[O2] Ksenony O2 FL
Zwiń
X
-
Enriquez, to wiem. Ale problem występuje też jak stoję dłużej w miejscu. U mnie wygląda to tak, że po opuszczeniu lampy w dół w chwili gdzie powinien być "zez" jest dłuższa przerwa po czym lampy idą w górę tak jak powinny. Dziś postaram się nagrać filmik.
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie mam pytanie.
Co może być przyczyną braku zeza przy uruchamianiu auta? Lampy wykonują ruch góra-dół natomiast brak jest ruchu na boki. Przy włączonych lampach i wchodzeniu do sterownika 55 test wykonuję się pełny. Funkcja "travel mode" też działa normalnie.
Zostaw komentarz:
-
-
cysterniarz, a więc ja mogę Tobie powiedzieć, że OSRAM 66144 to barwa białego światła z lekką nutą żółtego (nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek świeceniem w odcieniach niebieskiego), super świecą - polecam.
Zostaw komentarz:
-
-
dobra w przyszłą sob. będzie mała fotorelacja z wymiany i odkurzania soczewek, chyba że coś zepsuję i nie będzie działać to się nie przyznam :lol:
Zostaw komentarz:
-
-
Jak już rozmawiamy o wymianie palników to jak wyciągnę stare to da radę jakoś przetrzeć soczewkę od wew.? (myślałem o jakimś miękkim waciku na kijku czy drucie) Przy okazji można byłby tam posprzątać. Jest tam jakieś dojście ? krzynol, co myślisz bo Ty już chyba wszystko rozkręciłeś co możliwe :wink: to pewnie masz pojęcie czy się tam idzie dostać do szkła soczewki?
Zostaw komentarz:
-
-
u faziego już jasność nastała :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
IMHO niebieskie może i fajnie wyglądają, ale im bardziej niebieskie tym większe ciemności nastają jednak. 4150 moim zdaniem jest dobrym wyborem, tak samo jak 4300. Przy 6000K praktycznie jest taka sama dupa zbita jak przy zwykłych H7, ale jaki szacun ...
Zostaw komentarz:
-
-
cysterniarz, kupiłem u tego kolesia, 220 za sztukę. Miałem gościa dosłownie pod ręką.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez sparrovcysterniarz, tylko nie sugeruj się tym niebieskim na początku. One mają taką poświatę na początku. Na filmie widać jak z niebieskiego światło zmienia się po chwili w białe.
Zamieszczone przez mrfaziylko jedna sprawa OSRAM 66144 ma barwę 4150K,
Ja się jednak decyduję na ori osrama.
Zamieszczone przez mrfazimoje zaprezentuje w poniedziałek
Zostaw komentarz:
-
-
tylko jedna sprawa OSRAM 66144 ma barwę 4150K, zresztą różni sprzedawcy różnie podają, można zgłupieć, myślę, że najważniejsze jest to aby żarnik był ORI, moje zaprezentuje w poniedziałek
Zostaw komentarz:
-
-
cysterniarz, tylko nie sugeruj się tym niebieskim na początku. One mają taką poświatę na początku. Na filmie widać jak z niebieskiego światło zmienia się po chwili w białe.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez sparrovale faceci podobno nie powinni dyskutować o kolorach
sparrov, na filmie w twoim wątku (po montażu) to są właśnie te osramy 66144 ze sklepu z linki wyżej ?
Zostaw komentarz:
-
-
Ja bym powiedział, ze ori osramy są białe, a nie żółte, ale faceci podobno nie powinni dyskutować o kolorach
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez krzynol:szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
barwa się różni tu widać: 4300 wpada lekko w niebieski, 4150 to biało-żółty
tu widać różnicę:
Zostaw komentarz:
-
-
cysterniarz, poczekaj jeszcze sekundkę i Ci powiem co i jak, myślę, że 4150, 4300 - żadna różnica, byle by świeczka była ORI.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: