Dobrzyl, no to teraz, która wersja:
- bez ciągnięcia przewodów, ale spryski lamp działają ZAMIAST spryskiwacza tylnej szyby ( jest nieaktywny ),
- dociągnięte dodatkowe zasilanie i oba spryski ( lampy i tylna szyba ) działają jednocześnie.
Spryskiwacze i zaślepki, wężyki i trójniki kupię na Allegro
Czy ma ktoś numerki spinek do mocowania wężyków na zderzaku oraz kostek do pompek?
Czy pompka spryskiwaczy szyby czołowej którą obecnie mam (zbiornik 3l) będzie pasowała do zbiornika 5l czy czeka mnie zakup innej-nowej?
Czego mi brakuje?
Auto to OIIFL
Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
andrzej111 spinki do wężyków posiadam, mogę ci sprzedać za cenę zakupu + oczywiście koszty wysyłki. Zamiast wymieniać zbiorniczek na 5L lepiej 2x dolać płyn do niego.
gradek, za 70zł jest nówka zamiennik, poza tym znajomy robi na szrocie więc na bank 100 za zbiornik nie zapłacę A w ogóle to miała być fabryka
Wracamy do pytania czego brakuje? Czy obecna pompka podejdzie?
andrzej111, ktoś wrzucał ori podłączenie. U siebie zrobiłem na guzik w konsoli środkowej między SET, a kontrolką AIRBAG OFF. Psikam kiedy chcę i ile chcę.
Czy jakiś dobry człowiek wrzuci schematy od pompki i czujnika płynu do OIIFL?
Mam problem z dobraniem grubości kabla a co za tym idzie gumek uszczelniających konektory w kostkach.
jako że trudno znleźć wiązkę od spryskiwaczy a w kufateku drogo to chciałbym przekaźnik zmontować do "podstawki" (zostaje jeszcze przewodami z konektorkami żeńskimi) i czy do przekaźnika 8K0951253 będzie pasowała taka podstawka pod przekaźnik 443 937 527 a do niej takie piny 000 979 212 i 000 979 407 E
Komentarz