Zamieszczone przez himi
Zobacz wpis
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Te prace Mikulov Wiedeń mocno ograniczają jazdę w dzień? Jest jakaś alternatywa jadąc od Brna? Chyba nie
Zostaw komentarz:
-
-
Dzisiaj odwiedziliśmy Perast, a potem błogie lenistwo w Aquaparku obok hotelu, ze względu na darmowy wstęp. Raz zmieniliśmy opcję plaży. Bąbelki , rwąca rzeka, zjeżdżalnie.... I leżakowanie.
Zostaw komentarz:
-
-
Ogólnie wydaje mi się, że na autocestach było dziwnie luźno (na bramkach w Lucko pusto!!!!), a nad morzem (Cro i MNE) straszne tłumy. Do Makarskiej zawijam znowu 13 - 14 lipca przed odjazdem do domu.
Zostaw komentarz:
-
-
Podobno na Makarskiej tłumy w tym roku, jakich wcześniej nie było (aż tak wielkich). Może ktoś potwierdzić? :-D
Zostaw komentarz:
-
-
CD...
ig.jpgig1.jpg
Zamieszczone przez SS Zobacz wpisJak wygląda odcinek w Słowenii między Ptuj a granicą z Cro? No i jak od Mikulov do Wiednia, tam w zeszłym roku szli z robotami.
Mikulov - Wiedeń dalej kopią w nocy szło normalnie.
PS dla gaziarzy w Mikulovie nie ma już Shella jest żółty jakiś Czeski Oil, Lpg po 16,90 ale braknatomiast otworzyli dalej w stronę granicy A na ostatniej stacji chyba OMV dystrybutor z Lpg po 14,90 czynny 24h
Zostaw komentarz:
-
-
Dzisiaj smażyliśmy się w Albanii - w Szkodrze w Twierdzy Rozafa było 37,5 ciepełka.
Zwiedziliśmy Twierdzę w Szkodrze, stary most turecki pod Szkodrą, drogę widokową SH - 20 i w drodze powrotnej już w MNE - Twierdzę Żabljak Czarnojewica koło Jeziora Szkoderskiego.
Droga SH - 20 - kilka fotek na zajawkę:
http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...03#post2510103
Zostaw komentarz:
-
-
W tym roku z Ptuja pojechałem na Ormoż, więc nie wiem, a Mikulov - podobno dalej rozgrzebany, tak piszą na cro.pl (ja jechałem przez SK).
Zostaw komentarz:
-
-
Jak wygląda odcinek w Słowenii między Ptuj a granicą z Cro? No i jak od Mikulov do Wiednia, tam w zeszłym roku szli z robotami.
Zostaw komentarz:
-
-
Właśnie obserwujemy z okna pożar na zboczu góry nad Budvą, tam gdzie pnie się droga do Podgoricy.
Zostaw komentarz:
-
-
A i jeszcze jedno. Czarnogórska policja suszy na potęgę. Dzisiaj na trasie ponad 300 km spotkaliśmy 9 patroli z celownikami. Nie pogoni się.
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
Fajne foty
dzis byłem w Simuni i Mandre.Fajne miejscówki.Blisko do plazy i jest gdzie pospacerować.
Jak zawsze zreszta,jestem happy ze wybrałem Cro na wakacje
Zostaw komentarz:
-
-
w Budvie i okolicach 34 nie schodzi. Dlatego po objazdówce i zwiedzaniu, kąpiel w Jadranie ze 2 godzinki, wypasiona obiadokolacyjka, gotowa w hotelowej stołóweczce i ..... zimniutkie Niksicko.
Zostaw komentarz:
-
-
Bezczelne typy z was i już.
Takie foty zimnego karlovacko, a my tu przy tych kompach.
Podłość ludzka nie zna granic.
Zostaw komentarz:
-
-
Hehe ale jest patelnia.W weekend ma być 33 stopnie w cieniu na Pag.
Zostaw komentarz:
-
-
Rejs z Donji Murici. Znak z drogi Virpazar - Vladimir kieruje na Bes, mniej więcej w połowie drogi. Znak jest na Bes, a w necie czytałem o wiosce Beska.
Zostaw komentarz:
-
-
Paszporty. Dzisiaj Jezioro Szkoderskie. Przejechaliśmy malowniczą widokową trasę Virpazar - Wladimir nad jeziorem. Polecam. Do tego rejs łódką do klasztoru Beska na wyspie na jeziorze. Polecam!!! Rezydują tam siostry Rosjanki. Prawosławne. Poczęstowały nas pysznym sokiem z granatów własnej produkcji. Mniam.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: