space, nie ma co się burzyć i robić za kogoś biznes planu - jakie podejście taka sprzedaż - IMHO cena za interfejs jest OK.
Dodatkowe funkcje w O2
Zwiń
X
-
Czy tu nie można zrobic tak jak zrobili na forum Superb.
"Witam,
Nowy temat gdyż stary zaśmiecony jest mnóstwem niepotrzebnych informacji.
Proszę pisać:
- ( Modyfikacja )
- Sterownik, Adaptacja, Byte"
wyłączenie sygnalizatora nie zapiętych pasów bezpieczeństwa
- STG 17 , kodowanie 07 , długie kodowanie , bajt 1 , bit 1 na off
- coming home przez halogeny ( oszczędzamy ksenony )
- STG-09 , kodowanie 07 , długie kodowanie , bajt 17 , bit 3 na on"
Jakoś to czytelniejsze jest, można by jeszcze dorzucać screny, jpg itdNie zabijam, nie kradnę, nie wierzę...
Komentarz
-
-
-
Dużo się tu naczytałem na temat zakodowania halogenów jako dziennych, o wył dziennych przy zaciągnięciu ręcznego itd, a napiszcie mi tu bo albo tego nie było albo nie doczytałem czy da się zrobić tak by orginalne światła dzienne które znajdują się w halogenach zapalały się po uruchomieniu silnika a nie po włączeniu zapłonu, u mnie jest tak że wkładam kluczyk włączam zapłon i świecą się lampy z przodu i tyłu, trochę to daje po akumulatorze szczególnie zimą, mam fińską wersję micry z fabrycznymi dziennymi i tam one włączają się dopiero jak silnik załapie. Można tak zakodować w szkodniku, ktoś to zrobił, powtórzę sorry jeśli to było ale nie widziałem.Nie zabijam, nie kradnę, nie wierzę...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez canecorsoDużo się tu naczytałem na temat zakodowania halogenów jako dziennych, o wył dziennych przy zaciągnięciu ręcznego itd, a napiszcie mi tu bo albo tego nie było albo nie doczytałem czy da się zrobić tak by orginalne światła dzienne które znajdują się w halogenach zapalały się po uruchomieniu silnika a nie po włączeniu zapłonu, u mnie jest tak że wkładam kluczyk włączam zapłon i świecą się lampy z przodu i tyłu, trochę to daje po akumulatorze szczególnie zimą, mam fińską wersję micry z fabrycznymi dziennymi i tam one włączają się dopiero jak silnik załapie. Można tak zakodować w szkodniku, ktoś to zrobił, powtórzę sorry jeśli to było ale nie widziałem.
Jedyne wyjście to tryb amerykański - połączenie dziennych z hamulcem ręcznym.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez canecorsowkładam kluczyk włączam zapłon i świecą się lampy z przodu i tyłu,
wystarczą dzienne z przodu na dwóch kilkuwatowych żarówkach->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolZamieszczone przez canecorsowkładam kluczyk włączam zapłon i świecą się lampy z przodu i tyłu,
wystarczą dzienne z przodu na dwóch kilkuwatowych żarówkachNie zabijam, nie kradnę, nie wierzę...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowaltom99Zamieszczone przez canecorsoDużo się tu naczytałem na temat zakodowania halogenów jako dziennych, o wył dziennych przy zaciągnięciu ręcznego itd, a napiszcie mi tu bo albo tego nie było albo nie doczytałem czy da się zrobić tak by orginalne światła dzienne które znajdują się w halogenach zapalały się po uruchomieniu silnika a nie po włączeniu zapłonu, u mnie jest tak że wkładam kluczyk włączam zapłon i świecą się lampy z przodu i tyłu, trochę to daje po akumulatorze szczególnie zimą, mam fińską wersję micry z fabrycznymi dziennymi i tam one włączają się dopiero jak silnik załapie. Można tak zakodować w szkodniku, ktoś to zrobił, powtórzę sorry jeśli to było ale nie widziałem.
Jedyne wyjście to tryb amerykański - połączenie dziennych z hamulcem ręcznym.Nie zabijam, nie kradnę, nie wierzę...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA co za roznica czy odpala sie auto na odpalonych dziennych czy nie ?? Te 50W obciazenia zarowkami, to akumulator musi wytrzymac. Jak nie wytrzymuje, to czas go zmienic.Nie zabijam, nie kradnę, nie wierzę...
Komentarz
-
-
a ja mam tak, że na "zero" nic mi nie świeci, dopiero na AUTO się zaczyna coś dziać->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz