czeka jak by co ;-)
Zostaw komentarz:
-
-
tomy_2000, mam jeszcze dwie pary nieużywanych niebieskich sprężyn.
Jak coś to uderzaj na PW.
EDIT:
Panowie prosiłbym o listę osób chętnych na sprężyny.
Wprawdzie mam tylko dwa komplety, ale mogę domówić kilka par ekstra.
Koszt z wysyłką nie powinien przekroczyć 30PLN, ale tego dowiem się jutro jak skontaktuję się z firmą z którą współpracuję.
Zostaw komentarz:
-
-
zwłaszcza, jak na rzeczonym parkingu zgarnąłem klapą prawie pewną nieprzytomną panią
Zostaw komentarz:
-
-
u mnie po także pół roku bez uszkodzeń. wszystko działa tak jak powinno, w mróz trochę gorzej ale to wynika z fizyki i tego nie oszukamy. ogólne bardzo się już do tego przyzwyczaiłem a i miny innych np. na parkingu pod marketem są bezcenne :P
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: