Moja O3 niedługo - mam nadzieję - otrzyma amorki Bilstein'a B8, bo seria coś puszcza soki i trzeba coś z tym szybko zrobić. Dla zainteresowanych wymianą zawieszki proponuje dokładnie zapoznać się z masami, tylna zawiechą i oczywiście rodzajem amorków - 50/55mm - bo potem jest zabawa z ewentualnymi zwrotami. Bilstein ma to wszystko opisane w katalogu online.
Dla zainteresowanych wymianą zawieszki proponuje dokładnie zapoznać się z masami, tylna zawiechą i oczywiście rodzajem amorków - 50/55mm - bo potem jest zabawa z ewentualnymi zwrotami. Bilstein ma to wszystko opisane w katalogu online.
www.eibah.pl podał mi cene na bilsteina b8 w granicach 2300 PLN.
Chcę zamówić te amory tylko nie wiem jak zweryfikować średnice amora.
Gdzie to mogę obczaić?
Dzięki. Już weryfikuje dostępność.
Zastanawiam się tylko czy wydawać 2300 na same amory czy coś dołożyć i kupić cały kit Eibacha sportlina albo gwint :twisted:
na ostatniej ustawce maro rs i wojti2 mnie namawiali na 19 (mamna mysli felge oczywiscie ) , ale nie jestem przekonany do konca, boje sie, ze po obniżeniu bede ocieral opona o blotnik
za 3900 komplet z oponami - nawet mi nie przypominaj bo zly jestem ze z tym tak zwlekałem..
anomal jak kupisz b12 sportline I dobrze bedzie siedzial - czytaj lepiej jak u mnie - to tez na wiosne w ten kit pojde.
Gwint jest pod wzgledem regulacji lepszy ale zabezpieczac to na zime tasmami mi sie na 100% nie chce
do fiata dokupiłem swego czasu 2 komplety ori 18", i o ile w salonie były w jakiejś kosmicznej cenie, to w necie dało się wyhaczyć czasem taniej niż 16".
Komentarz