Zamieszczone przez emes
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Moje czarne kombi z chromem i relingami powinno być już na placu za 2 tygodnie wiec na pewno ocenicie jak w realu wygląda Mam czarnego VW Tiguana z tymi pakietami i wygląda o niebo lepiej od wersji bez, tak samo będzie z OctaviąO3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lubek24Moje czarne kombi z chromem i relingami powinno być już na placu za 2 tygodnie wiec na pewno ocenicie jak w realu wygląda Mam czarnego VW Tiguana z tymi pakietami i wygląda o niebo lepiej od wersji bez, tak samo będzie z Octavią
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lubek24Moje czarne kombi z chromem i relingami powinno być już na placu za 2 tygodnie wiec na pewno ocenicie jak w realu wygląda Mam czarnego VW Tiguana z tymi pakietami i wygląda o niebo lepiej od wersji bez, tak samo będzie z Octavią
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23Zamieszczone przez lubek24Moje czarne kombi z chromem i relingami powinno być już na placu za 2 tygodnie wiec na pewno ocenicie jak w realu wygląda Mam czarnego VW Tiguana z tymi pakietami i wygląda o niebo lepiej od wersji bez, tak samo będzie z Octavią
Jeśli będą jakieś fotki to wrzucajcie, bardzo lubię na spokojnie w domowym zaciszu oglądać wasze skonfigurowane auta już odebrane i jeżdzące.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jamajkaZadzwonił do mnie dzisiaj człowiek odpowiedzialny za sieć dealerską w Polsce. Poinformował mnie że moja sytuacja jest wyjątkowa ,nastąpiło jakieś dziwne niedopatrzenie ,auto już zostało wpisane na krótką listę oczekiwania i w ciągu 2 MIESIĘCY !!! powinienem poznać przybliżoną datę produkcji.
No to za 2 miesiące powiedzą Ci, że data produkcji to 52 tydzień....Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
kecaj,Zamieszczone przez kecajZa 2 miesiące datę produkcji?
No to za 2 miesiące powiedzą Ci, że data produkcji to 52 tydzień....zamówiona 22.11: O3 RS TSI DSG ,planowana produkcja - ch.. wie kiedy zaliczka zwrócona 28.03. - od 4.04 szczęśliwy właściciel białego A5 Sportback
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajZamieszczone przez jamajkaZadzwonił do mnie dzisiaj człowiek odpowiedzialny za sieć dealerską w Polsce. Poinformował mnie że moja sytuacja jest wyjątkowa ,nastąpiło jakieś dziwne niedopatrzenie ,auto już zostało wpisane na krótką listę oczekiwania i w ciągu 2 MIESIĘCY !!! powinienem poznać przybliżoną datę produkcji.
No to za 2 miesiące powiedzą Ci, że data produkcji to 52 tydzień....RS Stage 2 335/450
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mufelZamieszczone przez trasat23Zamieszczone przez lubek24Moje czarne kombi z chromem i relingami powinno być już na placu za 2 tygodnie wiec na pewno ocenicie jak w realu wygląda Mam czarnego VW Tiguana z tymi pakietami i wygląda o niebo lepiej od wersji bez, tak samo będzie z Octavią
Jeśli będą jakieś fotki to wrzucajcie, bardzo lubię na spokojnie w domowym zaciszu oglądać wasze skonfigurowane auta już odebrane i jeżdzące.
Jak także miałem dylemat przy wyborze koloru; brałem pod uwagę czerń lub biel. Jednak po pojawieniu się opcji Biel Moon Metalizowany biel zwyciężyła. Pakiet chrom jak i relingi dachowe chromowane u mnie nie występują, bo uważam że białe auto wygląda słabo z chromami. Do pełnego szczęścia brakuje czarnych alusów oraz większego przyciemnienia szyb od tego który daje SUNSET.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamwoZamieszczone przez kecajZamieszczone przez jamajkaZadzwonił do mnie dzisiaj człowiek odpowiedzialny za sieć dealerską w Polsce. Poinformował mnie że moja sytuacja jest wyjątkowa ,nastąpiło jakieś dziwne niedopatrzenie ,auto już zostało wpisane na krótką listę oczekiwania i w ciągu 2 MIESIĘCY !!! powinienem poznać przybliżoną datę produkcji.
No to za 2 miesiące powiedzą Ci, że data produkcji to 52 tydzień....
Komentarz
-
-
RS zamówiony 29.10.2013 r., wstępny odbiór - styczeń 2014 r., w styczniu - luty, w lutym - marzec, a teraz informacja, że w sumie to niewiadomo kiedyzamówiona 22.11: O3 RS TSI DSG ,planowana produkcja - ch.. wie kiedy zaliczka zwrócona 28.03. - od 4.04 szczęśliwy właściciel białego A5 Sportback
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jamajkaRS zamówiony 29.10.2013 r., wstępny odbiór - styczeń 2014 r., w styczniu - luty, w lutym - marzec, a teraz informacja, że w sumie to niewiadomo kiedy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Basik_Zamieszczone przez jamajkaRS zamówiony 29.10.2013 r., wstępny odbiór - styczeń 2014 r., w styczniu - luty, w lutym - marzec, a teraz informacja, że w sumie to niewiadomo kiedy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jamajkaRS zamówiony 29.10.2013 r., wstępny odbiór - styczeń 2014 r., w styczniu - luty, w lutym - marzec, a teraz informacja, że w sumie to niewiadomo kiedy
Nikt Wam nie każe rezygnować ze Skody. Przecież wystąpienie w takim programie nie spowoduje ze Skoda powie : Panu nie sprzedamy auta. Chodzi mi o to , żeby pokazać jak się nie szanuje u nas klienta, klient chce zostawic grubo ponad 100 tys zl i robia mu łaskę, niech czka w nieskończoność. Moim celem jest wpłynięcie na generalnego importera aby coś zrobił z tą farsą, wyszedł na przeciw klientowi a nie bicie piany bez sensu. Ale widzę Wszyscy się burzą, ale zrobić coś żeby pomóc wszystkim nie pasuje już. Załamałem się po przeczytaniu posta osoby , która zamówiła auto 5 dni przede mną(22.11) i powiedziano jej ze datę produkcji pozna w przeciągu 2 miesięcy, to jest chore, jak można tak traktować klienta?! To prawie tak, jak bym poszedl do salonu , chciał zostawic ponad 100 tys a ktos powiedziałby mi spie....aj.. Uważam , żę tego tak zostawić nie można, sam juz jestm na poszukiwaniu innej marki, bo ile się można prosić, ale może coś jednak drgnie.RS Stage 2 335/450
Komentarz
-
-
adamwo, gdyby coś było porównywalnego do RSa na rynku w podobnej cenie, to większość oczekujących poszłaby do konkurencji.... ale czy u konkurencji są krótsze terminy oczekiwania?
Co do obsługi klienta to już wypowiadałem sie w temacie o rabatach: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...3451&start=100
Handlowiec przez 4 miesiące i 18 dni od zamówienia (i wpłacenia zaliczki) ani razu nie skontaktował się ze mną z własnej inicjatywy, zero informacji itd itd długo by opisywać. Lepiej zostałem potraktowany przez straganiarke kupując pare kilo ziemniaków niż auta za grubo ponad 100k.
Całe szczęście że auto jest świetne
Komentarz
-
-
[quote="Gosi@czek"]Zamieszczone przez JacekszczWitam. Czy posiada ktoś Octavię w kolorze czarnym z pakietami chrom?
Prezentuje sie świetnie ale to moje zdanie[/quote
Gratulacje i szerokości udało się wyciągnąć jakiś gratis w ramach poślizgu?Zamówiona (19.12.2013)
Wyprodukowana (25.03.2014)
Odebrana (14.04.2014)
OCTAVIA III Kombi 1.4 TSI Beż Cappuccino +Ambition+Amazing+Pakiet chrom+Sunset+inne dodatki
Komentarz
-
-
Ja akurat o dealerze nie powiem złego słowa, ale kontakt z centralą słaby i zrzucili go właśnie na dealera, który się stara , ale jemu jest głupio w związku z zaistniałą sytuacją, bo sam już nie wie kiedy auto będzie i co tydz. dzwoni do mnie po weekendzie poinformować mnie , że auto dalej nie ma daty produkcji w systemie.(liczę na to , że to się zmieni)RS Stage 2 335/450
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamwoJa akurat o dealerze nie powiem złego słowa, ale kontakt z centralą słaby i zrzucili go właśnie na dealera, który się stara , ale jemu jest głupio w związku z zaistniałą sytuacją, bo sam już nie wie kiedy auto będzie i co tydz. dzwoni do mnie po weekendzie poinformować mnie , że auto dalej nie ma daty produkcji w systemie.(liczę na to , że to się zmieni)
aby więcej takich było
Bartek77T nieZamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
Komentarz