Zamieszczone przez Voit
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
EŁ, ja zawsze celuje w piaszczyste plaże, więc jak na razie Ulcinj (MNE) sprawdza się znakomicie. Nic mi tutaj więcej do szczęścia nie potrzeba, a i ceny bardzo przystępne. Krajobrazowo podobnie do Cro, tylko tyle ludu nie ma. Trochę BiH, RKS i Serbów przyjeżdża. Polaków policzysz na palcach.Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez VoitZamieszczone przez EŁdlatego ja sie z Chorwacji wyleczyłem...pogoda chwiejna i ceny z dooopy....wole dołożyć 800Km i siedzieć w Bułgarii...pogoda jak drut a ceny śmieszne :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SS[ Dodano: Pią 26 Sie, 16 01:35 ]
aro_40, jedz, będzie dobrze :diabelski_usmiech
Tobi77, a te marne 300 MB starczy na mapy na całą trasę?
Usiłowałem wczytać mapy Googla z wyznaczoną trasą, ale pierun ciągle wymagał środkowania, aby było wiadomo gdzie nalezy jechać. Nie dało się, więc obraziłem się na wujka G. i schowałem go do walizkiIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez aro_40Tobi77, a te marne 300 MB starczy na mapy na całą trasę?
Usiłowałem wczytać mapy Googla z wyznaczoną trasą, ale pierun ciągle wymagał środkowania, aby było wiadomo gdzie nalezy jechać. Nie dało się, więc obraziłem się na wujka G. i schowałem go do walizki
Komentarz
-
-
języków się uczyć kolowie :P
komunikaty drogowe Niemcy/austria - Sebastian ogarniał
komunikaty drogowe słowenia/chorwacja/czechy - krzynol ogarniał
wszystko wiedzieliśmy i odpowiednio reagowaliśmy
szkoda, że un as nie ma traffic'a->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Crk64Zamieszczone przez kapiWczoraj na A1 tunel sv.Rok zamknięty,
Objazd przez góry. Kilometrowe korki....
450 km jechałem 10h.
:|
Dziś zaliczone "odwiedziny" Rijeki - miasto staro-nowoczesne.
Czy mozliwy byl objazd inna droga np. cofniecie sie dziesiat-set km??
Niestety policja pozamykala drogi i wszyscy w sznureczku....
Była taka jedna droga na sv.Rok. bardzo wąska. Niestety później się okazało że też zamknięta.
Na chorwackiej stronie zarządcy dróg coś pisało o zamknięciu tej autostrady.
Od Rijeki do samej granicy z Węgrami pusto ponad 800 km w niecałe 8h. (piątek)
Jutro ciąg dalszy wycieczki
Pozdrowienia dla wypoczywających
Btw-. z językiem /-ami nie mamy problemów lecz wtedy to była "siła wyższa" ...
Komentarz
-
-
ruwado, małe, brudne z lepkimi rączkami sterczą na głównych skrzyżowaniach, ale pojawiają się dopiero koło 20:00 jak zaczyna tętnić nocne życie. Drogówki trochę jest na głównych drogach Budva-Bar-Ulcinj. Jak nie jestem u siebie to staram się być grzeczny.Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
-
Jeśli ktoś potrzebuje internetu, to warto wziąć jakiś stary tel który może pełnić rolę access pointu do którego będą łączyły się inne "rodzinne" urządzenia.Co do samej sieci, ja kupiłem za 82 kuny kartę t mobile. Działa przez tydzień i działa naprawdę sprawnie.
Pzdr
LucaTrack events-M3RS Cup-300/ /S-max 2.0T Powershift/MX5 ND ;-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aro_40Tobi77, i korzystałeś z map jadąc ???? Jak masz połączenie z netem to sczytuje may na bieżąco wraz z natężeniem ruchu
Powiem więcej - na tym internecie miałem całą drogą uruchomiony Ingress, który też zużywa transfer.
Komentarz
-
-
Tobi77, spróbuję kupić i zobaczymy czy działa. Jakby co, to wracając z CRO jadę rzez KATO, więc zawsze moge waść z "podziękowaniami" :diabelski_usmiech
Moja Automapa pogubiła wszystkie punkty pośrednie, zachowując tylko ten końcowy. Współczuję tylko Hołkowi, który spory kawał Austrii i całą Słowenię krzyczał: "zawróć w lewo/prawo", ale zaparłem się i leciałem własna drogą (dobrze że ją pamiętałem). W Słowenii wzrosła ilość Policjii o 300% - do tej pory stali w Lenart na końcu miasteczka, a teraz też ipo drodze się trafiali....If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
no to masakra
[ Dodano: Sob 27 Sie, 16 22:47 ]
staliśmy na powrocie przed nim jakieś 30 minut
ruch był potężny wte i nazad->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Już w domu, Tyskie otwarte ????
Startowałem 18:20 z Bibinje, meta w R.Śl. 4:50 ☺. Trasa przez P-L-M. Po drodze 2 małe przystanki na kawę. Czas jazdy z komputera 10h15" - 1020 km.
Zero korków!!! Wszystkie tunele, punkty poboru opłat, granice, zwężenia w Austrii i Czechach przejezdne na bieżąco.
Kolejny raz wracałem w sobotę po południu i droga przeleciała bardzo szybko. W/g mnie najlepsze godziny powrotu.
Komentarz
-
-
Panowie a co myślicie o Tucepi? Wyjazd za tydzień z 2 letnim synkiem.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Spokoj w Tucepi rok temu byl calkiem normalny. Nie trzeba mieszkac na deptaku, bo tam faktycznie moze byc gorzej. Druga sprawa tam lokale zamykaja o takich godzinach, aby turysci mieli tez czas na wypoczynek
SS, Bo ta strona o ktorej piszesz to faktycznie daleko od centrum. Jak ktos mieszka przy hotelach po drugiej stronie miasta, to faktycznie moze byc gorzej
Komentarz
-
Komentarz