smer sprawdź sobie tu http://pclab.pl/art39948.html opis wszystkich 3 typów dekoderów Tv N może rozszyfrujesz. Jak miałeś soft turbo i oznaczenie dekodera CLRA to masz 500GB
Telewizja N
Zwiń
X
-
arci9, wiemy, wcześniej był pakiet NFilm (2 kanały filmowe), który miałem wykupiony, obecnie zmienili nazwę na NPremium (4 kanały), gdzie nr. 3 i 4 działa jeżeli masz wykupiony NFilm, a 1 i 2 są tylko w pakiecie Npremium, za który dodatkowo sobie życzą 20zł miesięcznie. Oprócz zmiany nazw i ilości kanałów zmienili też VOD, ponieważ z NFilm był dostępny VOD od tych kanałów, a teraz nie jest, ponieważ jest on tylko odblokowany w momencie wykupienia całego pakietu NPremium, mało tego ligę mistrzów najciekawsze mecze (Barca-Lverkusen i Milan-Arsenal) zaczęli puszczać na tych zablokowanych kanałach nr.1 i 2, gdzie łaskawie dali komunikat, że dla abonentów z wykupionym NSport będą mecze odkodowane w lutym, czyli rozumiem wedle tego, że Ci co nie będą mieli wykupionego pakietu NPremium nie obejrzą sobie najciekawszych meczy LM w marcu, kwietniu i maju... tak mnie wk.. że gościu na infolinii tylko powtarzał, że nie musi wysłuchiwać wulgaryzmów, ale twardo wytrzymał do końca rozmowy :diabelski_usmiech
Swoją drogą zrobili sprytny manewr, bo zmienili kanały, klienci z wykupionym NFilm mogli rezygnować ze względu na zmianę kanałów, ale do końca stycznia działały wszystkie 4 NPremiumy, więc po co zrywać, skoro dali dodatkowo 2 kanały... A tera po ptokach, ponieważ zmiana planu była na koniec listopada... :evil:
Ja mam z nimi inny problem, bo wymyślili sobie, że skończył mi się okres promocyjny i teraz muszę płacić 40zł więcej miesięcznie, gdzie umowa moja obowiązuje jeszcze przez 10 miesięcy :shock:
Nie wiem jak temat ugryźć, zaproponowali mi przedłużenie umowy na 18 miechów za 119zł wszystkie pakiety + VOD, lub 149zl wszystkie pakiety + VOD + "świstaki"
Macie może jakieś pomysły ?Była 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
Jest A6C6 3.0TDI V6 Tiptronic
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
AdamB, można było, tylko kto wiedział, że od Lutego zablokują VOD i 2 kanały tym co mają Nfilm i zaczną LM puszczać na Premiumach ?Była 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Casper, dzięki za wyjaśnienie.
Zamieszczone przez CasperJa mam z nimi inny problem, bo wymyślili sobie, że skończył mi się okres promocyjny i teraz muszę płacić 40zł więcej miesięcznie, gdzie umowa moja obowiązuje jeszcze przez 10 miesięcy :shock:
Nie wiem jak temat ugryźć, zaproponowali mi przedłużenie umowy na 18 miechów za 119zł wszystkie pakiety + VOD, lub 149zl wszystkie pakiety + VOD + "świstaki"
Macie może jakieś pomysły ?
Komentarz
-
-
arci9, dokładnie na to wychodzi, że tak jest, a tłumaczą się tym, że to przez to, że wziąłem dekoder "turbo" który automatycznie przedłuża umowę... WTF ? :O wedle mojego rozumowania, i tego co mówił konsultant to powinienem płacić ta samą cenę do końca trwania umowy, mimo wydłużenia jej czasu, a umowy nie jestem w stanie znaleźć bo mam remont w chałupie i nie wiem w którym pudełku schowana jest teraz umowa... dopóki nie znajdę umowy, muszę przeboleć się z rozpoczynaniem walki z nimi...Była 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Ja mam N na kartę. Początkowo miałem pakiet 3 miesiące - full - gratis. Następnie zablokowali kanały HD. Po miesiącu zablokowali nawet podstawowe. Wcześniej było tak, że nawet gdy nie opłacało się karty i tak miało się kanały podstawowe (TVP1, TVN, ...)Zgrywanie wsadów z kości, programowanie BIOS, programowanie pamięci.
