Zamieszczone przez Felix_
[O2] Ksenony O2 FL
Zwiń
X
-
-
-
Zamieszczone przez krzynolFelix_, ori to ori a hidy to hidy
funkcjonalność która Ci się włączyła/wyłączyła to kwestia kodowania zapewne
A co do kodowania to jest takie same jak w starym sterowniku
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mrfaziandrzej111, gdyby to było "normalne" to po jakiego czorta wymyślono reflektory dedykowane do tego typu źródła światła?? Sorki ale nie ma bata aby te wynalazki nie oślepiały innych użytkowników drogi, co często można spotkać.
Zostaw komentarz:
-
-
Felix_, ori to ori a hidy to hidy
funkcjonalność która Ci się włączyła/wyłączyła to kwestia kodowania zapewne
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mrfaziZamieszczone przez Felix_Po zamontowaniu HID 55W ... padł bordnetz.
EOT
A co do moda to raczej nie chodzi tu o koszty ale o łatwość instalacji
Zostaw komentarz:
-
-
andrzej111, gdyby to było "normalne" to po jakiego czorta wymyślono reflektory dedykowane do tego typu źródła światła?? Sorki ale nie ma bata aby te wynalazki nie oślepiały innych użytkowników drogi, co często można spotkać.
Zamieszczone przez kowal 2002Kiepskie przetwornice w tanich HID-ach tak "sieją" zakłóceniami w instalacji
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mrfaziZamieszczone przez Felix_Po zamontowaniu HID 55W ... padł bordnetz.
Zostaw komentarz:
-
-
mrfazi, a miałeś hidy w soczewce, że takiego opinie wygłaszasz?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Felix_Po zamontowaniu HID 55W ... padł bordnetz.
EOT
Zostaw komentarz:
-
-
Hej, witam wszystkich. Piszę tego posta ku przestrodze innych użytkowników O2FL przed montowaniem zestawów hidPo zamontowaniu HID 55W miałem dziwny przypadek tzn. świecący non stop lewy przedni kierunkowskaz... Nie ważne czy samochód zamknięty czy otwarty, zy odpalony. Okazało się, że padł bordnetz.
Wymiana bordnetza załatwiła sprawę ale jestem 400zł w plecy
Dobrze, że sam wszystko ogarnąłem, łącznie z kodowaniem...
Po dzisiejszym użytkowaniu auta z nowym bordnetzem stwierdzam, że mimo tego ,iż numery bordnetzow się zgadzają, nie są to takie same sterowniki.
Doszła mi samoistnie funkcja doświetlania po włączeniu kierunkowskazu a wczesniej była tylko po obrocie kierownicy. Do tego brak jest auto lock i unlock a te funkcje w vcds są uaktywnione. Zniknęła też możliwość zamknięcia auta przy otwartych drzwiach co akurat było przydatne
Dziwne dziwy...
Tyle w temacie
Zostaw komentarz:
-
-
sparrov, będą, w swoim czasie, graty zamówione, czekam na przesyłki & go to the work, spryski po świeczkach, lub w trakcie - hurtem
Zostaw komentarz:
-
-
mrfazi, a masz spryski? Bo jeśli nie, to chyba zapomniałeś o dość istotnym modzie
Zostaw komentarz:
-
-
Jak by ktoś chciał to mam lewą oryginalną Lampe na zbyciu [img][/img]
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez sparrovmrfazi, masz szczęście, bo właśnie chciałem ci je zwinąć z allegro :>
ale gołe, za komplet z przetwornicą gość chce 900, i ma jeszcze do tego sterownik za 175
... ostro jadę z zakupami gratów, więc kto pierwszy ten lepszy :P, kto wie, może na 1-ego uda się pośmigać z "zenonami" :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
mrfazi, masz szczęście, bo właśnie chciałem ci je zwinąć z allegro :>
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Enriquezdobra cena
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez krzynolczym się różnią xeny z napisem xenon od bixenon?
były takie do O2FL?
Zostaw komentarz:
-
-
według etki 015/016 G zamieniają sie od 2009r. na 017/018 T czyli teoretycznie pasują
ale czym się różnią i dlaczego jest zmiana modelu to nie wiem
[ Dodano: Sob 19 Paź, 13 14:24 ]
czym się różnią xeny z napisem xenon od bixenon?
były takie do O2FL?
Zostaw komentarz:
-
-
Kto robil u siebie ego moda, prosze niech napisze jakie lampy zalozyl.
Zostaw komentarz:
-
-
mrfazi,
dobra cena
na początek możesz przecież wstawić same lampy a poziomowanie automatyczne zrobić, jak uzbierasz wszystkie graty
Zostaw komentarz:
-
-
krzynol, Niedługo zmiana czasuTrzeba się spieszyć
jest tego od h... i ciut ciut i tak np.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Enriquezsą też angliki dla jasności gdzie oznaczenie rozpoczyna się od 1Z2
europejskie to 1Z1 941 017 T i 018T
Może ktoś wie jaka jest równica miedzy 017T i 018T a 015G i 016G?
Ogólnie widziałem jeszcze więcej modeli ksenonów 1Z1 941 017 z różnymi literkami. Może chodzi o wersję auta (combi / nie combi?)
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: