Ponawiam pytanie - Oekotel k/Wiednia i Grazu - nocował tam ktoś?
Nie nocowałem ... będę z 7/8 lipca w Grazu ... moja znajoma zna te hotele .. twierdzi że jest spoko ... trzeba tylko pamiętać o gotówce ... nielzia kartami płacić ... acha ... sporo tam pracuje Polaków/Czechów ...
Ponawiam pytanie - Oekotel k/Wiednia i Grazu - nocował tam ktoś?
Nie nocowałem ... będę z 7/8 lipca w Grazu ... moja znajoma zna te hotele .. twierdzi że jest spoko ... trzeba tylko pamiętać o gotówce ... nielzia kartami płacić ... acha ... sporo tam pracuje Polaków/Czechów ...
Ja będę 5/6.07 w tym pod Wiedniem (Traiskirchen) - zarezerwowałem , opinie w miarę. To tylko na kilka godzin , byle wyrko było czyste ( lub podłoga - w razie co mam spiwór :wink: ).
Po hotelu w centrum Budapesztu w ub roku mało co mnie zniesmaczy . Ale nie płakałem bo jaka cena taki standard w końcu. Mirek gratki pogody i udanego wypoczynku życzę. W niedzielę ja piję za OCePków
(Ta panienka co ją smyrasz dobra musi być...bo aż łokcie ma wytarte od "tej roboty" :szeroki_usmiech )
Mam nadzieje, że pogoda dopisze.
aro_40, wersja z naciąganiem jakoś mało prawdopodobna. Automat raczej ma to w nosie
Nie zamierzam się kłócic z Tobą. Poszukaj wątku na cro.pl o płatnościach kartą na autostradzie. Problem nie polega na na tym jaka jest ta karta (VISA czy Maestro) tylko jak gościu ją używa czy też jak ją przeciąga przez czytnik.... są różne triki.
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
ja w tamtym roku miałem przypadek, w drodze powrotnej z oddaniem karty. Płatność poszła błyskawicznie, kolejki do bramek nie było ( w przeciwieństwie do tych co gotówką płacili) ale kary oddać nie chciało. Na szczęście podeszła pani :automat" otworzyła pokrywę i wyciągnęła kartę. A i po powrocie nie było obciążenia rachunku za 10 przejazdów :wink:
Wszystkim już wypoczywającym pogody i spokoju. Jak poczekacie do końca miesiąca to się spotkamy, jak ten czas się ślimaczy...
Panowie co Wy z tą kartą...Byłem w Cro kilka razy, na autostradzie płaciłem zawsze kartą, nigdy nie było żadnego problemu. Moi znajomi, ktòrzy często odwiedzają Cro również nie mieli nigdy problemów...
Ja też kilka lat temu nie miałem problemów dziś wieczorem startuję i jutro zamierzam już być nad Adriatykiem sam przetestuje te płatności kartami, dam wam znać
Ja też kilka lat temu nie miałem problemów dziś wieczorem startuję i jutro zamierzam już być nad Adriatykiem sam przetestuje te płatności kartami, dam wam znać
Jak już będziesz e CRO to napisz jak jechałaś i ile czasu - ja też będę wjeżdżał w piątek wieczorem ale 25 lipca i chętnie się dowiem jak z korkami w taki dzień
O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Zawsze bramki (w tym roku także) opłacam kartami i jeszcze nigdy nie miałem problemu :!: :!: :!:
Wczoraj był pierwszy wypad w NP Durmitor i aby nie było tak pięknie to również pierwsza suszarka na Bałkanach mnie ustrzeliła 68 na 40 :!: Po 10 min pojechaliśmy dalej lżejsi o 30E :evil: Był na tyle jeszcze uprzejmy że ostrzegł iż za 2 km stoją następni. Ogólnie wczoraj na całej trasie było chyba z 8 suszarek. Jakiś chyba wysyp bo w ubiegłym roku było spokojnie pod tym względem :evil:
Dzisiaj wiaterek ale temp dalej wysoka 30st wczoraj podobnie tylko trochę chmurek. W Durmitorze temp spadła do 17,5 i dziewczyny musiały ubrać kurtki idąc na Czarne Jezioro :lol:
Dwa razy jechałem w piątek. Raz praktycznie przeleciałem bez korków. Drugim razem niestety jechałem w masakrycznych korkach, podróż w okolice Splitu trwała ponad 17 h...
JerzyM73 nie ma sprawy dam znać jak wyjdzie czasowo, Ja jadę przez Niemcy 1 postój pod Berlinem w A10 z Poznania to ok. 2h, później po ok. 8h. śniadanie w austrii i po śniadaniu pewnie jakieś 3h i jesteśmy w Rovinj w CRO
Panowie co Wy z tą kartą...Byłem w Cro kilka razy, na autostradzie płaciłem zawsze kartą, nigdy nie było żadnego problemu. Moi znajomi, ktòrzy często odwiedzają Cro również nie mieli nigdy problemów...
Wiesz ....jak się ma pecha to i w dupie się palec złamie... no i karta nie pójdzie
Tik-tak, tik-tak.....Nad ranem start .
A do tych co świeżo wrócili pytanko : JAK WODA - znaczy jej temperatura?
Pewnie szału nie ma? Czy się mylę?
Powietrza w Petrovac 30-32 w Durmitorze około 18 st
Woda w Petrowac 25 (mierzyłem osobiście) :P
W ubiegłym roku było gorzej z wejściem bo woda była 23-24 ale powietrza 38-40
Komentarz