triki sztuczki porady, tips and tricks
Zwiń
X
-
Z jakiej dzielnicy jesteś kolego? Napisz do mnie na priv bo jaj mam jakis błąd przy wysyłaniu wiadomości
-
-
Koledzy, podejmie się ktoś zakodowania w O3 z 2014 roku? Warszawa.
Front Wiper Park after Ignition Off
Controller 09 - Central Electronics
07 - Coding
Select Slave Module WWS371
Long Coding Helper
Disable Byte 1 Bit 4
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez balard12 Zobacz wpis22Tomaszz
Da się bez problemów - nawet nie powinno przy nawigacji wywalać błędów w kodowaniu. Będziesz miał w zakładce DANE w Maxi-DOT. Przy wersji bez nawigacji również odczytuje znaki, ale są błędy w kodowaniu.
Zostaw komentarz:
-
-
22Tomaszz
Zamieszczone przez 22Tomaszz Zobacz wpisCzy komuś udało się uruchomić w MY2017 odczytywanie znaków drogowych na maxi dot? Lane assista mam, więc kamerka jest, navi też jest (amudsen).
Z góry dzięki za info.
Zostaw komentarz:
-
-
micho_m
[QUOTE=micho_m;n2460950]Mając lane assist mozna zakodować asystenta świateł długich. A czy mozna to zrobić odwrotnie? Jak mam light assist moge odkodowac lane assist?
Do Lane Assist jest inna kamera, więc się nie da.
Zostaw komentarz:
-
-
Czy komuś udało się uruchomić w MY2017 odczytywanie znaków drogowych na maxi dot? Lane assista mam, więc kamerka jest, navi też jest (amudsen).
Z góry dzięki za info.
Zostaw komentarz:
-
-
Mając lane assist mozna zakodować asystenta świateł długich. A czy mozna to zrobić odwrotnie? Jak mam light assist moge odkodowac lane assist?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zostaw komentarz:
-
-
Awaryjne się włączają po zatrzymaniu podczas awaryjnego hamowania i wyłączają się po ponownym ruszeniu. A światła stopu migają w standardzie podczas gwałtownego hamowania, U mnie nic nie trzeba było kodować.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Karel Zobacz wpis"- awaryjne i migający stop przy awaryjnym hamowaniu" - to nie jest standardowo zakodowane w O3??
Zostaw komentarz:
-
-
"- awaryjne i migający stop przy awaryjnym hamowaniu" - to nie jest standardowo zakodowane w O3??
Zostaw komentarz:
-
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
Witam w nowym roku kolegów klubowiczów. Czy ktoś jest w stanie podesłać mi kodowania do następujących rzeczy:
- prędkość dmuchawy w auto
- lusterko pasażera w dół przy wstecznym
- hill hold control
- ilość paliwa do zatankowania
- przyciemnienie led przy kierunku
- awaryjne i migający stop przy awaryjnym hamowaniu
- kodowanie ledów w podświetlenie tablicy
Zostaw komentarz:
-
-
Miało być pytanie czy kabelek jak z linka jest ok do O3 MY2017
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez opoj76 Zobacz wpisWitam,
Który kabelek podejdzie do Octavii MY2017?: https://pl.aliexpress.com/wholesale?...Text=vcds+16.8
Zastanawia mnie różnica w cenie między 16.8.0 a 16.8.4 - czy warto dopłacać...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ganczar777 Zobacz wpisPanowie z Łodzi, pomożecie w kodowaniu paru rzeczy w mojej O3 MY16 ?
Zostaw komentarz:
-
-
Witam,
Który kabelek podejdzie do Octavii MY2017?: https://pl.aliexpress.com/wholesale?...Text=vcds+16.8
Zastanawia mnie różnica w cenie między 16.8.0 a 16.8.4 - czy warto dopłacać...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez rrobert Zobacz wpisvcp ustawi fabryczną konfig
ale można się pobawić ale to czas
dla porównania zmiana konfiguracji h4- xenon
vcds ok 45 min
vcp - max 5 min
każdy "kabelek" ma inne zalety i wady. na plus vcp to zawsze robi kopie danych przed zmianą i to wygrywa jak dla mnie
pewnie kto widział vcp potwierdzi to
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie z Łodzi, pomożecie w kodowaniu paru rzeczy w mojej O3 MY16 ?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: