Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Koledzy, korzystając z okazji... Napiszcie mi krok po kroku (od A do Zet) proces zakupu i używania winiet na Słowacji i na Węgrzech.
-
-
Jechał ktoś tunelem pod Biokovo? Jak płacić za tunel sv. Ilija - można kartą? Czy przyjmuje tez drobniaki i banknoty?
Zostaw komentarz:
-
-
Od lat jeździłem od Wrocławia przez Kłodzko Międzylesie i Boboszów. Moi pasażerowie ciężko znoszą zakręty, których tam jest masa, poza tym to kiepska i czasochłonna droga. W tym roku chcę lecieć na Gliwice, Ostravę, Ołomuniec. To jest ciąg wyłącznie autostradowy? Możecie podpowiedzieć jakie są wasze doświadczenia z tej trasy?
Zostaw komentarz:
-
-
istnieje teraz szansa na wyjazd , na jakieś kwatery, powiedzmy za tydzien, na jakies 10-12 dni? macie jakieś namiary?
Zostaw komentarz:
-
-
Do Ostrawy autostrada jest darmowa. Spokojnie kupicie w, lub za miastem.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez marbab Zobacz wpisnie kumam co Wy z tymi winietamia nie najlepiej kupic w docelowym panstwie, zawsze tak robilem, zero problemow i dodatkowych kosztow.
Nie miałem wyjścia bo między Katowicami, a Ostrawą jest tylko jedna stacja po Czeskiej stronie gdzie można kupić winietki.
Ps. Po ile kupiliście kuny? Ja dzisiaj nabyłem za 0,595
Zostaw komentarz:
-
-
nie kumam co Wy z tymi winietamia nie najlepiej kupic w docelowym panstwie, zawsze tak robilem, zero problemow i dodatkowych kosztow.
Zostaw komentarz:
-
-
Novi Vinodolski w połowie września- bo nie lubimy upałów. Atakujemy przez Słowację i Węgry.
Zostaw komentarz:
-
-
Dosyć znaczne. ja w tamtym roku kupowałem na ostatniej stacji BP w Polsce i przepłaciłem za 3 winiety (Czechy,Austria i Słowenia) prawie 150 zł
Zostaw komentarz:
-
-
Te różnice w cenach za winiety ( Czechy, Austria) są znaczące między netem a budami przy granicy?
Zostaw komentarz:
-
-
Do mnie przyszło równo 7 dnia od zamówienia, włączając w to ostatni długi weekend czerwcowy.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam wszystkich. Wybieram się w ostatnim tygodniu lipca do Dubrownika. Czy ma ktoś może jakieś namiary na noclegi? W grę wchodzą także okolice Dubrownika.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisNiedobrze powtarza się rok 2015 i pożary na Peljesacu.
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: