Zamieszczone przez m.marcin
Zobacz wpis
O2 FL Mint- montaz halogenow.
Zwiń
X
-
spróbuj Bajt 20 bit 6 LC,20,6,Przyciemnianie wnetrza kontrolowane modulem BCM
ale niektóre sterowniki wymagają obligatoryjnie podłączenia ściemniacza
a tak na marginesie to brawo!->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
to tylko dla starszych bordów dla O2 czy Golf5->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpisto tylko dla starszych bordów dla O2 czy Golf5
chciałbym uruchomić w swojej 1z3 2012
Komentarz
-
-
ta funkcjonalaność dla sterowników golf5/O2
tym masz O2FL z nowszym sterownikiem, gdzie takiej funkcjonalności nie ma->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamsky Zobacz wpisCzy ktoś wie ile trzeba kabli przeciągnąć przez grodź do halogenów/dziennych/
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Aha kurcze właśnie się zorientowałem że w O2 tour nie było opcji dziennych/cornerów ta dopiero pojawiła się w fl, dobrze wnioskuje?
Tzn wiem że da się zakodować halogeny jako dzienne ale to wbrew homologacji. Czyli legalnie dzienne mogę tylko założyć nieori, bo halogeny z fl mają inny ksztalt. Więc niestety chyba będę musiał xenonami w dzień świecić oby tylko to na ich żywotność nie wpłynęło.
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
-
No to jak masz tylko halogeny to dwa kabelki ciągniesz.
Ja bym włączył dzienne w halogenach. Policja się tego już tak nie czepia jak kiedyś.
Mam u siebie i zero problemów. Przed przeglądem wyłączam i zero stresu.
Poza tym w Octavii zdaje się są halogeny z opcją dziennych. Na kloszu mają paski. Gdzieś to wyczytałem tu na forum.
Pokaż zdjęcie co tam masz w zderzaku.Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Hejka, a właśnie na razie nic nie mam. Zbieram graty do montażu xenonow no i przy okazji pomyślałem o dziennych bo ktoś mnie postraszył że Xenony szybko wypale jak będę je traktował jako dzienne (ciągle zapalanie/gaszenie).
Wiem że się da właśnie jako dzienne włączyć ale O2 przed do miała tylko jedna żarówkę (tylko przeciwmgielne) dopiero co miała 3 (dzienne, przeciwmgielne i cornery). Znalazłem na necie nawet przerobione halogeny z dziennymi zamiast halogenów ale to jest druciarstwo. Najwyraźniej zostaje mi np założenie dziennych z osram (z LG driverem)
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
-
Jesteś w błędzie. Po lifcie są dwie żarówki. Jedna do jazdy w dzień a druga to halogen. Halogen robi doświetlanie zakrętu. Nie ma trzeciej żarówki.
Pokaż zdjęcie zderzaka twojego.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Twój sterownik obsłuży i halogeny i dzienne, zderzak niestety nie
Aczkolwiek widziałem lampy do tego zderzaka, co miałem 2 żarówki, oczywiście jakieś przeróbki - nie ori
->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Niestety,
Dlatego zastanawiam się nad czymś takim.
Nie potrafię znaleźć niczego nie ori 2w1, znalazłem w jednym sklepie klosze po halogenach z drl i przeciwmgielnymi ale już nie mają w ofercie
Pozostało mi:
Pytanie tylko, czy serio xenony dostają tak w 4 litery przy częstym włączaniu wyłączaniu, bo może nie warto montować drl do xenonów(tym bardziej że rozwiązanie nie-ori)?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisNie bierz tego gówna w zaślepkach. Montowałem i słabo świeci, słabo się trzyma.
Kup ori halogeny i koduj jako dzienne.
Komentarz
-
-
ok a załóżmy że włożę halogeny (na razie na nich dziennych nie będę włączał) a co z cornerami muszą być reflektory jakoś specjalnie do tego homologowane czy nie. Dla samych cornerów warto było by je dołożyć. Inna sprawa pisaliście że w mintach kable już są, a czy ktos się orientuje jak jest w o2 tour? no i ps niema ktoś halogenów ori do zbycia bo na alledrogo same tyc, pyc i inne chinczyki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamsky Zobacz wpispisaliście że w mintach kable już są
Zamieszczone przez adamsky Zobacz wpisniema ktoś halogenów ori do zbycia
Bierz w zamienniku. Bedą przynajniej nowe i będą ładnie wygladały dwa jednakowe.
Jedź do Chorzowa i weź do ręki, włóż do zderzaka i potem kup:
Zamieszczone przez adamsky Zobacz wpisco z cornerami muszą być reflektory jakoś specjalnie do tego homologowane czy nie.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
Komentarz