Komentarz
-
-
Dziś przedłużyłem umowę. Do tej pory miałem 4 pakiety za 58 zł
Teraz za 69zł mam:
Pakiet Informacja i Rozrywka
Pakiet Style Moda i Muzyka
Pakiet Sport i Motoryzacja
Pakiet Dzieci
Pakiet Hity Filmowe
Pakiet Kultura Nauka Świat
Pakiet N Premium
VOD
Dodatkowo HBO przez 6 miesięcy.
Umowa na 18 miesięcy.
Komentarz
-
-
MiroTDI, tu to chyba nie zaglądałeś?? http://n.pl/nsklep/promocje/filmhd :wink:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynoldzisiaj dzwonią że umowa się kończy
i proponują za ten sam pakiet co mam do tej pory 59zł
dotąd płaciłem 48zł i nie potrzebuję nic więcej
przycisnąłem gościa i zszedł do 54zł
A ostatnio się dowiedziałem, że moja firma współpracuje z N i mam ofertę:
Pakiety:
„informacja i rozrywka”, „kultura nauka swiat”,
„dzieci”, „hity filmowe”, „style moda muzyka”,
„sport i motoryzacja”
za 39zł z nagrywarkąKacperOpel Combo C 1,6 8v
O2 Combi 2.0 FSI
Komentarz
-
-
Proszę o podpowiedź: zastanawiam się nad zamówieniem "enki" bo obecna kablówka to bida z nędzą w kwestii HD. Jest jednak pewien problem bo są 3 telewizory w domu i chciałbym aby na każdym była nadal jakaś rozrywka. Jaka jest najtańsza opcja w takim przypadku wliczając różnego rodzaju aktywacje, kaucje i inne pierdy przy założeniu, że chcę np. oglądać pakiet za 79zł ?OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
no i się doczekałem, miły Pan zadzwonił z BOK
powiedziałem, że rezygnuję właśnie i nich coś dorzuci dla stałego klienta...
i będę miał od kwietnia pakiet za 59zł na 12 miesięcy, ale w tym 2 miechy gratis :szeroki_usmiech
teraz - 48x12=576zł/rok
I oferta - 54x12=648zł/rok - odrzucona
II oferta- 59x10=590zł rok - zatwierdzona
i też już nie będę robił wiochy o 14zł na rok
i nie musiałem biegać, rozwiązywać i nawiązywać nowej umowy + aktywacja dekodera
trzeba ich przeczekać->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
krzynol, nie pisałem, ale umowę przedłużyłem na 12m-cy x 48zł + powiększenie dysku z 250 na 500GB. Ale to powiększenie dysku to tak od niechcenia zapytałem a gość się zgodził za free.
[ Dodano: Pią 02 Mar, 12 17:33 ]
Zamieszczone przez krzynoli też już nie będę robił wiochy o 14zł na rok
i nie musiałem biegać, rozwiązywać i nawiązywać nowej umowy + aktywacja dekodera
trzeba ich przeczekaćOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
AdamB, a ja tłumaczyłem typowi że znam przypadki przedłużenia 48x12, ale nie chciał mi tak dać
ugrałem te 2 miechy gratis i już się zgodziłem na przedłużenie i gicior
także pamiętajcie, trzeba walczyć.... :twisted:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynoltakże pamiętajcie, trzeba walczyć....KacperOpel Combo C 1,6 8v
O2 Combi 2.0 FSI
Komentarz
-
-
Podpowie ktoś ? :roll:OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
Komentarz