[O2] Ksenony O2 FL
Zwiń
X
-
Dlaczego dla mnie asystent przecież to naj... prz....... jest. Ja będę pilnował barku z paliwem
Zostaw komentarz:
-
-
misiek^wro, Robisz na serie i jak fabryka, to dajesz nowe wtyczki. :idea:
Zostaw komentarz:
-
-
Moim skromnym zdaniem najlepiej kupić wtyczkę 14 pinową i przełożyć piny ze starej. Przy użyciu sprytnego narzędzia zaprojektowanego przez Enriquez-a trwa to dosłownie chwilkę.
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie, lepiej kupić przejściowki z allegro, czy kupic wtyczki od pana z allegro i przerobic?
Zostaw komentarz:
-
-
kowal 2002, mógłbyś mi jeszcze powiedzieć skąd brane jest zasilanie do tych bezpieczników nr 21 i 5, które są na umieszczonym przez Ciebie schemacie instalacji ksenonów w OII FL??
Zostaw komentarz:
-
-
bohen, bierz ksenony a Samin weźmie asystenta i będą wszyscy happy
Zostaw komentarz:
-
-
nie ma problemu kolego, rozumiem, że drugi dzień pijemy na umór, bo w pierwszym modzimy
Zostaw komentarz:
-
-
Jak już odbiore to p.... auto to :
- do zamontowania xenony, podgrzewane spryski, podgrzewane fotele, asystent automatycznego parkowania ...
wszystkie graty leżą :evil: Samin, bohen, Enriquez - chyba Was zaproszę na 2 dniową libację i od razu zmodzimy w przerwie na chlanie furę - każdy do ogarnięcia 1 mod :P
Zostaw komentarz:
-
-
kowal 2002, dzięki. Jutro sprawdzę.
A jak nie, to trzeba będzie zabrać się za ten bajt 18. :evil:
[ Dodano: Wto 22 Sty, 13 08:30 ]
kowal 2002, dzięki, dzienne powróciły.
Zostaw komentarz:
-
-
Ja też ostatnio komuś to robiłem... Sprawdź czy masz zakodowane ksenony z przesłoną ( Bajt 14, Bit 3 ) czy ksenony bez przesłony ( Bajt 14, Bit 4 ). Przy tych pierwszych jest chyba taki efekt jak u ciebie, a przy tych drugich chyba powinno być dobrze ( chyba, że źle pamiętam )...
Zostaw komentarz:
-
-
Gdzieś mi się kojarzy taki przypadek jak Twój.
Być może będziesz musiał pogrzebać jednak w 18 bajcie.
Zostaw komentarz:
-
-
W [55] mam zakodowane 1507354, w CAN-Gateway mam zaznaczony sterownik [55] ale mam problem z zakodowaniem sterownika BCM, tzn. po zakodowaniu ksenonów nie mam świateł do jazdy dziennej.
Zostaw komentarz:
-
-
Enriquez, samin, któryś z was mógłby podać poszczególne bity do zakodowania po założeniu ksenonów??
Zostaw komentarz:
-
-
Koledzy,lampy ksenonowe + samopoziomowanie to jakies 3000zł plus oczywiscie montaz.A za ile daloby rade,albo po ile chodza lampy soczewkowe w OII FL(zawsze mozna je sprzedac przeciez).Aaaaa no i spryski by sie przydaly :szeroki_usmiech
Co do spryskiwaczy reflektorow,jest ktos kto potrafi to dobrze zalozyc?JAkie sa koszta czesci?Wiem,ze Enriguez zakładał u siebie.Moze to czyta i mi napisze :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdybohen, ja to przerobiłem
i na chwilę obecną nie można odpalić skrętności, choć pod VAGiem lampy skręcają wykonując test
mam nadzieję, że krzynol ogarnie jakoś temat :cry:
Zostaw komentarz:
-
-
czyli w bitwie zostaje - zmiana na FL ......... 1:0
kto da więcej...?
Zostaw komentarz:
-
-
Moim zdaniem nie warte to zachodu. Przejście na lift oznacza wymianę prawie wszystkiego, żeby nie było się do czego przyczepić, a tak to rzeźba w g...
I później przy sprzedaży ktoś Ci powie, że walone, spalone i takie tam pierd....lenie.
Ile ja się nawysłuchuję teraz pierdół co to było robione z moją O2 to mi się śmiać chce. Ale prędzej tam kurnik urządzę niż sprzedam za grosze.
Zostaw komentarz:
-
-
no właśnie... przerabiać, czy nie przerabiać na FLiftowe lampy - oto jest pytanie...
Czy wogóle ktoś u nas lub na Słowacji, Ukrainie, w Rosji, Czechach ogarnął ten temat do końca? I jaka jest szansa że ogarnie? :?: :idea:
Enriquez - ty jesteś mój krajan :szeroki_usmiech - może mi coś podpowiesz w kwestii zmiany przodu w wersji Scout?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: