Okolice Sibenika to fajna baza wypadowa do Primosten, Trogiru, Krka czy Plitvic. No - chyba że na Peljesac :wink:
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Jak mogę coś doradzić to nie pytajcie o najtańsze noclegi, kiedyś zrobiłem taki błąd, zobaczyli że przyjechali jacyś "biedacy z Polski" to nie zaproponowali apartamentów jakie są przygotowane dla Niemców (głównie). Ogromny błąd. Podczas gdy siedziałem w prawie zapleśniałej starej ruderze obok pięknie odnowione wille wręcz luksusowe. Wtedy myślałem że mnie nie będzie stać na taką ALE gdy sprawdziłem ceny to różniły się o 10%. Przy dobrej negocjacji dałoby się uzyskać taką samą cenę.
Od tamtego czasu szukam szyldów z napisem ZIMMER, standard dla Niemców jest utrzymywany na wysokim poziomie.
P.S W Chorwacji byłem kilkanaście razy jeździłem od 1994 roku prawie co roku do tego stopnia że byłem już wszędzie :roll: więc uwzględniając:
Zamieszczone przez FlachaByłem w Cro jakoś około roku 2000 i wtedy było jeszcze tanio..Teraz niestety tanio już nie jest ale myślę ze warto bo mi się wtedy bardzo podobało.
P.S.2. Zawsze kwatery szukam na miejscu bez rezerwacji
Komentarz
-
-
jak ktoś lubi cisze i spokój to Zivogosce Blato we wrześniu , a tą willę w ciemno...http://www.dalmatina.biz/..
może tym roku i ja sie tam znów wybiorę , w tamtym odpoczywaliśmy na działce nad jeziorem..skromnie..
choć czekam na te info o włoszech..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwZamieszczone przez se@lostatnie dwa lata jeżdżę do Włoch. W hotelu wyszło mi taniej :roll:
Rejon Marche, dokładnie tu:
P.S. Mój sposób na znalezienie miejsca na wakacje szukam w google maps w street view gdzie chce pojechać i jadę tam, na miejscu szukam noclegu.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwjak ktoś lubi cisze i spokój to Zivogosce Blato we wrześniu , a tą willę w ciemno...http://www.dalmatina.biz/..
może tym roku i ja sie tam znów wybiorę , w tamtym odpoczywaliśmy na działce nad jeziorem..skromnie..
choć czekam na te info o włoszech..Renault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique
Komentarz
-
-
I na tym przykładzie widzę że Włochy taniej wyszły 5 osób 50 Euro a w tej willi za 4 osoby 80 Euro z początkiem września. Co prawda jest kuchnia której w hotelach brak.
A tak porównując kraje to Chorwacja ładniejsza i ciekawsza przyrodniczo, Włochy zdecydowanie ciekawiej kulturalnie, muzea i zabytki w każdym mieście na każdym kroku. Nie trudno znaleźć dzieła takich artystów jak Michał Anioł. Plaże całkiem inne bo włoskie są piaszczyste w dużej części a w Chorwacji sama skała. Ale czyściej w Chorwacji i woda ładniejsza właśnie z powodu skał i braku mułu jak w piaskach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez se@lza 4 osoby 80 Euro z początkiem września
Zamieszczone przez leszekmwjak ktoś lubi cisze i spokój to Zivogosce Blato we wrześniu
Komentarz
-
-
No to porównywalnie chyba jak we Włoszech, ja już 4 lata nie byłem w Chr i ile dobrze teraz liczę, ostatnio w Słowenii (3 lata temu) się zatrzymałem i płaciłem 70 euro za apartament ale dość daleko od morza - trzeba było 15 minut iść. Teraz dwa lata Włochy. A w tym roku jeszcze nie wiem, trochę dzieci małe doszły i się zastanawiam...
Komentarz
-
Komentarz