Z zagranicznego forum /tam też jeżdżą O3 8) / wynika, że DSG dużo lepiej "dogaduje się" z autem w wersji benzynowej, gorzej z dieslem. Co o tym sądzicie?
Mam takie pytanko .powoli przymierzam sie do zakupu octavi rs w tdi , i teraz takie pytanie , czy istnieje taka mozliwość żeby zamotować koncowy wydech od 2,0tsi do 2,0tdi w rs . Powiem szczerze że ten patent z jednym wydechem w tdi wygląda żałośnie, pytałem w servisie ale robia straszny problem , tak jakby robili to za darmo. I jeszcze pytanie do obecnych włascicieli octavi rs , na jakie rabaty można liczyc przy zamawianiu rsa.
rabaty są spore, byłem w szoku. Nigdy nie byłem przekonany do Skody(sorry) ale po 9 latach odkąd musiałem kiedyś kupić na szybko fabie jako samochód tymczasowy jest przepaść i za takie pieniądze trudno czegoś szukać nowego u konkurencji ( ja lubie niemiecką nudę )
co do wydechu to nie licz na nic, ja chciałem żeby nie malowali mi zacisków na czerwono i nie było opcji z wydechem tym bardziej raczej będzie ci ciężko. Myślę, że te końcówki poza tobą i ludźmi co znają RS TDI nikt się nie będzie orientował, że jedna strona to atrapa
Komentarz