spoko zawsze służę pomocą
triki sztuczki porady, tips and tricks
Zwiń
X
-
Witam,
Który kabelek podejdzie do Octavii MY2017?: https://pl.aliexpress.com/wholesale?...Text=vcds+16.8
Zastanawia mnie różnica w cenie między 16.8.0 a 16.8.4 - czy warto dopłacać...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ganczar777 Zobacz wpisPanowie z Łodzi, pomożecie w kodowaniu paru rzeczy w mojej O3 MY16 ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez opoj76 Zobacz wpisWitam,
Który kabelek podejdzie do Octavii MY2017?: https://pl.aliexpress.com/wholesale?...Text=vcds+16.8
Zastanawia mnie różnica w cenie między 16.8.0 a 16.8.4 - czy warto dopłacać...
Komentarz
-
-
Witam w nowym roku kolegów klubowiczów. Czy ktoś jest w stanie podesłać mi kodowania do następujących rzeczy:
- prędkość dmuchawy w auto
- lusterko pasażera w dół przy wstecznym
- hill hold control
- ilość paliwa do zatankowania
- przyciemnienie led przy kierunku
- awaryjne i migający stop przy awaryjnym hamowaniu
- kodowanie ledów w podświetlenie tablicy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Karel Zobacz wpis"- awaryjne i migający stop przy awaryjnym hamowaniu" - to nie jest standardowo zakodowane w O3??Skoda Octavia III JOY 1,8 TSI/132kW
Komentarz
-
-
Mając lane assist mozna zakodować asystenta świateł długich. A czy mozna to zrobić odwrotnie? Jak mam light assist moge odkodowac lane assist?
Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
22Tomaszz
Zamieszczone przez 22Tomaszz Zobacz wpisCzy komuś udało się uruchomić w MY2017 odczytywanie znaków drogowych na maxi dot? Lane assista mam, więc kamerka jest, navi też jest (amudsen).
Z góry dzięki za info.OCTAVIA III KOMBI 1.4 TSI, CZDA, STYLE, 150KM
VCDS, VCP,
Komentarz
-
-
A bez lane assist jest szansa? Mam light assistBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez balard12 Zobacz wpis22Tomaszz
Da się bez problemów - nawet nie powinno przy nawigacji wywalać błędów w kodowaniu. Będziesz miał w zakładce DANE w Maxi-DOT. Przy wersji bez nawigacji również odczytuje znaki, ale są błędy w kodowaniu.
Komentarz
-
-
Zakupiłem oryginalne lampki do tablicy LED i dziś zabrałem się za kodowanie zgodnie z opisem:
Jako początkujący użytkownik VCDS moje pytanie brzmi co to za wartość 127 wpisywana zamiast 100 w Leuchte25KZL HA59 przyciemniania AB 25 ???
Czy ta wartość odpowiada za rozjaśnianie lub ściemnianie? Jeśli tak jaka wartość ściemnia < czy > 100 ???
Komentarz
-
Komentarz