Wybacz ale te 50% zamowien z Polski nie mogly doprowadzic do takich opoznien. Powodem jest ogolny europejski wzrost zainteresowania Skoda a nie polskie kilkaset zamowien wiecej...
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Cześć, jestem nowy i chciałbym zostać szczęśliwym właścicielem skody octavii liftback 2.0 tdi. Samochód zamówiłem w dniu 3.03.2014 roku. Sprzedawca zapewnił mnie ( i mam to pisemnie potwierdzone w zamówieniu), że samochód odbiorę najpóźniej w dniu 18.04.2014 roku. Napiszcie proszę, czy mając na uwadze wasze doświadczenia mój termin odbioru jest realny. Pozdrawiam forumowiczów. Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HimenekWybacz ale te 50% zamowien z Polski nie mogly doprowadzic do takich opoznien. Powodem jest ogolny europejski wzrost zainteresowania Skoda a nie polskie kilkaset zamowien wiecej...
Tylko jeden dealer, z którym prowadziłem rozmowy o zamówieniu, miał do wydania 200 aut do końca marca...
Zdaję sobie sprawę, że nie wszystkie to te z kratką ale mimo to Twoje dane są dość mocno nie doszacowane.OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MarcinLCześć, jestem nowy i chciałbym zostać szczęśliwym właścicielem skody octavii liftback 2.0 tdi. Samochód zamówiłem w dniu 3.03.2014 roku. Sprzedawca zapewnił mnie ( i mam to pisemnie potwierdzone w zamówieniu), że samochód odbiorę najpóźniej w dniu 18.04.2014 roku. Napiszcie proszę, czy mając na uwadze wasze doświadczenia mój termin odbioru jest realny. Pozdrawiam forumowiczów. Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajmaciek071, 15 tydzień jest jeszcze otwarty.
[ Dodano: Pon 24 Mar, 14 21:57 ]
looker, VAT-owe samochody były zaplanowane w prognozie na wyższym poziomie niż sprzedaż. Można nawet powiedzieć, że te auta zwalniają miejsce pozostałym.Octavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
Komentarz
-
-
maciek071, ta operacja przeprowadzana jest dla dnia na 2 tygodnie przed planowaną produkcją czyli w piętek będzie zamknięty cały tydzień. Więc jeżeli Twoje auto planowane jest na 15 tydzień na poniedziałek lub wtorek to powinno być już potwierdzone.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MarcinLCześć, jestem nowy i chciałbym zostać szczęśliwym właścicielem skody octavii liftback 2.0 tdi. Samochód zamówiłem w dniu 3.03.2014 roku. Sprzedawca zapewnił mnie ( i mam to pisemnie potwierdzone w zamówieniu), że samochód odbiorę najpóźniej w dniu 18.04.2014 roku. Napiszcie proszę, czy mając na uwadze wasze doświadczenia mój termin odbioru jest realny. Pozdrawiam forumowiczów. MarcinZamówiona (19.12.2013)
Wyprodukowana (25.03.2014)
Odebrana (14.04.2014)
OCTAVIA III Kombi 1.4 TSI Beż Cappuccino +Ambition+Amazing+Pakiet chrom+Sunset+inne dodatki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bartek77TZamieszczone przez MarcinLCześć, jestem nowy i chciałbym zostać szczęśliwym właścicielem skody octavii liftback 2.0 tdi. Samochód zamówiłem w dniu 3.03.2014 roku. Sprzedawca zapewnił mnie ( i mam to pisemnie potwierdzone w zamówieniu), że samochód odbiorę najpóźniej w dniu 18.04.2014 roku. Napiszcie proszę, czy mając na uwadze wasze doświadczenia mój termin odbioru jest realny. Pozdrawiam forumowiczów. Marcin
auto dotarło już w ubiegłym tygodniu i mógłbym odebrać przed weekendem, a więc 28.3 (zatem czas oczekiwania 2 m-c)
może i ucieszyłaby mnie ta informacja, gdyby nie nadeszła wraz z info o uszkodzeniu tylnego błotnika podczas transportu (mały wgniot bez uszkodzenia powłoki lakierniczej)
Salon zapewnia, że gdyby mnie nie poinformowali nawet bym nie zauważył bo zostało to zrobione bez lakierowania itd. a takie uszkodzenia są częste, mały niesmak to spowodowałoO3 2.0 TDI Elegance, Amazing, Dynamic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajmaciek071, ta operacja przeprowadzana jest dla dnia na 2 tygodnie przed planowaną produkcją czyli w piętek będzie zamknięty cały tydzień. Więc jeżeli Twoje auto planowane jest na 15 tydzień na poniedziałek lub wtorek to powinno być już potwierdzone.Octavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojtas_Poznańkb27, ale przed 03.04 odbierzesz ?? :idea:
bo wiesz ..... spocik czeka obecność i chwalenie się nowym nabytkiem obowiązkowe :diabelski_usmiechO3 2.0 TDI Elegance, Amazing, Dynamic
Komentarz
-
-
Dobra - mi się odechciało.
Dzwoniłem do dealera, BW nadal nieznany (inne, które również miał zamówione, podobnie jak moja siedzą bez daty produkcji).
Zamówienie zmienione na Golfa R. Mieli zarezerwoane miejsce w produkcji na tydzień 19. Przy odrobinie szczęścia będzie przed końcem Maja.
Przez ostatnie 2 tygodnie walczyłem ze sobą bo Octavia chodziła mi po głowie już od zeszłego roku... ale ten Golf to zupełnie inna liga... a na duży rodzinny samochód jeszcze przyjdzie pora. (Chociaż nie powiem żebym w Golfie narzekał na brak miejsca - jedynie bagażnik).
Tak z innej beczki - niesamowite forum - z pewnością będę tu jeszcze zaglądał. A i autem jak pozwolicie - chetnie się pochwalę.
Pozdrawiam!
Komentarz
-
-
http://moto.onet.pl/raporty/najchetn...m-2014-r/yjsrr tu macie ile aut Skody zarejestrowano do tej pory, jak dla mnie dupy nie urywa w porównaniu do całości produkcji Skody
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ryjeksZamieszczone przez bnsZamówienie zmienione na Golfa R.
Trakcji nie będziesz szukał 8)
4 łapy i porządny piec pod maską, a przy tym rozsądne spalanie, będzie szał :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MarcinLCześć, jestem nowy i chciałbym zostać szczęśliwym właścicielem skody octavii liftback 2.0 tdi. Samochód zamówiłem w dniu 3.03.2014 roku. Sprzedawca zapewnił mnie ( i mam to pisemnie potwierdzone w zamówieniu), że samochód odbiorę najpóźniej w dniu 18.04.2014 roku. Napiszcie proszę, czy mając na uwadze wasze doświadczenia mój termin odbioru jest realny. Pozdrawiam forumowiczów. Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bnsDobra - mi się odechciało.
Dzwoniłem do dealera, BW nadal nieznany (inne, które również miał zamówione, podobnie jak moja siedzą bez daty produkcji).
Zamówienie zmienione na Golfa R. Mieli zarezerwoane miejsce w produkcji na tydzień 19. Przy odrobinie szczęścia będzie przed końcem Maja.
Przez ostatnie 2 tygodnie walczyłem ze sobą bo Octavia chodziła mi po głowie już od zeszłego roku... ale ten Golf to zupełnie inna liga... a na duży rodzinny samochód jeszcze przyjdzie pora. (Chociaż nie powiem żebym w Golfie narzekał na brak miejsca - jedynie bagażnik).
Tak z innej beczki - niesamowite forum - z pewnością będę tu jeszcze zaglądał. A i autem jak pozwolicie - chetnie się pochwalę.
Pozdrawiam!
Komentarz
-
-
misiek85 , ja tez zamawiałem na początku lutego i już mi potwierdzili że nie ma szans a jak nikt się nie wykruszy to dopiero końcówka roku....i h... babki strzelił wyjazd w wakacje . gdyby nie to że mi się ten samochód podoba to bym zabrał d..e w troki i poszedł za przykładem kolegów do innych salonówBył : GOLF IV 1.6 * BMW M3 E46 * Audi A4 1.9TDI Quattro...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LukaszRS2.0TFSImisiek85 , ja tez zamawiałem na początku lutego i już mi potwierdzili że nie ma szans a jak nikt się nie wykruszy to dopiero końcówka roku....i h... babki strzelił wyjazd w wakacje . gdyby nie to że mi się ten samochód podoba to bym zabrał d..e w troki i poszedł za przykładem kolegów do innych salonówPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HimenekZamieszczone przez ryjeksZamieszczone przez bnsZamówienie zmienione na Golfa R.
Trakcji nie będziesz szukał 8)
4 łapy i porządny piec pod maską, a przy tym rozsądne spalanie, będzie szał :diabelski_usmiech
Dadzą 10 % rabatu i już będzie przyjemniej :wink:
Sam bym kupił, ale niestety cena szalona, nie moje progi.
Zamysł auta jest genialny, choć w tych pieniądzach jest też 135i no i też jest o czym myśleć :wink:
Komentarz
-
Komentarz