[O2] Nowe felgi dla szkodnika

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• dawcio
    odpowiedział(a)
    qbus102, będą 8)

Zostaw komentarz:

• qbus102
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez marcedes95
    Kod:
    KasiaB 	

może moja oferta kogoś zainteresuje? 

zestaw w stanie IGŁA - nie znajdziesz 1mm ryski :-) 
    koła nie jeździły po drodze publicznej a tylko parę km po placu fabrycznym 

4 oryginalne nowe felgi Skoda ILIAS (16”, 5x112, szer 6.5”, ET46) + 4 opony letnie klasy PREMIUM Continental ContiPremiumContact5 205/55/16 91V, prod 0915 

całość zmontowana, wyważona tylko zakładać i jeździć (odpada koszt ok 100zł za założenie opon na felgi, wyważenie w przypadku zakupu opon i felg oddzielnie) 

[url]http://olx.pl/oferta/sprz...D5-IDdQ4I5.html[/url]
    może głupie pytanie, ale do octavii 2 FL 1.6 będą pasowały?

Zostaw komentarz:

• marcedes95
    odpowiedział(a)
    Kod:
    KasiaB 	

4 oryginalne nowe felgi Skoda ILIAS (16”, 5x112, szer 6.5”, ET46) + 4 opony letnie klasy PREMIUM Continental ContiPremiumContact5 205/55/16 91V, prod 0915 

całość zmontowana, wyważona tylko zakładać i jeździć (odpada koszt ok 100zł za założenie opon na felgi, wyważenie w przypadku zakupu opon i felg oddzielnie) 

[url]http://olx.pl/oferta/sprz...D5-IDdQ4I5.html[/url]
    no potaśtam się czemu prędzej tego nie było

Zostaw komentarz:

• Britos
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez karolsky
    Zamieszczone przez mrfazi
    KasiaB, nie wiem jak te ET ma się do octavi RS, czy podchodzą?
    Spokojnie "wchodzą", jak się podoba - brać :wink:
    Może i bym wziął, ale chyba 17 lepiej będą wyglądały i prowadzenie lepsze, bo balon mniejszy. Przemyślę
    Dzięki za pomoc.
    Do rsa to tylko 17 i większe, na alu 16 troche śmiesznie wygląda, chyba że stalówki to ujdzie :P. Deo Ci zaproponował że sprzeda 17" Zenith . Pogadaj z nim

Zostaw komentarz:

• LUKI
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez dawcio
    a śruby ze stalówek pasują do alusów oryginalnych SKODA?
    oem stalowe pasują w oem alu

Zostaw komentarz:

• karolsky
    odpowiedział(a)
    Może i bym wziął, ale chyba 17 lepiej będą wyglądały i prowadzenie lepsze, bo balon mniejszy. Przemyślę
    Dzięki za pomoc.

Zostaw komentarz:

• lu5asz
    odpowiedział(a)
    Będą pasowały

Zostaw komentarz:

• gusiak11
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez dawcio
    U mnie pasują... mowie o ory stal ory alu ... jak zakładam Allessio to mam dłuższe ale tu powinny podpasować

Zostaw komentarz:

• dawcio
    odpowiedział(a)
    Osobiście zanim bym wkręcił śrubę do jakiejkolwiek felgi to sprawdziłbym z czym mam do czynienia.
    napewno sprawdzę wcześniej,dzieki za info mrfazi,

Zostaw komentarz:

• mrfazi
    odpowiedział(a)
    dawcio, generalnie wszystko zależy od otworów w feldze, są dwa rodzaje, stożkowe i kuliste. Osobiście zanim bym wkręcił śrubę do jakiejkolwiek felgi to sprawdziłbym z czym mam do czynienia.

Zostaw komentarz:

• dawcio
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• mrfazi
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• karolsky
    odpowiedział(a)
    Deo, napisz coś więcej, może być na priv. Rocznik, ile km przeleciały, jaki stan wizualny i czy proste.

Zostaw komentarz:

• KasiaB
    odpowiedział(a)

OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Zostaw komentarz:

• dawcio
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez marcedes95
    http://olx.pl/oferta/crat...html#3959a16c6c
    ja taki zestaw mam upatrzony,ale nowy i z gumiaczkami 205/55R16 GOODYEAR EFFIGRIP PERF za 2400zł :wink:

Zostaw komentarz:

• marcedes95
    odpowiedział(a)
    Ogólnie polecam tez takie portal jak olx nie dość że są niskie ceny to można fajne lalunie wychaczyć a na dodatek coś jeszcze po negocjować

Przykład:

OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Zostaw komentarz:

• z1c00
    odpowiedział(a)
    Deo, a jak cenowo z opona czy bez moglbys podeslac jakies foto na pw bo szukam na lato 17 do mojej O2

Zostaw komentarz:

• Deo
    odpowiedział(a)
    karolsky, jak chcesz to będę miał na zbyciu ori 17" Zenith

Zostaw komentarz:

• maksiu
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez naver
    wybrałem Dezent
    Oryginał to nie jest (tak jak pyta karolsky ale sam ich używam z oponami zimowymi i nie narzekam. Nic nie bije, nie krzywią się na pierwszej dziurze a i cenowo są ok.

Zostaw komentarz:

• naver
    odpowiedział(a)
    Ja się długo zastanawiałem nad wyborem felgi, wybrałem Dezent TD grafitowe - zaprzyjaźniony wulkanizator polecał też tą firmę jak najbardziej - jak ktoś wcześniej wspomniał producent jest niemiecki i każda felga spełnia normy TUV, nie przewiduje więc mieć z nią problemów. Jednakże coś więcej o nich będę mógł napisać dopiero w sezonie letnim, bo już czekają z kapciami na wymianę.

Zostaw komentarz:

• maksiu
    odpowiedział(a)
    karolsky, ostatnio tutaj cos bylo http://forum.octaviaclub.pl/viewforum.php?f=11 widac sie sprzedaly
    Tutaj pytałeś ? http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=66052
    Kto pyta - nie bladzi http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=75638
    Próbuj a znajdziesz. W ostatecznosci zostaje Ci ASO tam na pewno dostaniesz to co chcesz ale pewnie w innych pieniadzach niz oczekujesz.

Zostaw komentarz:

• karolsky
    odpowiedział(a)
    Szperam w temacie no i chyba przegapiłem.

Zostaw komentarz:

• maksiu
    odpowiedział(a)
    karolsky, wysil się trochę i poszperaj po forum.

Zostaw komentarz:

• karolsky
    odpowiedział(a)
    Gdzie znajdę oryginalne felgi do mojej czarnuli?
    Allegro znam

Zostaw komentarz:

• marcedes95
    odpowiedział(a)
    po nr seryjnym z felgi wynika że są one oryginalne OEM

Zostaw komentarz:

Pracuję...