data to zonk , nieśmiało powiem , że felgi zauważyłem po raz pierwszy u Ciebie
17 fajne ale przy ok 70k km rocznie przy moich prędkościach mogłyby szybko skończyć żywot zarówno felgi jak i gumy... przejście z 15 to i tak niebo za ziemia
Ja dzisiaj odebrałem moje felgi ponoc wcale nie były krzywe tylko jedna miała deliakatne bicie, chodziło o oponke, cos na niej było ze auto powyzej 140km/h tak dziwnie "wałkowało"
Teraz mam Michelin jutro zakładam.
Wszystko robiłem w serwisie ogumienia polecanym przez kolegę miguello!!!
Jeżeli to było to to polecam jak najbardziej tych ludzi i tanio zrobili!!!
Maru 123, w piątek rozwaliłem crateris'y w drodze do Krk, jak bym miał glebe to poleciały by mi jeszcze osłony podwozia i chłodnica paliwa :P jak coś jeszcze dołożę to komputer na 150 kucyków :P a glebe to zrobię jak autostradę skończą i łajby przestaną jeździć i rozwalać okoliczne drogi :P
Miałem skoczyć po aparat ale zaczęło padać, więc cały misterny plan wylądował.
Super się prezentuje ta powierzchnia polerowana czego na bank nie widać, muszę sieknąć foto w słońcu.
Ciekawe doświadczenia czekają mnie w dniach najbliższych, bo to moja pierwsza przesiadka z 16" na 18"
piotrek_gdy, za dni kilka, przejechałem może ze 20 km i na pewno jest ciut twardziej lecz myślałem że będzie znacznie gorzej, jednak napisze lejter co i jak.
piotrek_gdy, za dni kilka, przejechałem może ze 20 km i na pewno jest ciut twardziej lecz myślałem że będzie znacznie gorzej, jednak napisze lejter co i jak.
też się przesiadłem z 16 na 18. i te wszystkie obawy że masakra, że plomby wypadają , że normalnie się jeździć nie da można sobie w d@#$% włożyć. tak chyba mówią tylko ci którzy nigdy nie jeździli na 18 i tak sobie gdybają i biadolą. na 18 jeździ się normalnie, żałuje że dopiero w tym sezonie sobie 18 zafundowałem :|
Komentarz