maro rs, Dzięki Teraz to będą ciężki dni hehe. Wieliczka to Wieliczka
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
-
-
amdp, Dzięk, około następnego weekendu dam znać jak wrażenia no i fotki wraz z tematem będąStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maro rstrzeba przyznać, że ci z małopolski się szybko wyrabiają - ja czekałem jakieś 6 tygodni.
Octavia nie ma wziecia osttanio w ogóle.
RS, L&K 180KM DSG czy zwykła robią sie takk samo - 6-8 tygodni..Polbis Auto Toruń zaprasza po nowe Skody :-)
Info na priv
Komentarz
-
-
Jarek104, Skoro nie ma zamówień i robi się wszystko w 6-8 tygodni to co powiesz na to że kolega wyżej Kamil RS230, dostał czas oczekiwania 7 miesięcy ?
Zamieszczone przez Kamil RS230Dwie Octavie III RS230 zamówione 12.02.2016. Przewidywany odbiór około 02.09.2016. Rabat 10.5% plus bonusy serwisowe i w akcesoriach.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jarek104jaki związek ma dealer u którego zamawiasz a czas oczekiwania???
RS, L&K 180KM DSG czy zwykła robią sie takk samo - 6-8 tygodni..
Natomiast z całą pewnością mogę powiedzieć, jak było w październiku 2014:
-wszystkie inne salony w których negocjowałem cenę - około pół roku czekania, 12 tys. zaliczki;
-tam gdzie kupiłem - 7 tygodni czekania, 4 tys. zaliczki (samochód był do odbioru po 6).
Czyli wówczas jednak jakiś związek był..."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jarek104
RS, L&K 180KM DSG czy zwykła robią sie takk samo - 6-8 tygodni..
Komentarz
-
-
marlej108, "Od dłuższego czasu mówiło się o planach dołączenia do oferty Skody Octavii benzynowego silnika trzycylindrowego o pojemności skokowej 1.0 l. Obecnie pojawiły się, wciąż oficjalnie nie potwierdzone przez producenta informacje, że dotychczasowy silnik czterocylindrowy 1.2 TSI o mocy 110 KM miałby być zastąpiony trzycylindrowym 1.0 TSI o mocy 116 KM.
Nowy silnik 1.0 TSI ma pojawić się w Octavii już 30 maja 2016 r. (22 tydzień)"
Etka jeszcze nie ma tego silnika, tylko 1.2 jest dostępny.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
Komentarz