[O2] automatyczne otwieranie klapy bagażnika
Zwiń
X
-
U mnie więcej szkód narobiły sprężyny niż pożytku - trzy tygodnie temu zdemontowałem je
-
-
do mnie tez dotarły - dziekuje bardzo
jutro w pracy bede montował
Zostaw komentarz:
-
-
Wreszcie dotarły i do mnie - podziękował Deo
W weekend będę się męczył z instalowaniem moda.
Zostaw komentarz:
-
-
tak się przyglądam swojej naruszonej zabawą klapie i mam wrażenie, że bardzo powoli, ale wysuwa się do tyłu
tak sobie obserwuję szczelinę między górną uszczelką a karoserią i powoli się powiększa.
w dadatku nie zauważyłem, że po kilku mocnych klapnięciach i mocowaniu się z domykaniem lekko wysuniętej klapy padła mi ta mała klapka przy zamku.
teraz już się zama nie podnosi i mam dziurę w progu
:sick
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekmasz czerwone sprężyny te HD?już jest normalna czarna :P
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez tomekZamieszczone przez Maru 123ostatnio zaobserwowałem że mocowanie siłowników w klapie bagażnika wygięło się. widocznie na te zaczepy działa zbyt duża siła która wygina nawet, wydawałoby się solidne uchwyty...
Zostaw komentarz:
-
-
szczepcio, nie ma za co
Jak znajdę chwilkę czasu, to do osób które kupił sprężynki, porozsyłam PW z informacją odnośnie całkowitych kosztów modyfikacji.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Maru 123ostatnio zaobserwowałem że mocowanie siłowników w klapie bagażnika wygięło się. widocznie na te zaczepy działa zbyt duża siła która wygina nawet, wydawałoby się solidne uchwyty...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez szczepciona efekty nie trzeba było długo czekać:
Zostaw komentarz:
-
-
no, sprężynki doszłyna efekty nie trzeba było długo czekać:
Link do filmiku na youtube
DEO, dziękuję za załatwienie sprężynekMontaż zajął jakieś 10 minut
Zostaw komentarz:
-
-
Sprężynki zostały wczoraj wysłane poleconym priorytetem, także dziś/jutro powinny być u was.
Zostały mi dwie pary sprężyn (cztery sztuki), także jeśli filOII chcesz sprężynki to daj znać na PW.
Zostaw komentarz:
-
-
A ja mało listonosza nie zgwałciłem :P
Czekam, czekam i doczekać się nie mogę :tuk:
Polecony PR powinien w robocze 24h od nadania dotrzeć (jeśli nadany do 15stej).
Zostaw komentarz:
-
-
Deo, jak ci nie zostanie to daj znać prześle koledze moje :wink: bo mi zalegaja w szafie :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Chłopaki przepraszam, ale dopiero dziś wyślę sprężynki
Liczyłem, że sajgon w pracy skończy mi się w piątek, ale niestety przedłużył się do wczoraj.
Sprężynki zostaną nadane poleconym prio PP także w do końca będą u was.
filOII, chyba zostanie mi jeden komplet sprężyn, ale potwierdzę Ci to na PW dziś późnym wieczorem jak dotrę do domu.
Zostaw komentarz:
-
-
filOII, a zapłaciłeś? bo z listy wynika ze nie... (strona 41)
Zostaw komentarz:
-
-
a gdzie moje super nierbieskie sprezynki? przeciez bylem na liscie :-(
Zostaw komentarz:
-
-
i jak - co sie dzieje z naszym projektem?
jakies efekty uboczne?
Zostaw komentarz:
-
-
bzyq_74, moja oferta nadal aktualna
są to te same spręzynki co podał bzyk
cena 20zł +6 przesyłka
Zostaw komentarz:
-
-
ostatnio zaobserwowałem że mocowanie siłowników w klapie bagażnika wygięło się. widocznie na te zaczepy działa zbyt duża siła która wygina nawet, wydawałoby się solidne uchwyty... :roll:
Zostaw komentarz:
-
-
witam tez by mi pasował , ze by tak zostało ale nie chcę krakać pisząc to padną wydaje mi się kwestia czasu
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez wikingJac_ek ja mam takie same obiawy klapy
Zostaw komentarz:
-
-
Sprężynki dotarły
Wysyłka najpóźniej w pt/sb.
Poniżej załączam fakturkę.
Z racji mniejszej ilości zamawianych sprężyn cena uległa zmianie i para kosztuje nie 14,90PLN/kpl. a 17,20 PLN/kpl
Dodatkowo jest 20 PLN za wysyłkę (przy zakupie 60 sztuk wysyłka miała być w cenie).
Także jak tylko wyślę sprężyny to dam znać ile dołożyłem do interesu
[ Dodano: Sro 23 Cze, 10 16:34 ]
Jeszcze jedno:
Osoby, które zrobiły mi przelew, a nie wysłały danych do wysyłki to proszę przesłanie ich na PW (a nie w tytule zapłaty), bo wcale mi to nie ułatwia pracy przy wysyłce. :idea:
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: