Znalazłem na YT taki oto filmik, w sumie najciekawszy jest moment 1:41 - 1:45 (najlepiej zrobić stopklatkę)
RS TDI vs. RS TSI - wasze opinie co lepsze i dlaczego
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Seedhttp://cartests.pl/skoda-octavia-combi-rs-diesel-sportowo-i-oszczedni,news,2176.html
Odpadający znaczek z kierownicy :shock:
Co to jest :evil: :evil: :evil: :?: :!:
Absurdalne oszczędności czy strategia Vw by pozycjonować Skodę niżej.Załączone pliki
Komentarz
-
-
metrotest, byłokliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mateusz_Gpoza tym otwierający się schowek... :lol: nie spotkałem się z tym fenomenem i nie słyszałem o tym zjawisku w innych testach
przypieprzył po jakiś dziurach , progu na pełnej szybkości aż się felgi troszkę pogięły to i schowek się mógł otworzyć :twisted:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwprzypieprzył po jakiś dziurach , progu na pełnej szybkości aż się felgi troszkę pogięły to i schowek się mógł otworzyć
jedynym "otwierającym się" schowkiem była u mnie podskakująca podłoga bagażnika (zakrywająca koło zapasowe) teraz zabezpieczam ją kawałkiem "gumy do majtek" za 5 zl z pasmanterii ;-)
natomiast wypadła mi raz w trakcie jazdy środkowa kratka nawiewu powietrza, dup i spadła na lewarek
Komentarz
-
-
mnie irytuja spryskiwacze, popsikalem silikonem jak ktos z forum poradzil i dalej lipa, poza tym wlacza mi sie czasami, ze mam cos nie tak z prawym swiatlem mijania, jak wyl silnik to juz nie ma problemu, ktory i tak rzadko wyskakuje ale wyskakuje i to troszke denerwuje a nie chce z takimi pierdolami na serwis jezdzic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kolba_leonze mam cos nie tak z prawym swiatlem mijania
Po wymianie reflektora pojawiały mi się sporadycznie komunikaty takie jak Tobie, nauczony doświadczeniem pojechałem do serwisu i co... :shock: powiedzieli, że w tym nie wymienionym reflektorze, ksenon się przepala już :lol: wymienili na gwarancji...
edit:
twierdzili, że to od częstego zapalania i gaszenia spowodowanego przez:
CLH, automatyczne światła i wyboje :lol:
Komentarz
-
-
Skoro w tytule wątku nie ma, że chodzi tylko o OIIIRS to zapytam też
Zastanawiam się nad OII RS FL. Po pierwsze, że bardziej podoba mi się buda, po drugie - większa podaż na rynku wtórnym. Na nowe mnie nie stać bez sporego kredytu.
Rocznie robię zaledwie ok 17kkm. Dużo po małym mieście.
Czy wyliczenia dot. ekonomii (spalania) można podobnie przełożyć do silników CEGA i CCZA ?
Wcześniej nie interesowałem się tymi motorami gdyż mam OI.
I druga sprawa: jakie znane bolączki/problemy mają w/w silniki ?
O DPF-ie wiem. Co jeszcze ?OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lookerSkoro w tytule wątku nie ma, że chodzi tylko o OIIIRS to zapytam też
Co do samego pytanie to nie znam tych silników więc nie pomogę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lookerCEGA i CCZA
Zamieszczone przez lookerCzy wyliczenia dot. ekonomii (spalania)
wiecej znajdziesz info w dziale z OII i showroom-ieOII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
PodziękowałOII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Czytałem ostatnio recenzje o nowym RS i jedno mnie zaniepokoiło tj , kiedy aktywowanie są czujniki parkowania tylne ,bo w artykule redaktor narzekał ze w korkach jak ktoś podjechał za blisko z tyłu to zaczynało piszczec, moim zdaniem to powinny byc aktywowane w momencie zapięcia biegu wstecznego prawda . Czy redaktor coś poknocił
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojcianCzytałem ostatnio recenzje o nowym RS i jedno mnie zaniepokoiło tj , kiedy aktywowanie są czujniki parkowania tylne ,bo w artykule redaktor narzekał ze w korkach jak ktoś podjechał za blisko z tyłu to zaczynało piszczec, moim zdaniem to powinny byc aktywowane w momencie zapięcia biegu wstecznego prawda . Czy redaktor coś poknociłPozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
w instrukcji znalazłem coś takiego :
"Aktywacja / dezaktywacja
Układ włącza się automatycznie w momencie włączenia biegu wstecznego lub
przez naciśnięcie przycisku z symbolem » rys. 129. W przycisku zaczyna świecić
symbol , włączenie zostaje potwierdzone krótkim sygnałem akustycznym.
Układ jest wyłączany przez wyłączenie biegu wstecznego, naciśnięcie przycisku z
symbolem albo automatycznie po przekroczeniu prędkości 10 km/h (symbol
w przycisku gaśnie).
W pojazdach wyposażonych tylko w tylne czujniki układ można wyłączyć przez
samo wyłączenie biegu wstecznego. "zamówiona 22.11: O3 RS TSI DSG ,planowana produkcja - ch.. wie kiedy zaliczka zwrócona 28.03. - od 4.04 szczęśliwy właściciel białego A5 Sportback
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rok z BagienSą aktywowane bez wstecznegoPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
U mnie wygląda to tak, że przy większych odległościach na Bolero jest tylko komunikat (przysłaniający połowę ekranu) z samochodem i informacją jak daleko jest coś z przodu lu z tyłu. Natomiast sygnał jest wyciszony (znaczek przekreślonego głośniczka). Po tym jak podjadę naprawdę blisko (chyba czerwone kreski) załącza się dźwięk.O3 Combi Ambition Czarny 1.4 DSG + Amazing + kilka innych dodatków
Komentarz
-
Komentarz