Dzięki dawcio, jutro zamawiam jak dotrze zdam relacje
Radio BONROAD 2din android + kamera cofania + mikrofon
Zwiń
X
-
W kostce dołączonej do radia są opisane, nie podłączone kable - kable znajdują się od strony podłączenia do radia.
IMG_0248.JPGIMG_0246.JPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpiswrzuceniu wstecznego chcę włączyć kamerę cofania, zamiast czujników parkowania
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisChodzi mi o to, że jak wbijam wsteczny to na wyświetlaczu radia próbuje się włączyć obraz z tylnej kamery której nie mam zamontowanej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisDruga sprawa to radio muszę ręcznie włączać i wyłączać - can nie steruje nim?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisTak przed fl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisChodzi mi o to, że jak wbijam wsteczny to na wyświetlaczu radia próbuje się włączyć obraz z tylnej kamery której nie mam zamontowanej. Zamiast tego chciałbym wizualizacje parktronica mieć.
Załączone pliki
Komentarz
-
-
dawcio identycznie mam. Będzie do przedlifta pasowała? https://pl.aliexpress.com/item/wirel...ceBeautifyAB=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisBędzie do przedlifta pasowała?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisAntenę od gps ciągneliście pod dach, czy w desce schowana?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpismam tak samo+ paski jak auto skręca.Kręcąc kierownicą pasy się zmieniają tak samo masz?
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisAle po wciśnięciu przycisku od parktronica pokazuje się wizualizacja, ale mam trafione czujniki
Niby po wrzuceniu wstecznego się "zgłasza" ciągłym dźwiękiem, ale czy będzie pokazywał? Cholera wie.
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisDruga sprawa to radio muszę ręcznie włączać i wyłączać - can nie steruje nim?
U mnie można w ustawieniach to zmienić, że po wyjęciu kluczyka wyłącza się samo lub nie.
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisa czemu miałoby nie pasić?Ale pewnie będziesz musiał blachę trochę podpiłować
Prawdopodobnie też na dniach zamówię tą w klamkę. Jednak będzie wyglądało to zdecydowanie lepiej niż mam obecnie.
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisDobra, oczekuję na paczkę
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisAntenę od gps ciągneliście pod dach, czy w desce schowana?
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisMoże ktoś wie i opisze te ustawiwnia bo ja ich jakoś nie kumam...Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
U mnie parktronic musi poczekać, aż cieplej się zrobi. Musze zdjąć zderzak bo jeden czujnik mam trafiony, a dwa wpadły do środka po wjechaniu mi w dupę. Ale jak się odpali wizualizacja to każe ustawić bezpieczne odległości. Co do ustawień to u mnie nie widzę żeby można było to włączanie po kluczyku ustawić bo strasznie ubogie jest. Drugie to że radio się chwilę włącza. Mikrofon w radiu jest git bo podczas jazdy jak rozmawiam wszyscy mnie dobrze słyszą.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisktóre konkretnie?
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpis(ten pseudo radar co paski skręcają przy kręceniu kierownicą)
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisU mnie można w ustawieniach to zmienić, że po wyjęciu kluczyka wyłącza się samo lub nie.
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisMikrofon w radiu jest git bo podczas jazdy jak rozmawiam wszyscy mnie dobrze słyszą.
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisAle jak się odpali wizualizacja to każe ustawić bezpieczneOstatnio edytowany przez dawcio; 39500.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz posta
Mikrofon w radiu jest git bo podczas jazdy jak rozmawiam wszyscy mnie dobrze słyszą.
słyszą tak,ale bez echa...?Gdzie go wsadziłeś?
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz posta
Ale jak się odpali wizualizacja to każe ustawić bezpieczne
o co chodzi...?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisPo włączeniu wizualizacji pokazuje się samochód na wyświetlaczu i wyskakuje komunikat żeby ustawić bezpieczne odległości
Komentarz
-
Komentarz