oolsztyniak plik IMG wrzucasz na kartę bezpośrednio (pustą) i wkładasz do slotu GPS. Radio wykryje Ci kartę i nowym softem - zaznaczać "Full Data Wipe" i robisz Install. Cierpliwie czekasz, aż się uruchomi (może się kilka razy restartować). Potem reszta konfiguracji (skopiowanie dodatkowych plików jeśli chcesz wskazania prędkości na wygaszaczu itp - ja osobiście go wyłączyłem, wybór lauchera i aplikacji z katalogu OEM w menu. W samych ustawieniach radia pojawią się dodatkowe wpisy, a więc warto je przejrzeć i ustawić po swojemu.
Radio BONROAD 2din android + kamera cofania + mikrofon
Zwiń
X
-
... be creative ... be inspired ... be yourself ...
JEST: O2 1.9TDI MY2008 jest 146,3KM / 322,3Nm
JEST: ASTRA H 1.6 115KM MY2008
OCP Poznań -> Mapa Spotów
-
-
dawcio niestety do AllWinnerów nie znam żadnego sprawdzonego. Spróbuj poszukać na XDA lub PDAru... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
ducker dziękuję, ogarnę coś na dniach
Kartę włożyć po uruchomieniu radia czy przed? Do slotu GPS?
Czytałem, że również to może mieć znaczenie na poprawną instalację.
Prędkość na wygaszaczy hmmm nawet nie odkryłem tej funkcji.
Jeszcze wnerwia mnie trochę podświetlenie radia, niby mam ściemnione na maxa a jednak w nocy trochę wali po oczach.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
oolsztyniak ja u siebie wkładam na uruchomionym.
Podświetlenie niestety może zależeć od zastosowanego wyświetlacza. Chińczycy wkładają co akurat mają pod ręką.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
wizualnie podobne, parametry również.
Jedyne co na początku będzie Cię wnerwiać to położenie regulacji głośności bo wszędzie jest na dole a tu dali ryże na górze.
Mi ciężko było się przyzwyczaić.
Zerknij w mój wątek w Show Room, są tam zdjęcia jak radio wygląda w aucie (moje wygląda identycznie jak te z linka)Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisno to jest właśnie jedna z moich propozycji
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisBraliście z Germanii?
Komentarz
-
-
DaannD dopytaj jeszcze chińczyków czy w sprzedawanych jednostkach działa wybieranie głosowe (np: w Google Maps) czy tylko w mikrofon aktywny jest w aplikacji od bluetooth (w modelach z AllWinnerem T8 bardzo często się to zdarza). Mi akurat zależało na tej funkcjonalności.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elfhelm_1 Zobacz wpis2) Jak najprościej sprawdzić czy radio "kradnie" prąd?
Komentarz
-
-
Z gateway'ami nie jest przypadkiem tak jak z RNS510 ? Wielokrotnie pojawia się tutaj pytanie o potrzebę wymiany. Z tego co wiem to od wersji L w górę nie występuje drenaż aku.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisDokładnie od L w górę jest ok. Vcds, miernik i poszedł
Komentarz
-
Komentarz