Ja mam za 74 zeta z allegro jakieś i niczego nie wypluwa A świeci tak, że lampka od wstecznego jest zbędna - generalnie po włączeniu ksenonów z przodu i lampek tablicy z tyłu na pierwszy rzut oka nie wiadomo, gdzie przód, a gdzie tył.
Zamawiałem u Zimnego, to jest to samo co powyżej, ETKA mówi, że pasuje też do Superba i do Yeti. Cena za sztukę. Już mam do odbioru, ale nie miałem czasu podjechać. W magazynie w Poznaniu zostało jeszcze 9 sztuk od ręki do wzięcia.
Zamawiałeś mailowo, telefonicznie, czy osobiście?
Możesz dać jakiś namiar? Dzieki! :-)
Pisałem maila do Wimaru, ale nie raczą odpowiedzieć.
Możesz zamówić telefonicznie. Podajesz numer części i musisz przekonać pana, żeby Ci to ściągnął.
Generalnie, jak coś już brałeś i jesteś w systemie, to nie ma problemu.
Gustaw78 a jest tam gdziekolwiek napisane, ze jest to oryginal do OIII? Idac Twoim tokiem rozumowania jak zamawiam hamulce z Rapida, to do OIII RS tez musza pasowac, bo przeciez Skoda to sprzedaje. To sa lampki do Rapida, Yeti i Superb, a ze do OIII tez pasuja, to inna sprawa. Zapytaj w ASO czy Ci "nieoficjalnie" zakoduja.
Ja mam za 74 zeta z allegro jakieś i niczego nie wypluwa A świeci tak, że lampka od wstecznego jest zbędna - generalnie po włączeniu ksenonów z przodu i lampek tablicy z tyłu na pierwszy rzut oka nie wiadomo, gdzie przód, a gdzie tył.
To niestety sie dzieje przy wszystkich zamiennikach - wolałbym ciut słabsze światło nad numerami a nie takie ostre...
To niestety sie dzieje przy wszystkich zamiennikach - wolałbym ciut słabsze światło nad numerami a nie takie ostre...
A mi się to akurat podoba. Jak to ktoś gdzieś napisał - daje jak na wystawie u jubilera Poza tym to światło jest takie ostre, że paradoksalnie trudniej odczytać nr niż przy standardowych ledach.
amnesia, wszystkich dostepnych raczej nie, jedynie lista tych, ktore udało sie juz wymyslic/znalezc.
Sporo jest na forum u nas, do tego briskoda.net albo stemei.de.
CO do Wlkp, zapytaj w watku Spotow w Wlkp, chlopaki pewnie cos podsuna
Czy jest możliwość aktywować opcję "VOICE" w Amundsenie/Bolero 1 gen?
Udało się komuś?
Na radiu i kierownicy jest "guzik" więc być może jest możliwość, żeby to odpalić...
Czy jest możliwość aktywować opcję "VOICE" w Amundsenie/Bolero 1 gen?
Udało się komuś?
Na radiu i kierownicy jest "guzik" więc być może jest możliwość, żeby to odpalić...
Też się nad tym zastanawiam, bo denerwuje mnie guzik, który nie ma funkcji.
Czy ktoś już zamontował te lampki LED z Rapida? Przed chwilą właśnie zamówiłem i chcę się upewnić że działają nim dotrą. Wg systemu było dostępne 6 sztuk
Czy ktoś już zamontował te lampki LED z Rapida? Przed chwilą właśnie zamówiłem i chcę się upewnić że działają nim dotrą. Wg systemu było dostępne 6 sztuk
Ja zamawiałem u Bednarka tydzień temu i powiedzieli mi, że czas oczekiwania to 2 tygodnie jakby ich nie było.
Bo do Bednarka po części się nie jeździ, tylko do Zimnego.
Specjalnie do Łodzi nie kalkuluje mi się jechać a do Zimnego w Piotrkowie mam uraz. Dlatego pytałem i zamówiłem lampki w Dobroniu, do którego mam stosunkowo niedaleko (15 minut skrótem wioskami :P).
Widocznie zależy jak się trafi lub na kogo bo schowek pod siedzeniem pasażera do F1 ściągnęli mi w 2 dni.
A tak właściwie to dlaczego się u nich zakupów nie robi? Jak coś ważnego to mów, może jednak warto będzie do Łodzi do Zimnego czasem zajrzeć?
Po przygodach z kupnem Rapida a właściwie z jego ceną, samochodu prędko w Dobroniu nie kupię, no chyba, że zejdą z tonu. Zimny był już dużo bardziej przyjazny cenowo choć ostatecznie ktoś ich i tak przebił
A LEDy do tablicy mają w tej samej cenie co Ty podawałeś
Komentarz