triki sztuczki porady, tips and tricks
Zwiń
X
-
Z jakiej dzielnicy jesteś kolego? Napisz do mnie na priv bo jaj mam jakis błąd przy wysyłaniu wiadomości
-
-
Koledzy, podejmie się ktoś zakodowania w O3 z 2014 roku? Warszawa.
Front Wiper Park after Ignition Off
Controller 09 - Central Electronics
07 - Coding
Select Slave Module WWS371
Long Coding Helper
Disable Byte 1 Bit 4
Zostaw komentarz:
-
-
A ktoś w Warszawie podjąłby się pomocy, za przysłowiową flaszkę oczywiście ?Zamieszczone przez balard12 Zobacz wpis22Tomaszz
Da się bez problemów - nawet nie powinno przy nawigacji wywalać błędów w kodowaniu. Będziesz miał w zakładce DANE w Maxi-DOT. Przy wersji bez nawigacji również odczytuje znaki, ale są błędy w kodowaniu.
Zostaw komentarz:
-
-
22Tomaszz
Da się bez problemów - nawet nie powinno przy nawigacji wywalać błędów w kodowaniu. Będziesz miał w zakładce DANE w Maxi-DOT. Przy wersji bez nawigacji również odczytuje znaki, ale są błędy w kodowaniu.Zamieszczone przez 22Tomaszz Zobacz wpisCzy komuś udało się uruchomić w MY2017 odczytywanie znaków drogowych na maxi dot? Lane assista mam, więc kamerka jest, navi też jest (amudsen).
Z góry dzięki za info.
Zostaw komentarz:
-
-
micho_m
[QUOTE=micho_m;n2460950]Mając lane assist mozna zakodować asystenta świateł długich. A czy mozna to zrobić odwrotnie? Jak mam light assist moge odkodowac lane assist?
Do Lane Assist jest inna kamera, więc się nie da.
Zostaw komentarz:
-
-
Czy komuś udało się uruchomić w MY2017 odczytywanie znaków drogowych na maxi dot? Lane assista mam, więc kamerka jest, navi też jest (amudsen).
Z góry dzięki za info.
Zostaw komentarz:
-
-
Mając lane assist mozna zakodować asystenta świateł długich. A czy mozna to zrobić odwrotnie? Jak mam light assist moge odkodowac lane assist?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zostaw komentarz:
-
-
Awaryjne się włączają po zatrzymaniu podczas awaryjnego hamowania i wyłączają się po ponownym ruszeniu. A światła stopu migają w standardzie podczas gwałtownego hamowania, U mnie nic nie trzeba było kodować.
Zostaw komentarz:
-
-
awaryjne tak są zakodowane ale swiatła stopu chyba nie migająZamieszczone przez Karel Zobacz wpis"- awaryjne i migający stop przy awaryjnym hamowaniu" - to nie jest standardowo zakodowane w O3??
Zostaw komentarz:
-
-
"- awaryjne i migający stop przy awaryjnym hamowaniu" - to nie jest standardowo zakodowane w O3??
Zostaw komentarz:
-
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
Witam w nowym roku kolegów klubowiczów. Czy ktoś jest w stanie podesłać mi kodowania do następujących rzeczy:
- prędkość dmuchawy w auto
- lusterko pasażera w dół przy wstecznym
- hill hold control
- ilość paliwa do zatankowania
- przyciemnienie led przy kierunku
- awaryjne i migający stop przy awaryjnym hamowaniu
- kodowanie ledów w podświetlenie tablicy
Zostaw komentarz:
-
-
Miało być pytanie czy kabelek jak z linka jest ok do O3 MY2017
Zostaw komentarz:
-
-
Może ten być: https://pl.aliexpress.com/item/VAG-C...4-3976337f3822Zamieszczone przez opoj76 Zobacz wpisWitam,
Który kabelek podejdzie do Octavii MY2017?: https://pl.aliexpress.com/wholesale?...Text=vcds+16.8
Zastanawia mnie różnica w cenie między 16.8.0 a 16.8.4 - czy warto dopłacać...
Zostaw komentarz:
-
-
cześć sprawdź pwZamieszczone przez ganczar777 Zobacz wpisPanowie z Łodzi, pomożecie w kodowaniu paru rzeczy w mojej O3 MY16 ?
Zostaw komentarz:
-
-
Witam,
Który kabelek podejdzie do Octavii MY2017?: https://pl.aliexpress.com/wholesale?...Text=vcds+16.8
Zastanawia mnie różnica w cenie między 16.8.0 a 16.8.4 - czy warto dopłacać...
Zostaw komentarz:
-
-
Potwierdzam. Kilka razy uratował mi kieszeń. RRobert jestem Ci do dziś dzień wdzięczny! Wesołych Świąt dla wszystkich Skodomaniaków.Zamieszczone przez rrobert Zobacz wpisvcp ustawi fabryczną konfig
ale można się pobawić ale to czas
dla porównania zmiana konfiguracji h4- xenon
vcds ok 45 min
vcp - max 5 min
każdy "kabelek" ma inne zalety i wady. na plus vcp to zawsze robi kopie danych przed zmianą i to wygrywa jak dla mnie
pewnie kto widział vcp potwierdzi to
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie z Łodzi, pomożecie w kodowaniu paru rzeczy w mojej O3 MY16 ?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: