Tak tylko trzeba końcówkę wyciąć i wlutować usb. Rozwiązanie może i druciarskie, ale skuteczne.
Radio BONROAD 2din android + kamera cofania + mikrofon
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpis... be creative ... be inspired ... be yourself ...
JEST: O2 1.9TDI MY2008 jest 146,3KM / 322,3Nm
JEST: ASTRA H 1.6 115KM MY2008
OCP Poznań -> Mapa Spotów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisumnie android 6 i 2GB i ni cholera nie zawiesi się nie ważne co bym wł.
Chodzi gorzej niż moja stara Xperia Z
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpispany a takie coś da radę podpiąć pod chinczyka?
Szukałem jakiegoś rozwiązania nawet podobnego co przesłałeś ale chyba zaokrąglonym pilniczkiem trochę przypiłuję zaślepkę i wyciągnę ten kabel na zewnątrz.
W razie gdyby licho to wyglądało kupiłem na szrocie zaślepkę za 5 zeta i w niej będę rzeźbił
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisRozwiązanie może i druciarskie, ale skuteczne.
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisPanowie, a którędy puściliście kabelek od kamery cofania? Tak się zastanawiam czy od razu za jednym zamachem przy okazji montażu radia nie poprowadzić okablowania pod wzmacniacz, głośniki itd... Ktoś z Was montował u siebie?
Nie mam na razie zamiaru go montować ale kable to wydatek raptem stówki a rozbierać już nie będzie trzeba gdybym wpadł na pomysł podłączenia wzmacniacza bo tuba leży od kilku lat nigdy nieużywana Może trafi w końcu do bagażnika.
Chce je ciągnąć od strony pasażera, za schowkiem, później pójdę w podłogę pod plastiki - najłatwiejsza droga.
Zresztą tam chyba idzie wiązka więc do niej się przykleję.
Robię to głównie ze względu na to, że ciężko jest upchać kable za radiem a i ramkę bardzo źle się demontuje.
Znaczy można się szarpać ale szkoda połamać.
Pamiętajcie że górne zaczepy są skierowane w dół więc ciągnięcie ramki do góry nic nie da a może zaszkodzić.
Trzeba je podważyć między radiem a ramkąByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Ok, fajnie wiedziec ze moj pomysl ma sens puszczanie kabli w progach to pikus, zastanawia mnie jak sie dostac do progow od radia po stronie paxa, trzeba demontowac schowek? Pod kierownica to w miare latwo jest tam sie dostac, schowka jeszcze nie rozbieralem wiec nie wiem jak to wyglada.
pamietajcie ze zaleca sie puscic jednym progiem kable zasilajace i sygnalowy, a drugim glosnikowy (lub sygnal z glosnikiem odwrotnie, teraz nie pamietam jak to jest)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ducker Zobacz wpisale u mnie jest odpowiedni adapter umożliwiający podpięcie 4pinowej wtyczki (fabrycznej VW)
Komentarz
-
-
dobra mając coś takiego
mozna połączyć z takim czymś?
Biurlink RCD510 RNS315 zmieniarka CD interfejs USB Adapter do kabla do Skoda Octavia - AliExpress 34Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Komentarz
-
-
Na takiej samej zasadzie, tylko mam krótki - ok.10cm - ten z aukcji ma aż 130cm. Ja u siebie kable od USB wyprowadziłem sobie w schowku po stronie pasażera. USB w zaślepce raczej nie widzę sensu montować, bo pendrive'a i modem mam podłączony do USB prawie cały czas.
... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpis
... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
GS_Mati ja kupiłem kamerkę na alledrogo za 4 dyszki z dostawą.
Nie jest ani w lampce ani w klamce bo tym z klamki nie ufam a w lampce jest z ledem którego nie chcę.
Jak się dobrze zabiorę to w sobotę montuję kable pod wzmacniacz i kładę od razu kable z kamerą.
Kamera przychodzi już z kablami więc tu kombinować nie musisz.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpispoproszę o namiar
bo testy nie wiadomo kiedy
Komentarz
-
-
aha dla ciekawych dziś przeniosłem mikrofon w miejsce gdzie ma byc ori czyli w lampce podsufitki i efekt jest na duży +
następnie podmieniłem seperator(na jedną antenę) był wcześniej na dwie a w szkodniku jedna antena i czegoś brakowało teraz naprawdę jest dużo lepiej(lepiej trzyma fale) szybki test tam gdzie wcześniej nie grało lub uciekały fale teraz jest ok
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpis
nie widać tam klamki i po co tam Led?Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisTo jest w klamce?
nie widać tam klamki i po co tam Led?
Komentarz
-
-
Komentarz