[O2] automatyczne otwieranie klapy bagażnika
Zwiń
X
-
latem lepiej, ale i tak mam do wymiany :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez abstinentzimą nic nie działa, jak by siłowników nie było
Zostaw komentarz:
-
-
Odświeże troche kotleta , Panowie i jak to się sprawuje ?
Działa jak powinno czy nie warto?
Chodzi mi to po głowie już od jakiegoś czas :roll:
Zostaw komentarz:
-
-
greg44, sprzedają na sztuki, podaj symbol i Ci wyślą za pobraniem.
Zostaw komentarz:
-
-
przecież te sprężynki można zamówić bez problemu w http://www.metalimpex.pl/ o ile dobrze pamiętam są to SB-20051 :wink:
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedStafford, raczej nikt, ja już pytałem i nie dostałem odpowiedzi
Zostaw komentarz:
-
-
Witam!
Chciałbym zapytać, czy ktoś z Was posiada jeszcze na sprzedaż te sprężyny?
Zostaw komentarz:
-
-
Guest replieddzękuję z rzeczową odpowiedź
Zostaw komentarz:
-
-
ja również mam jeszcze te sprężynki. W sumie to od dawna już i działają bez problemu - zawsze podniosą klapę na tyle, że nie trzeba już trudzić rąk tylko delikatnie popchnąć. Przy dodatniej temperaturze otwierają całkiem, przy ujemnej niewieletak czy siak - według mnie warto
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedMacie jeszcze te sprężyny? U kogo lub gdzie mogę kupić 2 komplety do O2FL?
Zostaw komentarz:
-
-
już się przymierzałem do tego montażu, ale wczoraj parkując auto w garażu (parkuję zawsze tyłem, tuż przy ścianie) i mając kluczyk wraz z innymi kluczami w kieszeni - chciałem podnieść bagaż stojący na ziemi - przypadkowo został naciśnięty środkowy przycisk pilota i klapa odskoczyła na 1-2cm. Gdybym miał tego moda - klapa walnęłaby w ścianę.
Więc definitywnie wyleczyłem się z tej zmiany
Zostaw komentarz:
-
-
jak jest ciepło (na plusie) to działa, choć osłabło, zimą nie będzie pewnie działać ale to już prawie półtora roku od montażu... ale mam sprężyny na półce na podmianę i mam nadzieję, że znów będzie dobrze ;-)
Zostaw komentarz:
-
-
Niby racja ale jak czytałem w tym temacie są osoby któym to śmiga już od maja zeszłego roku i nic. Chyba zaryzykuje. Odezwe się na pw i się dogadamy.
Zostaw komentarz:
-
-
No, jakies 2 tyg, od tej pory lezy i zbiera kurz w garazu.
Jak lubisz swoje auto, to sie zastanow czy warto. Ryzyko wyjechania amortyzatora z gwintu + szybsze ich zuzycie dla nikłego lansu pod marketem ... Dla mnie koszty ewentualne znacznie przewyższyły korzysci. Podobnie moj kolega w F2 zdemontowal to ustrojstwo, a mial krotsze springi, gumowe, bo all mierzylismy przed zlozeniem zamowienia.
Zostaw komentarz:
-
-
sayo, ja mam 2 piwa + koszty wysylki i sa Twoje. Ja tego badziewia do siebie nie zaloze wiecej.
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie poszukuje kpl. sprężyn do kombi ma ktoś na zbyciu czy muszę załatwiać w METALimpexie?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: