Ja z racji, że brałem DEMO to nie mogłem przedłużyć gwarancji, no ale .... auto od ręki miałem, a że jestem w gorącej wodzie kąpany, to jakbym nie kupił wtedy to bym nie kupił wcale :diabelski_usmiech taki to dziwny trochu jestem
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez jjankosZamieszczone przez Fredy.PWjak się orientowałem przed zakupem w sprawie przedłużenia gwarancji, to dostałem informację, że może to być tylko na etapie zamówienia, tzn. że przed produkcją auta informacja ta musi być w systemie
PzdrJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Odnośnie możliwości zakupu przedłużonej gwarancji przedstawiłem tylko zdanie dealera, u którego kupowałem auto. Na podstawie takich informacji wyciągnąłem swoje wnioski. Jeżeli koledzy mieliście inne, zgoła odmienne doświadczenia, to tylko dowodzi, że mój dealer był niedoinformowany. Nieważne proszę w takim razie moje wywody włożyć między bajki :szeroki_usmiech
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ryjeksZamieszczone przez Fredy.PWto tylko dowodzi, że mój dealer był niedoinformowany.
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Fredy.PWZamieszczone przez ryjeksZamieszczone przez Fredy.PWto tylko dowodzi, że mój dealer był niedoinformowany.
PzdrZamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawidsByłem w zeszłym tygodniu w Gall-ICM Wrocław w chęcią zakupu RS'a TDI
Sprzedawca powiedział że realny termin realizacji zamówienia to 7-8 miesięcy
Masakra :shock:
Ale chyba trzeba będzie zamówić.... :?
Czy u innego dealera będzie taka sama sytuacja ?Octavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciek071Zamieszczone przez dawidsByłem w zeszłym tygodniu w Gall-ICM Wrocław w chęcią zakupu RS'a TDI
Sprzedawca powiedział że realny termin realizacji zamówienia to 7-8 miesięcy
Masakra :shock:
Ale chyba trzeba będzie zamówić.... :?
Czy u innego dealera będzie taka sama sytuacja ?
Chyba zaryzykuje....potrzebuje auta na sierpień/wrzesień, jak nie będzie to zrezygnuje z RS'a i kupię coś co będzie na stanie np. w gall-icm mają aktualnie superb L&K max. wypas 2.0tdi 4x4 dg za 167tyś a po negocjacjach 160tyś)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimZamieszczone przez dawidsChyba zaryzykuje....potrzebuje auta na sierpień/wrzesień, jak nie będzie to zrezygnuje z RS'a i kupię coś co będzie na stanie np. w gall-icm mają aktualnie superb L&K max. wypas 2.0tdi 4x4 dg za 167tyś a po negocjacjach 160tyś)
To była tylko wstępna rozmowa; auto z 2014 roku
Nie powiem Superb był naprawdę ok, ale RS to jest to co mnie najbardziej interesuje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawidsZamieszczone przez PrimZamieszczone przez dawidsChyba zaryzykuje....potrzebuje auta na sierpień/wrzesień, jak nie będzie to zrezygnuje z RS'a i kupię coś co będzie na stanie np. w gall-icm mają aktualnie superb L&K max. wypas 2.0tdi 4x4 dg za 167tyś a po negocjacjach 160tyś)
Nie powiem Superb był naprawdę ok, ale RS to jest to co mnie najbardziej interesuje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mac_aaronZamieszczone przez dawidsZamieszczone przez PrimZamieszczone przez dawidsChyba zaryzykuje....potrzebuje auta na sierpień/wrzesień, jak nie będzie to zrezygnuje z RS'a i kupię coś co będzie na stanie np. w gall-icm mają aktualnie superb L&K max. wypas 2.0tdi 4x4 dg za 167tyś a po negocjacjach 160tyś)
Dobrze wiedzieć
Komentarz
-
-
Dzisiaj skoda stanęła na wysokości zadania.
Zadzwonili i powiedzieli ,że mogę w poniedziałek przyjechać po zwrot zaliczki , bo nie są w stanie zagwarantować że auto wyprodukuje się w tym roku. Swoją drogą ciekawe czemu w poniedziałek, czyżby lokata się kończyła . Oczekującym RS-y ,którzy jeszcze nie zrezygnowali życzę cierpliwości i wytrwałości.
P.S.
A może ktoś chce za mnie wskoczyć do kolejki , odstąpie miejsce na super tajnej liście priorytetowej za butelką dobrej whiskyzamówiona 22.11: O3 RS TSI DSG ,planowana produkcja - ch.. wie kiedy zaliczka zwrócona 28.03. - od 4.04 szczęśliwy właściciel białego A5 Sportback
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jamajkaDzisiaj skoda stanęła na wysokości zadania.
Zadzwonili i powiedzieli ,że mogę w poniedziałek przyjechać po zwrot zaliczki , bo nie są w stanie zagwarantować że auto wyprodukuje się w tym roku. Swoją drogą ciekawe czemu w poniedziałek, czyżby lokata się kończyła . Oczekującym RS-y ,którzy jeszcze nie zrezygnowali życzę cierpliwości i wytrwałości.
P.S.
A może ktoś chce za mnie wskoczyć do kolejki , odstąpie miejsce na super tajnej liście priorytetowej za butelką dobrej whisky"Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamwoDzisiaj się dowiedziałem , że kwoty produkcyjne dla Polski na ten rok RSów się skończyły i dealerzy maja powiedziane aby nie przyjmowali juz zamówień...
A może by tak zainteresować się ofertą u Czechów ? Jakiś zbiorowy zakup i cena doszłaby do polskiej lub lepiej ?OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lookerZamieszczone przez adamwoDzisiaj się dowiedziałem , że kwoty produkcyjne dla Polski na ten rok RSów się skończyły i dealerzy maja powiedziane aby nie przyjmowali juz zamówień...
A może by tak zainteresować się ofertą u Czechów ? Jakiś zbiorowy zakup i cena doszłaby do polskiej lub lepiej ?
To pewnie sie dowiedziałeś na tej samej zasadzie co moj znajomy, dzwonil do 3 dealerow , pytał o czas realizacji RSa i wszędzie mu powiedzieli 3 lub max 4 misiące. Dealer nieraz kłamie a jak już przetrzyma klienta pol roku to może jeszcze 2-3 miesiące poczeka. Aktualnie czeka sie na zamówienia na RSa z listopada ponad pol roku, więc gdzie tam nowe zamówienia na RSy, odbiór przyszły rok, ale wybór należy do Ciebie.RS Stage 2 335/450
Komentarz
-
-
adamwo, całkiem możliwe. Ale ten mechanizm co opisujesz w moim przypadku zadziałał trochę inaczej ;-)
Wysłałem zapytania do 15 dealerów i kilku przekonywało mnie o czasie ODBIORU auta liczonym na....... 9 tygodni ! :diabelski_usmiech
Jednemu nawet zasugerowałem delikatnie, że może warto by było jednak urealnić ten termin. Prawie się chłop obraził i z całą stanowczością powtórzył w mailu: 9 tygodni !
To jest dopiero tupet, co ? :lol:OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
Komentarz