Ja mam za 74 zeta z allegro jakieś i niczego nie wypluwa A świeci tak, że lampka od wstecznego jest zbędna - generalnie po włączeniu ksenonów z przodu i lampek tablicy z tyłu na pierwszy rzut oka nie wiadomo, gdzie przód, a gdzie tył.
triki sztuczki porady, tips and tricks
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez EnriquezZamawiałem u Zimnego, to jest to samo co powyżej, ETKA mówi, że pasuje też do Superba i do Yeti. Cena za sztukę. Już mam do odbioru, ale nie miałem czasu podjechać. W magazynie w Poznaniu zostało jeszcze 9 sztuk od ręki do wzięcia.
Możesz dać jakiś namiar? Dzieki! :-)
Pisałem maila do Wimaru, ale nie raczą odpowiedzieć.Pozdrawiam
Moustache
Komentarz
-
-
Moustache, jak jesteś z Warszawy podjedź na Łopuszańską 53 do Maćka z VagTechu'ukliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Gustaw78 a jest tam gdziekolwiek napisane, ze jest to oryginal do OIII? Idac Twoim tokiem rozumowania jak zamawiam hamulce z Rapida, to do OIII RS tez musza pasowac, bo przeciez Skoda to sprzedaje. To sa lampki do Rapida, Yeti i Superb, a ze do OIII tez pasuja, to inna sprawa. Zapytaj w ASO czy Ci "nieoficjalnie" zakoduja.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Moustache@LUKI
To jest bardzo dobry pomysł. :idea:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maro rsJa mam za 74 zeta z allegro jakieś i niczego nie wypluwa A świeci tak, że lampka od wstecznego jest zbędna - generalnie po włączeniu ksenonów z przodu i lampek tablicy z tyłu na pierwszy rzut oka nie wiadomo, gdzie przód, a gdzie tył.
Komentarz
-
-
Lukii weź oem
tego problemu nie będziekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LukiiZamieszczone przez maro rsJa mam za 74 zeta z allegro jakieś i niczego nie wypluwa A świeci tak, że lampka od wstecznego jest zbędna - generalnie po włączeniu ksenonów z przodu i lampek tablicy z tyłu na pierwszy rzut oka nie wiadomo, gdzie przód, a gdzie tył."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
Witam, dołączę się tutaj, aby nie zakładać nowego tematu.
Poszukuję kogoś z WLKP lub okolic Ostrowa Wielkopolskiego z kablem i "ogarem" w kodowaniu.
Oczywiście cena za pomoc do uzgodnienia.
Istnieje wogole jakaś lista dostępnych "modów" (oprócz tych, o których można poczytać tutaj na forum)?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gustaw78Czy jest możliwość aktywować opcję "VOICE" w Amundsenie/Bolero 1 gen?
Udało się komuś?
Na radiu i kierownicy jest "guzik" więc być może jest możliwość, żeby to odpalić...Biały działkowóz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestCzy ktoś już zamontował te lampki LED z Rapida? Przed chwilą właśnie zamówiłem i chcę się upewnić że działają nim dotrą. Wg systemu było dostępne 6 sztuk
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezBo do Bednarka po części się nie jeździ, tylko do Zimnego.
Widocznie zależy jak się trafi lub na kogo bo schowek pod siedzeniem pasażera do F1 ściągnęli mi w 2 dni.
A tak właściwie to dlaczego się u nich zakupów nie robi? Jak coś ważnego to mów, może jednak warto będzie do Łodzi do Zimnego czasem zajrzeć?
Po przygodach z kupnem Rapida a właściwie z jego ceną, samochodu prędko w Dobroniu nie kupię, no chyba, że zejdą z tonu. Zimny był już dużo bardziej przyjazny cenowo choć ostatecznie ktoś ich i tak przebił
A LEDy do tablicy mają w tej samej cenie co Ty podawałeś
Komentarz
-
Komentarz