Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• endryu
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez himi Zobacz wpis
    Te prace Mikulov Wiedeń mocno ograniczają jazdę w dzień? Jest jakaś alternatywa jadąc od Brna? Chyba nie
    Od Brna 2-ką przez Breclav na austriacką 47-kę.

Zostaw komentarz:

• himi
    odpowiedział(a)
    Te prace Mikulov Wiedeń mocno ograniczają jazdę w dzień? Jest jakaś alternatywa jadąc od Brna? Chyba nie

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Dzisiaj odwiedziliśmy Perast, a potem błogie lenistwo w Aquaparku obok hotelu, ze względu na darmowy wstęp. Raz zmieniliśmy opcję plaży. Bąbelki , rwąca rzeka, zjeżdżalnie.... I leżakowanie.

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    W Pdgorze jest Maluch do sprzedania ktoś chętny?

po.jpg

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Ogólnie wydaje mi się, że na autocestach było dziwnie luźno (na bramkach w Lucko pusto!!!!), a nad morzem (Cro i MNE) straszne tłumy. Do Makarskiej zawijam znowu 13 - 14 lipca przed odjazdem do domu.

Zostaw komentarz:

• SS
    odpowiedział(a)
    Dzięki Panowie

Zostaw komentarz:

• Buba
    odpowiedział(a)
    Podobno na Makarskiej tłumy w tym roku, jakich wcześniej nie było (aż tak wielkich). Może ktoś potwierdzić? :-D

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    CD...

ig.jpgig1.jpg

Zamieszczone przez SS Zobacz wpis
    Jak wygląda odcinek w Słowenii między Ptuj a granicą z Cro? No i jak od Mikulov do Wiednia, tam w zeszłym roku szli z robotami.
    Ptuj - granica Cro Słoweńcy dalej ostro kopią zwężka i ograniczenie do 50km/h na całej długości, w poniedziałek o 8,00 szło normalnie, granica też OK, żadnych kontroli i postojów.
    Mikulov - Wiedeń dalej kopią w nocy szło normalnie.

PS dla gaziarzy w Mikulovie nie ma już Shella jest żółty jakiś Czeski Oil, Lpg po 16,90 ale brak natomiast otworzyli dalej w stronę granicy A na ostatniej stacji chyba OMV dystrybutor z Lpg po 14,90 czynny 24h

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Dzisiaj smażyliśmy się w Albanii - w Szkodrze w Twierdzy Rozafa było 37,5 ciepełka.

Zwiedziliśmy Twierdzę w Szkodrze, stary most turecki pod Szkodrą, drogę widokową SH - 20 i w drodze powrotnej już w MNE - Twierdzę Żabljak Czarnojewica koło Jeziora Szkoderskiego.

Droga SH - 20 - kilka fotek na zajawkę:
    http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...03#post2510103

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    W tym roku z Ptuja pojechałem na Ormoż, więc nie wiem, a Mikulov - podobno dalej rozgrzebany, tak piszą na cro.pl (ja jechałem przez SK).

Zostaw komentarz:

• SS
    odpowiedział(a)
    Jak wygląda odcinek w Słowenii między Ptuj a granicą z Cro? No i jak od Mikulov do Wiednia, tam w zeszłym roku szli z robotami.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Właśnie obserwujemy z okna pożar na zboczu góry nad Budvą, tam gdzie pnie się droga do Podgoricy.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    A i jeszcze jedno. Czarnogórska policja suszy na potęgę. Dzisiaj na trasie ponad 300 km spotkaliśmy 9 patroli z celownikami. Nie pogoni się.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Dzisiaj kanion Tary i słynny most Durdevica.Potem Czarne Jezioro w Żabljaku. W drodze powrotnej nie mogliśmy się oprzeć pokusie i nie zajechać chociaż kawałek w Góry Durmitor - na przełęcz Siedlo.

Pierwsze fotki szarej

Dzisiaj pierwszy dzień bez kąpieli, bo czasu zbrakło. Jutro tylko plażing.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    marbab nie wiem. Mamy ważne paszporty to zawsze bierzemy ze sobą.

Zostaw komentarz:

• lu5asz
    odpowiedział(a)
    Fajne foty
    dzis byłem w Simuni i Mandre.Fajne miejscówki.Blisko do plazy i jest gdzie pospacerować.
    Jak zawsze zreszta,jestem happy ze wybrałem Cro na wakacje

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    CD...

. pl.jpgpl2.jpg

Pozdr

Zostaw komentarz:

• marbab
    odpowiedział(a)
    ruwado, o Niksicko juz dawno nie pilem Zdrowka
    Na dowod nie wjedziesz ? Na stronach MSZ jest ze paszport tylko nieletni i powyzej 30 dni.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    w Budvie i okolicach 34 nie schodzi. Dlatego po objazdówce i zwiedzaniu, kąpiel w Jadranie ze 2 godzinki, wypasiona obiadokolacyjka, gotowa w hotelowej stołóweczce i ..... zimniutkie Niksicko.

Zostaw komentarz:

• Yarwa
    odpowiedział(a)
    Bezczelne typy z was i już.
    Takie foty zimnego karlovacko, a my tu przy tych kompach.
    Podłość ludzka nie zna granic.

Zostaw komentarz:

• lu5asz
    odpowiedział(a)
    Hehe ale jest patelnia.W weekend ma być 33 stopnie w cieniu na Pag.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    A u mnie Niksicko gold i niefiltrowane.

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    Od 03.07 plażing, smażing i zimne

kar.jpg

nawet nie ma kiedy się zameldować

Pozdro z Cro

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Rejs z Donji Murici. Znak z drogi Virpazar - Vladimir kieruje na Bes, mniej więcej w połowie drogi. Znak jest na Bes, a w necie czytałem o wiosce Beska.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Paszporty. Dzisiaj Jezioro Szkoderskie. Przejechaliśmy malowniczą widokową trasę Virpazar - Wladimir nad jeziorem. Polecam. Do tego rejs łódką do klasztoru Beska na wyspie na jeziorze. Polecam!!! Rezydują tam siostry Rosjanki. Prawosławne. Poczęstowały nas pysznym sokiem z granatów własnej produkcji. Mniam.

Zostaw komentarz:

Pracuję...