kabanos, 3-latek zajmie się kamyczkami i potrafi się nimi bawić całymi godzinami siedząc pupą w wodzie. :szeroki_usmiech
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MajowyNie zgadzał się z tym jednak, bo twierdził, że przejechał na żółtym.
[ Dodano: Sro 10 Kwi, 13 20:56 ]
kabanos, byłem w Loparze na wyspie Rab dlatego że moi znajomi uparli się na piaskową szeroką plażę i długą płyciznę. Jak szybko tam zajechaliśmy, tak szybko po wizycie na plaży stamtąd się zmyliśmy. Sami Oni chcieli z niej uciekać. Woda ciepła i w zasadzie jak żur, kupa dzieciaków, po środku rów "ściekowy" z centrum miasta płynący. Ruch jak w Ustce. Jak lubisz takie klimaty to tam jedź.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Tłumaczenie było inne. Policja znajdował się w miejscu w którym nie mogli widzieć, czy pojazd przejechał na zielonym, czerwonym, czy żółtym. Pojazd po prawej się zatrzymał, a kumpel po lewej poszedł ogniem dalej. Policja jak zobaczyła bejce na polskich blachach poszła za nim i zatrzymała. W sądzie kancelaria przedstawiła zdjęcia z wizji miejsca i tam gdzie stał radiowóz nie było widać świateł. Ale krwi napsuli...
kabanos leć nad rivierę makarską, do którejś z mniejszych miejscowości. Baska Voda, Igrane. Woda w miarę czysta, miejsce na palży się znajdzie, a i kamyków nie zabraknie :lol:
Komentarz
-
-
I spróbuj jechać 140 na autostradzie w Szwajcarii... Ja spróbowałem, konto - 180CHF... Na poboczu stał radar i zrobił mi fotkę, a kilkaset metrów dalej na parking zaprosili mnie mili panowie (właściwie nie byli mili) i skasowali za radosną jazdę...
Później moje zużycie paliwa znacznie spadło...
Komentarz
-
-
lu5asz, ja byłem trzy lata temu obok Omisu w Duce Luka. Sam Omis fajne małe miasteczko ze starówką i ruinami zameczku na górce. Możesz pochodzić wzdłuż rzeki. Wybrać się do Splitu, Trogiru, do Dubrownika powinieneś w 2,5 godziny dojechać spokojnie. Do Makarskiej niedaleko jest również, ale jechać tam to specjalnie nie ma po co przynajmniej ja tam nic ciekawego nie widziałem. Mostar też możesz zaliczyć.
[ Dodano: Sro 10 Kwi, 13 21:25 ]
Majowy, zgraliśmy się. :szeroki_usmiechOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
byłem pod omisiem na kwaterze 13 lat temu i fajne miasteczko to jest
wypożyczaliśmy łodzie na morze, a w górę rzeczki ciągaliśmy się "pirackimi" łodziami
w zeszłym roku jak lecieliśmy ekipą na dubrownik, to też pociągnąłem ich przez omiś i te same miejsca mijałem-zajebiste uczucie,
w sumie nic się nie zmieniło, droga jest lepsza, rafting mocno uprawiają na rzece
drogę zrobili, że w górę rzeki można takim kanionem na autostradę wjechać, a dalej hulaj dusza...->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
@lu5asz
A kiedy Ty się wybierasz, z kim i na ile jak nie jest to tajemnicą?"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wrógZamieszczone przez okiokiW Czechach jest obowiązek mięć wszystkie zapasowe żarówki i kamizelki odlaskowe walą za to duże kary
Tak samo, w PL i krajach takich jak CZ, SK nie wolno rejestrować tzw. "anglików" ale to nie znaczy że jeśli mam zarejestrowane auto w GB i chcę wjechać na teren jednego z tych krajów to muszę przekładać kierownicę na lewą stronę, czy dostosowywać oświetlenia do ruchu prawostronnego
) wstawił się za mną i go udobruchał, skończyło się na mandacie za brak świateł (bo to były czasy co w Polsce jeździło się bez nich w dzień) Ogólnie Czeska policja jest bardzo upierdliwa , i złośliwa przynajmniej u nas na zaolziu .Co do kompletu żarówek to bankowo trzeba ich mieć chyba że chcesz się ciągać po Czeskich sądach i udowadniać swoje racje
Komentarz
-
-
Kupując winietki w pzm dostaje się fajną sciąge co trzeba mieć w aucie jadąc przez dany kraj.
I wcale niema tak że skoro auto zarejestrowane w polsce to tego mieć nie musi, głupi przykład z niemiec, gdzie często bywam u rodzinki, w czasie kontroli potrafią sprawdzić czy apteczka ma norme din i czy nożyczki mają dany wymiar :lol: .
Co do ściągi z pzm to nie pamiętam teraz czy jadąc przez Słowację czy Węgry ale trzeba mieć z sobą linkę holowniczą a w apteczce z normą din dodatkowo 2 agrafki i ustnik i jakieś krople nie pamiętam jakie, do tego komplet bezpieczników oprócz rzeczy które wymieniliście.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez conanKupując winietki w pzm dostaje się fajną sciąge co trzeba mieć w aucie jadąc przez dany kraj.
Np.Austria 10-dni 47.50zl lub kupujac po drodze 8,30 Euro.Jak zwykle ktos musi zarobic :evil:Kondziu
OCP
Komentarz
-
Komentarz