[O2] automatyczne otwieranie klapy bagażnika
Zwiń
X
-
czy ktos sie orientuje jak wyglada sprawa z kombi? moze ktos juz cos takie "splodzil" i sie chetnie podzieli?
-
-
Chyba jeszcze gdzieś mam takie dwie sprężynki na zbyciu
Zostaw komentarz:
-
-
25zł sztuka więc w sumie gdyby siłowniki podeszły to 50zł mod, nawet spoko.
A dlaczego miałby być problem z zamkiem?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez andrzej111jaki zamek?
Zamieszczone przez andrzej1111K8 827 761C
Zostaw komentarz:
-
-
jaki zamek? do liftbacka ma podejśc a nie tam do combi
Na gajosie, na getem pewnie będzie ciut taniej
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez andrzej1112x 1K8 827 761C oraz 2x 1J6 827 439A kosztują ok. 100zł więc warto spróbować, z samymi odbojami
Gdzie sprawdzałes cene?
Zostaw komentarz:
-
-
2x 1K8 827 761C oraz 2x 1J6 827 439A kosztują ok. 100zł więc warto spróbować, z samymi odbojami
Zostaw komentarz:
-
-
Ciekawe czy same odbojniki by dały rade....czy też trzeba kpl wymieniać jak na youtube widac.
Zostaw komentarz:
-
-
już chyba kiedyś było, przynajmniej ja już to widziałem na kanale ECS
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Enriquezmoże odgrzebię nieco temat - tu macie nowe podejście - zamiast sprężynek nowe odbojniki:
http://translate.googleusercontent.c...dDnAw3n8MAoDtQ
[ Dodano: Sob 18 Sty, 14 00:47 ]
http://translate.google.com/translat...n%2F&sandbox=1 a tu po polsku :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
może odgrzebię nieco temat - tu macie nowe podejście - zamiast sprężynek nowe odbojniki:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mrsojerpoproszę bardziej konkretnie
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mrsojerpoproszę bardziej konkretnie
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mrsojerczy ktoś mógłby podsumować temat jednym postem?
Rozbić to o kant dupy :P
Zostaw komentarz:
-
-
Witam serdecznie.
Czy ktoś z kolegów orientuje się jakie sprężyny potrzebne są do Audi A3, 3-drzwiowy, model 8P wersja po lifcie (2009r)?
Zostaw komentarz:
-
-
W sedanie z tego co wiem to sprężyny nie zdają egzaminu, kalpa za ciężka. Generalnie w sedanie nie da się tego moda zrobić.
Zostaw komentarz:
-
-
Już dobrze nie pamiętam bo to już dosyć dawno temu było ale to chyba V20-051 Z tego co widziałem na innych forach niektórzy wkładają mocniejsze sprężyny z serii B lub R wiadomo to nie jest seryjne rozwiązanie i każdy testuje na swój sposób a co do długości to najlepiej samemu wymierzyć przy swoim autku. Ogólnie takie sprężyny stosowane są w przemyśle do tłoczników i nie należy przesadzać z ich ściskaniem na stronie którą podałem wyżej są podane parametry przy jakim ścisku mniej więcej ile takie sprężyny wytrzymują cykli.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez maxiqaz5maxiqaz5
Zostaw komentarz:
-
-
Witam ja w swoim autku mam takie sprężyny i spisują się bez problemu należy pamiętać że takie sprężyny nie mogą być na maxa ściskane bo tracą swoje właściwości i mogą szybko padać należy dobrze dobrać długość a jeżeli komuś słabo działają to niech zastanowi się nad mocniejszymi np. seria B niebieska ja swoje bezproblemowo zakupiłem w www.obrobkaplastyczna.pl [email protected] Firmie Jartech
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: