Re: lekkie zaskoczenie
gregors sterownik masz tutaj http://www.vagczesci.pl/pl/p/STEROWN...907383-E-D/749 uważam, że w dobrej cenie. Sam kupiłem i nie było z nim jak do tej pory żadnych problemów. Wiązkę i podłączenie zrobiłem sam z pomocą kolegów z forum. Nie jest to bardzo trudne ale wymaga pewnego ogarnięcia technicznego i na samym końcu jeszcze musisz uaktywnić moduł w szynie CAN żeby komputer go widział. U siebie mam czujniki parkowania z tyłu i z przodu więc na ori gratach po podłączeniu przyczepki i wrzuceniu biegu wstecznego wyświetla mi się na swingu podłączona przyczepka i tylne czujniki są automatycznie wyłączane. Jak odpinasz przyczepkę wszystko wraca do normy. Aha jeszcze jedna fajna sprawa którą niedawno zauważyłem to przy oryginalnym alarmie kiedy samochód jest uzbrojony odłączenie przyczepki powoduje wzbudzenie alarmu.
Przez najbliższe 2 tyg. mam trochę wolnego więc w jakiś weekend mogę pomóc przy wiązce jeżeli jesteś z okolic w-wy.
Zamieszczone przez gregors
Przez najbliższe 2 tyg. mam trochę wolnego więc w jakiś weekend mogę pomóc przy wiązce jeżeli jesteś z okolic w-wy.
Komentarz