[O2] Ksenony O2 FL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• misiek^wro
    odpowiedział(a)
    samin, boś najzdolniejszy i najzgrabniejsze palce masz :P

Zostaw komentarz:

• samin
    odpowiedział(a)
    Dlaczego dla mnie asystent przecież to naj... prz....... jest. Ja będę pilnował barku z paliwem

Zostaw komentarz:

• Maicroft
    odpowiedział(a)
    misiek^wro, Robisz na serie i jak fabryka, to dajesz nowe wtyczki. :idea:

Zostaw komentarz:

• bohen
    odpowiedział(a)
    Moim skromnym zdaniem najlepiej kupić wtyczkę 14 pinową i przełożyć piny ze starej. Przy użyciu sprytnego narzędzia zaprojektowanego przez Enriquez-a trwa to dosłownie chwilkę.

Zostaw komentarz:

• misiek^wro
    odpowiedział(a)
    Panowie, lepiej kupić przejściowki z allegro, czy kupic wtyczki od pana z allegro i przerobic?

Zostaw komentarz:

• bohen
    odpowiedział(a)
    kowal 2002, mógłbyś mi jeszcze powiedzieć skąd brane jest zasilanie do tych bezpieczników nr 21 i 5, które są na umieszczonym przez Ciebie schemacie instalacji ksenonów w OII FL??

Zostaw komentarz:

• misiek^wro
    odpowiedział(a)
    Trinken squad widze już gotowy

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    bohen, bierz ksenony a Samin weźmie asystenta i będą wszyscy happy

Zostaw komentarz:

• bohen
    odpowiedział(a)
    misiek^wro, ciekawa propozycja........ :diabelski_usmiech

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    jakby co to biorę spryski

Zostaw komentarz:

• blackrs
    odpowiedział(a)
    to ja wam udostępnię garaż

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    nie ma problemu kolego, rozumiem, że drugi dzień pijemy na umór, bo w pierwszym modzimy

Zostaw komentarz:

• misiek^wro
    odpowiedział(a)
    Jak już odbiore to p.... auto to :

- do zamontowania xenony, podgrzewane spryski, podgrzewane fotele, asystent automatycznego parkowania ...

wszystkie graty leżą :evil: Samin, bohen, Enriquez - chyba Was zaproszę na 2 dniową libację i od razu zmodzimy w przerwie na chlanie furę - każdy do ogarnięcia 1 mod :P

Zostaw komentarz:

• bohen
    odpowiedział(a)
    kowal 2002, dzięki. Jutro sprawdzę.

A jak nie, to trzeba będzie zabrać się za ten bajt 18. :evil:

[ Dodano: Wto 22 Sty, 13 08:30 ]
    kowal 2002, dzięki, dzienne powróciły.

Zostaw komentarz:

• kowal 2002
    odpowiedział(a)
    Ja też ostatnio komuś to robiłem... Sprawdź czy masz zakodowane ksenony z przesłoną ( Bajt 14, Bit 3 ) czy ksenony bez przesłony ( Bajt 14, Bit 4 ). Przy tych pierwszych jest chyba taki efekt jak u ciebie, a przy tych drugich chyba powinno być dobrze ( chyba, że źle pamiętam )...

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    Gdzieś mi się kojarzy taki przypadek jak Twój.
    Być może będziesz musiał pogrzebać jednak w 18 bajcie.

Zostaw komentarz:

• bohen
    odpowiedział(a)
    W [55] mam zakodowane 1507354, w CAN-Gateway mam zaznaczony sterownik [55] ale mam problem z zakodowaniem sterownika BCM, tzn. po zakodowaniu ksenonów nie mam świateł do jazdy dziennej.

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    ale w którym sterowniku?

Zostaw komentarz:

• bohen
    odpowiedział(a)
    Enriquez, samin, któryś z was mógłby podać poszczególne bity do zakodowania po założeniu ksenonów??

Zostaw komentarz:

• lu5asz
    odpowiedział(a)
    Koledzy,lampy ksenonowe + samopoziomowanie to jakies 3000zł plus oczywiscie montaz.A za ile daloby rade,albo po ile chodza lampy soczewkowe w OII FL(zawsze mozna je sprzedac przeciez).Aaaaa no i spryski by sie przydaly :szeroki_usmiech

Co do spryskiwaczy reflektorow,jest ktos kto potrafi to dobrze zalozyc?JAkie sa koszta czesci?Wiem,ze Enriguez zakładał u siebie.Moze to czyta i mi napisze :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• piotrek_gdy
    odpowiedział(a)
    spacewalker, a nie masz gdzieś w kompie u siebie?

Zostaw komentarz:

• spacewalker
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez piotrek_gdy
    bohen, ja to przerobiłem
    i na chwilę obecną nie można odpalić skrętności, choć pod VAGiem lampy skręcają wykonując test
    mam nadzieję, że krzynol ogarnie jakoś temat :cry:
    a daj Ty swojego autoscana

Zostaw komentarz:

• asterx
    odpowiedział(a)
    czyli w bitwie zostaje - zmiana na FL ......... 1:0

kto da więcej...?

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    Moim zdaniem nie warte to zachodu. Przejście na lift oznacza wymianę prawie wszystkiego, żeby nie było się do czego przyczepić, a tak to rzeźba w g...
    I później przy sprzedaży ktoś Ci powie, że walone, spalone i takie tam pierd....lenie.

Ile ja się nawysłuchuję teraz pierdół co to było robione z moją O2 to mi się śmiać chce. Ale prędzej tam kurnik urządzę niż sprzedam za grosze.

Zostaw komentarz:

• asterx
    odpowiedział(a)
    no właśnie... przerabiać, czy nie przerabiać na FLiftowe lampy - oto jest pytanie...

Czy wogóle ktoś u nas lub na Słowacji, Ukrainie, w Rosji, Czechach ogarnął ten temat do końca? I jaka jest szansa że ogarnie? :?: :idea:

Enriquez - ty jesteś mój krajan :szeroki_usmiech - może mi coś podpowiesz w kwestii zmiany przodu w wersji Scout?

Zostaw komentarz:

Pracuję...