Zamieszczone przez Rok z Bagien
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez leonnmoźe w końcu trafie na pogodę i ciepłą wodę w Bałtyku 8)O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
chorwacja
Witam,
myślę nad wyjazdem, możecie coś podpowiedzieć, którą drogą jechać, w którą część chorwacji, czy jechać w ciemno i dopiero tam szukać noclegu, jeśli nie to jak szukać w polsce, jeśli możecie to mniej więcej jaki jest koszt takiego mieszkanka na 3-4 osoby za 7 dni, czy brać jedzenie ze sobą?
z góry dzięki za odpowiedz.
Komentarz
-
-
Ja właśnie wróciłem po 14 dniach.
Okolice Rogoźnicy (jeszcze mniej dokładnie Primosenu).
Wszystko super tylko dziś pogoda daleka od ideału do powrotów...Wspieram Polskie Towarzystwo Walki z Mukowiscydozą - www.ptwm.pl
Komentarz
-
-
Nocujemy w okolicach Zagrzebia (motel), jadąc do Cro mijałem potężny korek w Wiedniu (powrotny). Mam nadzieję, że to ,,weekendowe powroty''.
A propos polecanego noclegu w Radoboj - kiepska przygoda. Po zjeździe z autostrady za granicą Slo/Cro WSZYSTKIE wskazane przez GPS drogi (na tą oddaloną od głównej o 15 km wieś) po prostu pozamykane. Ktoś w....ł szlabany ze znakiem zakazu wjazdu na lewy pas.... Oprócz nas krążył też tir na chorwackich blachach.
Taka ,,niespodzianka'' po 11h jazdy w 34-38C może wnerwić. Po 15 minutach krążenia (mieszkańcy ,,poblokowanej wsi'' kompletnie niekumaci - nie potrafili wskazać żadnej drogi na Radoboj (leżący10 km dalej). Decyzja była jedna - jedziemy stamtąd w cholerę. 60 km dalej nocleg Motel Plitvice przy autostradzie (cisza, spokój). 90 ojro za 4 osoby ze śniadaniem. Klima w pokoju i wifi, dzięki któremu piszę. Na dziś zostało nam 700 km i cel
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dudek_tSzerokiej drogi. Podsyłaj fotki live od czasu do czasu No i niech III godnie zastapni IFL
Zamieszczone przez AdamBJa jeździłem z piątku na sobotę w nocy i bez korków zawsze. W tym roku również z piątku na sobotę jadę. Wyjazd o 20:00 ew. 21:00.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ruwado, jedź ostrożnie!!! miłego!!
i omijaj złodziejską Słowenie )
Jak ominąć autostradę na Słowenii? Jak ominąć korki w sezonie letnim.Tak jest to możliwe, Trzeba zjechać z autostrady i jechać bocznymi drogami. Na inne przejście gdzie nie ma korków.W miesiącach lipiec i sierpień warto rozważyć taki warian
Komentarz
-
Komentarz