Zamieszczone przez eaglemirek
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Sebastian_M26, to być może się spotkamy gdzieś na trasie, my jedziemy w piątek na dwa auta, moja OIII i passat kombi B5FL czarny na gdańskich numerach. Będziemy celować tak aby być w godzinach 23:00-23:30 na granicy Czesko-Austriackiej. W okolicy węzła Sośnica będziemy około 20:30.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26Ja lecę A1 na Brno, Wiedeń itd. Na granicy Słowenii będę 0.00-1.00
Ja jadę na 9 noclegów i celuje tak aby winieta wystarczyła mi austriacka na cały pobyt. A że jadę do Mandre na Pag więc mam czas.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekA 4x4 nie stoi przypadkiem ciut wyżej Może twój full załadunek jest lżejszy od mojego full
Komentarz
-
-
panowie macie jakieś fajne apartamenty w okolicach primosten ( tak 50 km w jedną lub w drugą może być) 2+2. kolega szuka na druga połowe sierpnia a nie bardzo chce jechać w ciemno. widział cos do rezerwacji ale wychodzi ok 65euro. jakoś mi się drogo wydaje chyba ze w tym roku takie ceny??BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrspanowie macie jakieś fajne apartamenty w okolicach primosten ( tak 50 km w jedną lub w drugą może być) 2+2. kolega szuka na druga połowe sierpnia a nie bardzo chce jechać w ciemno. widział cos do rezerwacji ale wychodzi ok 65euro. jakoś mi się drogo wydaje chyba ze w tym roku takie ceny??If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
65 euro za aparament to drogo? Po hasłem apartament nie mam na myśli pokoiku, ale konkretne przynajmniej te 30 - 40m2 z własną kuchnią, porządną łazienką. 70 ojro to ja płaciłem w tym roku za apartament w Czarnogórze. Tańszej od Cro.jedzie w szczycie sezonu i jeszcze dziwi się cenom? za sypialnię, salon, kuchnia, łazienka, klima i duuuży taras kolega płacił w połowie lipca 55 EUR (rodzinka 2+2), ale to był lipiec i jechał w ciemno
to nie on sie dziwi tylo mnie się wydaje że to sporo.
24 sierpień to nie taki znowu szczyt. przynajmniej tak mi sie wydawało. a może to ja umiałem tak wytargowac dlatego te 65 wydaje mi się spora kwotą.BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Pozdrawiam ze słonecznego Biogradu! Temperatura w okolicach 38'C :szeroki_usmiech
blackrs, płacimy 70eur za dwie sypialnie (w sumie na 4 dużych i dwójkę małych) z dwiema łazienkami, kuchnią i tarasem, klima i wi-fi.
Mieszkanko funkiel-nówka 2-letnie, do plaży około 6-8 min. spokojnego marszu. Plaża niby spoko, ale dziś byliśmy w Pakostane i jest o niebo lepiej na plaży.
Komentarz
-
-
A ja się wkurwi@@@łem ,zarezerwowaliśmy sobie apartament a dokładniej tu http://www.miramare-podstrana.com/index-3Pl.html fajnie się pisało,elegancko ma wolny no to bierzemy ,pytamy w jakiej wysokości kwoty chce zadatek żeby jej wysłać pani na to że bez zadatku będziemy mieli zapewniony apartament no to piszemy ze w niedziele ok 10 będziemy ,pani że spoko zaprasza achy ochy itp.No i po 1,5tygodnia czyli wczoraj pisze maila że niestety nie aktualne jest u niej i że może pomóc nam poszukać gdzie indziej.... i weż się kurde na wkur@w :/
Tak więc jak by ktoś kiedyś coś rezerwował u tej pani to uważajcie.-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz