Zamieszczone przez looker
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
RS Stage 2 335/450
-
-
Być może trafiłem akurat na taki przypadek... Ale był tak nierealny, że od razu mi śmierdział. Więc odpuściłem.
A jak widzicie zbadanie tematu z Czechami ? Mam na myśli zapytanie do jednego z ich salonów, w przypadku gdyby uzbierało się nas kilku ?OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
looker, pytanie jest, jak u Czechów schodzą Skody? Jeżdżąc kilkukrotnie przez ich piękny kraj dało się zauważyć, że gdzie nie spojrzysz, tam wygląda Skoda :diabelski_usmiech Jeżeli marka jest tak samo popularna, to nie sądzę, żeby czeskie salony chciały sprzedawać Polakom na innych zasadach, niż swoim.
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
-
Ja ciągle szukam czegoś w razie W gdybym nagle dowiedział się że moja octavia będzie za pół roku
Co sądzicie tej opcji, czy taka cena jest dobra, nie robiłem konfiguracji w skodzie i nie wiem ile moge dostać rabatu
Pewnie samochód do zamówienia i pewnie tak samo nie pewna data odbioru, ale cena wydaję się by ok
Komentarz
-
-
Trudno mi uwierzyc, ze producent jeden kraj traktuje inaczej niz inny. Gdy przy odbiorze gabloty u niemieckiego dilera zapytalem o limity, to powiedzial, ze w tej cenie co mam na umowie (rs tsi) moge zamowic jeszcze 40 aut i dostane w tym samym terminie, nie wspomnial o przesunieciach z powodu szklanego dachu, haka, czy czegokolwiek z dodatkow. Nie byl to zart. Czy Polska ma limity, nie wiem, ale jesli wielu dilerow powtarza to samo na raz, to w koncu wszyscy uwierza.PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Himeneknie zmienię bo mi pasuje i auto ma termin produkcji, wyrobili by się w 3,5 miesiąca więc jak dla mnie w porządku
[ Dodano: Pią 21 Mar, 14 12:17 ]
BTW właśnie dostałem info, że termin jest potwierdzony i zamrożony
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
-
Info z ASO, - Polska na ten rok dostała limit 6 sztuk RS`a.
Handlowiec, z którym załatwiałem temat mojego auta powiedział, że był u niego gość, który zamawiał RS`a, ten mu mówi, marzec 2015, to klient gada "znam tego i tego w SKODA-POLSKA zadzwonię, to się załatwi", dzwoni gość przy handlowcu, gada z "kimś tam" po rozmowie, gość mówi, "no faktycznie, przyszły rok, to nic dziękuję do widzenia".
Generalnie, mówił też, że dostali info, żeby mówić że auto zamówione teraz (model RS) będzie w 2015 :roll: Dla mnie to trochę chore i jak napisałem wcześniej, tyle na pewno bym nie czekał i olał temat.
Podobno bardzo dużo zamówień na RS`a płynie z Włoch, Anglii, Niemiec, Hiszpanii i generalnie z Zachodu, dlatego jesteśmy traktowani tak jak jesteśmy.
Ile jest prawdy w tym co wyżej napisałem, to nie wiem, ale napisałem to co słyszałem od pracownika Skoda, a nie od "znajomego, kolegi, wujka siostrzeńca" :wink:"Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacekRSInfo z ASO, - Polska na ten rok dostała limit 6 sztuk RS`a.
Jak można dzwoniec do SAP, skoro ta instytucja już nie istnieje, no ale ok domyślam się gdzie dzwonił. (nie żebym się czepiał )
Problem z RS-ami jest ogólny nie tylko na nasz rynek.
Zobacz co się dzieje na świecie i pomyśl, że tania siła robocza jest również na Ukrainie. Resztę dopowiedz sobie sam....Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HimenekA co to zmieni ze zamowisz w Czechach? Przeciez produkcja planowan jest na cala EuropeOII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
w ogóle jak się czyta te Wasze "limity" to aż się śmiać chce. widzieliście jakąś firmę, która nie chciałaby zarobić ? np Samsung postanawia, że od dzisiaj na Polskę idzie tylko 100 tys sztuk telefonów... no ludzie ogarnijcie się...
[ Dodano: Pią 21 Mar, 14 14:31 ]
Zamieszczone przez lookerZamieszczone przez HimenekA co to zmieni ze zamowisz w Czechach? Przeciez produkcja planowan jest na cala Europe
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajBzdury, zobacz ilu już odebrało.
Zamieszczone przez kecajJak można dzwoniec do SAP, skoro ta instytucja już nie istnieje, no ale ok domyślam się gdzie dzwonił. (nie żebym się czepiał )
Zamieszczone przez lookerCzyli poziom zamówień i oczekiwania powinien być "zwykły".
Zamieszczone przez Himenekw ogóle jak się czyta te Wasze "limity" to aż się śmiać chce. widzieliście jakąś firmę, która nie chciałaby zarobić ?
Tak, żeby nie było, że Skoda ma tylko problemy. Byłem dzisiaj u jednego z producentów lamp na Śląsku i gadali, że Peugeot z 308`ką też się nie wyrabia, bo jest taki popyt."Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SilentEmpireZamieszczone przez Himenekw 6 miechów powinni dać radę
Komentarz
-
-
A gdyby ktoś chciał zamówić to polecam dealera z Ciechanowa. Nie dość, że cena końcowa była najniższa z mazowieckiego, to Właściciel ma RS i był bardzo chętny pokazać i wybrać się na jazdę testową - niestety na fotelu pasażera.
Wrażenia z jazdy murowane. Ja po tym od razu podpisałem zamówienie
Komentarz
-
-
ehhh współczuje Wam, ja się już naczekałem, auto jest już dziś u dealera, jutro jadę obejrzeć Moją Kurę, rejestruję 1 kwietnia by odliczyć 50% Vat. Oczywiście jutro zadebiutuję w showroomieO3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
Komentarz