ponoć jest MASAKRYCZNE obłożenie !
w ciemno, do końca sierpnia - nie odważył bym się...
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisJak jechać w ciemno to tak naprawdę w ciemno
Zostaw komentarz:
-
-
Jak jechać w ciemno to tak naprawdę w ciemno. Sam wybierasz sobie lokum ja miejscu. Jak Ci dadzą jakąś melinę to sam na to wyraziłeś zgodę.
Zostaw komentarz:
-
-
Co sądzicie o wyjeździe
- autokar
- PAG
- oferta pensjonat przez biuro - ale bez wskazania konkretnej lokalizacji (tj. pensjonatu)
Byłem kiedyś tak w Grecji ale dawno temu i ja wspominam miło, ale inni dostali zakwaterowanie w dramatycznych warunkach.
Jak to wygląda w CRO ?
VictoriaTravel - reklamują PAG i pensjonat GIOVANNI
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez krzygaj Zobacz wpisJak tam ceny? drożej/taniej/bez zmian
Zostaw komentarz:
-
-
Ja wlecę na granicę SLO CRO pewnie późnym popołudniem i celuję jednak w Cvetlin, a nie Macelj.
Zostaw komentarz:
-
-
ruwado no problem
Zamieszczone przez himi Zobacz wpisPotem rzecz jasna Mureck Ptuj i chyba na Cvetlin.
W poniedziałek o 8,00 rano nie było korka i granica prawie pusta była, ale teraz jest szczyt sezonu to i pewnie rano tam jest meksyk, próbuj zobaczysz jak wygląda objazd bo za niedługo tak będzie właśnie wyglądał objazd Slo.
Zostaw komentarz:
-
-
Ja przez Słowację nie pojadę, wystarczą mi winiety na CZ i Austrię, ale jako że lecimy w dzień to polecę przez Brzecław, tak już nadkładam drogi od Wrocka przez Gliwice i Ostravę. Potem rzecz jasna Mureck Ptuj i chyba na Cvetlin.
Zostaw komentarz:
-
-
Mikulov - Wiedeń przez Poysdorf w nocy do Cro jechałem gładko, bez zatrzymywania w środku nocy, ale z powrotem w dzień to była masakra - jeden korek w Poysdorf i tych miasteczkach austryjackich. Tak było w zeszłym roku.
W tym pojechałem na BB i Zwardoń. Tylko mały kawałek koło W. Górski bez korków, potem od mostu przez Zwardoń, na nowy kawałek po słowackiej stronie, i od Svrcinowca do Żyliny też bez korków. A dalej do same autostrady.
Zostaw komentarz:
-
-
Przekonałeś mnie, poczytałem też na CRO.pl i chyba w tym roku będzie mocna rewolucja przejazdowa. Odcinek Mikulov - Wiedeń mnie wnerwiał od dawna. Dzięki.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez himi Zobacz wpis
Droga dłuższa, w czym lepsza?
Dłuższa nieznacznie. Przejazd w większej części po autostradzie. Luźniejszy przejazd. Unikamy zatwardzenia w rejonie Mikulova i Poysdorfu.Ostatnio edytowany przez endryu; 861.
Zostaw komentarz:
-
-
-
leonn niestety nie wlazłem na forum w Makarskiej, bo nie miałem siły latać poi hotelu za wi fi do recepcji - trasa z MNE do Makarskiej była masakrująca. Na granicach w MNE i dwa razy w BiHwystaliśmy się jak........
W piątek ruszyliśmy do domu około 21 00 i o 9 00 rano wjechaliśmy do PL w Zwardoniu.
Po przejechaniu 4953 km jesteśmy w domu . po urlopie
Zostaw komentarz:
-
-
Dziś wróciłem z Pag. 1040km do Bielska-Biała 9,5h .Jechałem na Brno.Na granicach zero kolejek,ale w drugą stronę na SLO-CRO mega kolejka.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez himi Zobacz wpisPrzez Czechy od Brna na Wiedeń - lepiej przez Mikulov czy Brzeclaw? Zawsze jeździłem przez Mikulov, ale navi sugeruje mi tą 2 opcję i się zastanawiam.
Zostaw komentarz:
-
-
Przez Czechy od Brna na Wiedeń - lepiej przez Mikulov czy Brzeclaw? Zawsze jeździłem przez Mikulov, ale navi sugeruje mi tą 2 opcję i się zastanawiam.
Zostaw komentarz:
-
-
Jutro opuszczamy MNE, przejazd do Makarskiej i niebawem do domu
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez endryu Zobacz wpisOd Brna 2-ką przez Breclav na austriacką 47-kę.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: