W 02 faktycznie nie jest łatwo , ja taki patent zrobiłem w moim mercu bez problemu
[O2] automatyczne otwieranie klapy bagażnika
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez greg44W OII ciężko coś wykombinować, bo tam jest słaby punkt podparcia siłowaniami w pierwszej fazie wyrzutu kalpy, może te odbiojniczki by i coś dały ale wątpię.
moze daloy sie znalezc jakies mocniejsze odbojniki???
tak przy okazji to ile one kosztuja moze kupie i sprawdze bo widze ze nikt tego nie testowal...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kaczkalolotak przy okazji to ile one kosztuja moze kupie i sprawdze bo widze ze nikt tego nie testowal...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71Przycisk ten ma służyć podniesieniu komfortu - aby potrzeba otwarcia samego bagażnika nie wymagała odryglowywania wszystkich zamków pojazdu i późniejszego ich ręcznego (tzn. za pomocą pilota) zamykania. Tak przynajmniej wyjaśniono mi to w ASO :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
No w naszych szkodnikach tak można zrobić przez nieuwagę, w droższych autach podobno jest jakaś pętla indukcyjna, która ma zapobiegać zatrzaśnięciu kluczyków w bagażniku, ale jak to dział to nie wiem (można nawet zatrzasnąć kluczyk w najnowszym Porsche Cayenne - sam byłem światkiem). :lol:
Komentarz
-
-
Ja tez mam komplet na zbyciu. Jak chcesz to podjedz na tygodniu, zalozysz i przetestujesz (5 min roboty)Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Moze na spot uda mi sie dojechać.
meridomaniak, aktualnie są zdjęteBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Witam ja w swoim autku mam takie sprężyny i spisują się bez problemu należy pamiętać że takie sprężyny nie mogą być na maxa ściskane bo tracą swoje właściwości i mogą szybko padać należy dobrze dobrać długość a jeżeli komuś słabo działają to niech zastanowi się nad mocniejszymi np. seria B niebieska ja swoje bezproblemowo zakupiłem w www.obrobkaplastyczna.pl [email protected] Firmie Jartech
Komentarz
-
-
Już dobrze nie pamiętam bo to już dosyć dawno temu było ale to chyba V20-051 Z tego co widziałem na innych forach niektórzy wkładają mocniejsze sprężyny z serii B lub R wiadomo to nie jest seryjne rozwiązanie i każdy testuje na swój sposób a co do długości to najlepiej samemu wymierzyć przy swoim autku. Ogólnie takie sprężyny stosowane są w przemyśle do tłoczników i nie należy przesadzać z ich ściskaniem na stronie którą podałem wyżej są podane parametry przy jakim ścisku mniej więcej ile takie sprężyny wytrzymują cykli.
Komentarz
-
-
Mam 6 takich sprężyn - nówki, jak ktoś chętny - pwMy "Silver"
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=66739
Pimpness Car Detailing - renowacja lakieru, pranie tapicerki, renowacja skóry, czyszczenie i konserwacja tapicerki skórzanej, renowacja reflektorów, powłoka kwarcowa, kompleksowe czyszczenie pojazdów.
Komentarz
-
Komentarz